Suomi24 treffit homoseksuaaliseen mobiili ess mobiili

suomi24 treffit homoseksuaaliseen mobiili ess mobiili

Varsinkin jos nainen ei ole hirveän aktiivinen.. Kaunis mutta ei aktiivinen nainen ei tositilanteessa välttämättä saakkaan seisokkia aikaan vaan seisokki voi kadota jännityksestä. Toinenkin 23v mies Tämä edellinen viestihän olisi voinut olla vaikka oma kirjoitukseni. Itsellenikin on käynyt juuri mainitulla tavalla.

Jos on oikeasti todella ihastunut tyttöön, saattaa suorituspaineet olla melkoiset ekoilla kerroilla. Ja varsinkin jos ei vielä ole hirveesti muutenkaan kokoemusta petihommista. Toisaalta taas alapäässä saattaa alkaa kumottaa jo pelkästä halailusta, mutta kun tositoimiin pitäisi ryhtyä, niin jännittää niin että ei tapahdu mitään, vaikka kuinka haluaisi. Eli ymmärtäkää naiset meitä ja antakaa aikaa jos ei heti hommat luista niin kuin elokuvissa ;-.

Mulla oli suhde päälle nelikymppisen miehen kans ja eka kerralla ei seissyt. Oli uutta mullekin, mutta sitten huomasin myöhemmin miehen kiihottuvan kun ohimennen puhelin hiukan rivosti ja siitä keksinkin kaikenlaista. Olin itsekin hiukan liian kiltin oloinen ja tämän herkän miehen kans piti vaihtaa tyyliä. Tuhmia viestejä kesken työpäivän kun lähetin niin takuulla seisoi illalla. Yleistähän tuo nyt on. Niinkun joku tuossa aiemmin kirjoitti, että homma toimi siihen saakka kun olisi pitänyt alkaa tositoimiin.

Mulle on käynyt juuri noin, eikä se todellakaan johdu siitä etteikö haluaisi. Paljon odotuksia ja suorituspaineita ym Benji-hypynkin voi tehdä tahdon voimalla, jos on tullut uhotuksi että teen sen. Mutta seisottaminen ei käy, jos se vaan ei käy kuten eräässä laulussakin sanotaan: Tämä on vaan sitä luonnon arpapeliä, miehelläsi voi seisoa heti seuraavana päivänä itsestäänkin, kunhan vaan aattelee Sinua ja selviää hämmennyksestään.

The Ice Man Kun mies todella sydämestään on ihastunut ja välittää naisesta, niin mikään maailmassa ei ole sen kauheampi tilanne kuin mennä tämän kanssa ensimmäistä kertaa sänkyyn.. Mies kokee että koska todella välitän tuosta ihmisestä, niin tätä hommaa ei nyt ainakaan sängyssä saisi mokata. Ja kun sitä pelkää jo etukäteen niin epäonnistuminen on varma, puhun karvaasta kokemuksesta minäkin.. Joten antakaa naiset miehillenne alussa reilusti aikaa, ja omakin aktiivisuus ja puolitiehen vastaan tuleminen on hyvä muistaa.

Jos hommat ei suju lainkaan ensimmäisellä kerralla, niin ottakaa se hyvänä merkkinä. Miehellä on kaikesta päätellen hyvinkin voimakkaita tunteita teitä kohtaan, niin voimakkaita että hän pelkää jo etukäteen tuottavansa pettymyksen.. Mentiin sänkyyn ihastuksen kanssa, jota olin treffannut muutaman kerran. Ehkä itselleni vähän aikaisessa vaiheessa, yleensä tapailen pidempään ennen seksiä, mutta kun tää tyyppi on niin ihana, olen AIVAN ihastunut!!!!

Niin mitä tekee kroppani?? En saanut orkkua, vaikka yleensä tulen aika helpostikin. Neuvoinkin miestä mitä tehdä ja hän teki juuri niin ja oli ihana, mutta mun laukeaminen ei tapahtunut: Mutta mä yleensä saan ja nyt en? Mies kysyi sainko ja vastasin rehellisesti että en ihan, että oli ihanaa mutta jännitin varmaan liikaa niinkun kyllä jännitinkin, tää mies on jostain syystä niin ihana, että mä en meinaa tokeentua.

Nyt pelkään, että mies ei enää halua mua. Voiko mies ajatella, että hän "epäonnistui" mun tyydyttämisessä? Siis mä EN todellakaan pidä sitä miehen epäonnistumisena, naisestahan se orkku lähtee mutta mutta.. Onko muille käynyt näin?

Voiko syynä olla se, että jännitin tätä ihanaa miestä, että kun sain sisääni ihanan miehen? Jos ei tuu, niin ei tuu. Sama juttuhan tuo on ku miehilläki; ei se käskemällä onnistu. Kyllä mulle riittää, jos nainen on nauttinu ite aktista. Mulle ainaki orgasmi on vaan ikään ku kirsikka kakun päälle. Onneksi tein sitten oikein. En mäkään valehtelua kannata tietenkään, ajattelin vaan että eka kerta on varmaan miehellekin jännä paikka, että saako naiselleen tehtyä hyvää.

Mutta eiköhän hänelle tullut ihan selväksi, että nautin, kun silmät pyöri päässä ja hymyni oli korviin saakka ;-. Seurustelen aivan ihanan miehen kanssa, meillä menee mahtavasti ja luottamus toisiin on Mies oli kertonut pitävänsä suihinotosta ja ennemmin esileikeistä kuin aktista, ja osasyy selvisi kun oli itse aktin aika, miestä jännitti eikä seissyt.

Ensin lannistuin että miksei nyt seiso, enkö kiihotakkaan miestä enää alasti yms. Juteltiin asiasta ja kokeiltiin kaikenlaista hiplailua rennosti niin eiköhän se vaiva poistunut ;- ja nyt sitä osaa arvostaakin enemmän kun ei ole itsestäänselvyys.

Ihan luonnollista jos miehellä ei seiso. Välillä seisoo ja välillä ei. Aikuinen nainen tän ymmärtää. Seksi ei ole sitä mitä elokuvissa näytetään; ei pornokuvissa tai jossain jossain muussa missä päähenkilöt on heti märkiä ja seisovia ja lauetaan yhtäaikaa. Seksi on kahden ihmisen rakastelua. Ihminen ei toimi sängyssä kuin nappia painamalla tietyllä tavalla. Siinä ei ole mitään noloa siis kummankaan kannalta. Tutustukaa toisiinne ihan rauhassa ja ottakaa asia huumorin kannalta ja järkevästi.

Itellä on ollut nopeasti laukeavia ukkoja joitten kaa vuosien suhteet ei mikään ongelma, siinäkin tyydytyksen voi antaa toiselle vuorotellen. Näinkö nää viestit tulee tulkita? Eiköö ne ole nämä esileikit, joilla lämmitellään kumppani hehkuvaksi hiillokseksi ;. Niin kiire ei saa olla, ettei tiedä kenen kanssa on menossa yhtymään!! Miehellä ei seisonut kunnolla ensimmäisillä kerroilla Jatkoimme tapailua ja aina ei hänellä seisonutkaan, seisokki myös lakkasi kesken kaiken, väitti ettei vika ollut minussa ja että haluaa tyydyttä minut.

Ei kuitenkaan halunnut koskaan ottaa neuvojani vastaan ja sitten koki epäonnistuneensa kun en saanutkaan. Hän ei kiihottunut mistään, suihinotettaessakin saattoi seisokki laskea, rakastelu oli takaapäin puksuttamista, esileikit alkoivat loppumaan, ei pystynyt puhumaan ongelmastaan, ei opettelemaan rakastelua kanssani, kaikki meni hänen potenssinsa ja sen puuttumisen ympärillä Ensi kerralla kun kohtaan potenssiongelmaisen nostan kytkintä välittömästi!

Sama kokemus minullakin, runkkaamalla alko seisomaan.. Edellä mainittu miesten ongelma saattaa pahimmillaan jatkua pitkään. Negatiivinen ajatus saattaa missä vaan tilanteessa viedä seisokin. Ymmärrettävästi tuon asian ymmärtäminen on naiselle vaikeaa Tuollaisten ongelmien ilmaannuttua nainen ottaa kovin herkästi itseensä Allekirjoitan kovasti nuo yllä mainitut asiat; ongelma on periaatteessa voimakkain herkillä ja fiksuilla miehillä, joihin itsekin kuulun. Enkä todellakaan ole poikanen.

Panomiehet ovat usein itsekeskeisiä ja pystyvät paremmin heittäytymään tilanteeseen hakiessaan tyydytystä ennen kaikkea - vain itselleen.

Palatakseni tuohon teidän - mutta mutta - tapaukseen, ihmetyttää kylläkin tuo pettäminen. Ilmeisesti kaveri oli erityisen huono keskustelemaan ja yritti ratkaista ongelmaa aina uuden kautta Tässä viestiketjussa on tullut kuitekin palautettta naisilta myös ymmärtävässä sävyssä - hienoa siis. Uskokaa nyt naiset, että ne potentiaaliset rakastajat löytyvät näistä alkuunsa hyvinkin epävarmoista kavereista. Epävarmuus on merkki siitä, että he todellakin tahtovat kivaa ja hyvää myös teille ;.

Pikemminkin sosiopaattisesta narsistista jolle seksi oli pelkkää suorittamista Kukaan muu mies ei ole jättänyt reakoimatta kosketukseeni ja läheisyyteeni Eli voi yleistää, että seisokkiongelmainen olisi jotenkin parempi kuin mies jolla seisoo Aika itserakas tuo loppuosa Ehkä et kiihottanut juuri häntä, muttet voi näköjään myöntää sitä kun pitää mies heti kaappihomoksi haukkua. En ihmettele että mies menetteli noin, kun huomasi itsekeskeisyytesi ja narsistisuutesi!

Kertoo että miehen rakastuessa, usein myös samalla testosteronitasot putoavat, mikä saattaa johtaa potenssiongelmiin ja varsinkin jos asiaan liittyy jännitystä.

Siispä olet juuri päättänyt ohittaa ne jotka ovat sinuun eniten rakastuneita. Ota näistä selvää, avoin ja rehellinen ei kuitenkaan suhteemme ollut ja nimenomaan hän itse teki pettämisellään ratkaisun suhteen kehittymisen tasosta.

Siksi se mies teki mitä teki. Tarpeeks kauan hinkk 1. Kyllä se muna alkaa seisomaan kun vähän hivelee sieltä täältä ja puhuu tuhmia jne. Mikä kiire siinä on? Seisoo, vaikka nainen olisi vain lähelläni. Osalla on ja osalla ei, joillain se ei niin jännitä tai jännitys ei jostain syystä haittaa, tie mikä sitten siinä on, mutta eipä sille mitään mahda. Tuskin se kenenkään vika on, se on vaan tätä luonnon tapaa osoitaa, että seksikin on epätäydellistä ja joskus voi ottaa vaan rennosti, eikä pienistä epäonnistumisista niin kauheeta painetta.

Koskee muuten miehiä ja naisia. Ois se kauheeta, jos seksi ois aina pakko olla jotain täydellistä panemissuoritusta. Voihan sitä vaan hyväillä ja olla, ja yleensä se lähtee siitä. Seksihaluttomuuskin yleensä on vaan jännitystä tossa, siis että moni on kuitenkin herkkä, tai ujo, tai epävarma, voi olla ihan vaan hetkellistä ja mennä ohi. Seksiin halutaan niin hypätä, mutta aina se ei ensin onnistu, vaan tarttee oikeesti vähän pitää hyvänäkin, niin miestä kun naista: Olin viime kesänä erään tytön kanssa joka oli myös pitkäaikainen tuttavani..

Päästiin parikertaa siiheen vaiheeseen että oltiin jo alasti ja valmiina yhdyntään mutta ei vaan seissyt. Nyt näin jälkeenpäin nolottaaa todella paljon ja pelkään että jos käy samoin seuraavankin tytön kanssa. Olen siis 18v ja vielä neitsyt. Oletko miettinyt itse mikä siihen lerpsahdukseen voisi olla syynä? Tupakan polton lopettaminen ja lenkkeily ovat mun mielestä vaikuttaneet niin, että viisari on värähtänyt herkemmin.

Ja kannattaa miettiä asiat niin, että voi heilua rennosti tytön kanssa sen meisselinsä kera. Mulle on pari lerppa pippeliä sanonu ihan suoraan ettei ole mitään fiiliksiä. Mun on tehny mieli sanoa että en minäkään tässä ole jalat levällään rakkaudesta vaan ihan himosta Olen lopettanut nämä jutut koska mua ei mikään puoliveltto pippelin näkeminen tyydytä vaan on ihan aikuisen naisen tarpeet.

Tekosellainenkin on parempi valinta kuin latentit homoseksuaalit ja psykopaatit. Kukaan normaali ei ala sanomaan muna pehmeenä sängyssä naiselle ettei ole mitään fiiliksiä On yleistä, eikä kerro miehestä mitään.

Koskaan en ole nauranut, en valittanut, huokaillut tai tehnyt asiasta numeroa. Tämä, ja ehkä kroppani ja muu aiheuttavat painetta, jonka ymmärrän hyvin. Pahinta on leimata mies heti tuhkikseksi tai alkaa syyttelemään itseään tai häntä. Aina on kärsivällisyydellä edetty, ja puhumalla loput. Joskus mietin, että olenko niin kamala, kun mies ei edes selittänyt asiaa minulle vaan häpesi.

Pari pidempää juttua mäkin netistä löysin, mutta joukossa oli mm. Netissä pyöri minun mielestä vielä silloin ihan normaalihkoa sakkia sillain 90 prosenttisesti. Tuossa aikavälillä kuitenkin tapahtui muutos huonompaan suuntaan ja alkoi tuntumaan siltä, että naiset ovat joko niitä usean miehen pyörittäjiä, tai sitten oikein kunnolla narkkareita.

Sä voisit ottaa huomioon tuosta omasta käytöksestäsikin, että jos olet tavannut netistä yli sata miestä, niin kyllä säkin silloin menet noihin usean miehen pyörittäjiin, joihin en koske pitkällä tikullakaan. Sitäpaitsi sä et voi tietää yhden tapaamisen perusteella, mitä sä tapasit.

Sä olet juuri niitä sekopäänaisia, joihin netissä törmää tuontuostakin, jotka luulee, että parin viestin ja yhden tapaamisen perusteella tietää toisesta kaiken.

Et tiedä toisesta yhtään mitään, vaan sä luot itsellesi mielikuvan henkilöstä. Hän käyttää päivätyönään huumeita. Ne, joita hän ei ole raiskauttanut, ovat olleet siinä uskossa, että tuo mies on ihan tavallinen "hyvä mies". Jos ihminen katsoo vain ensivaikutelmaa, hän ei tiedä tapaamastaan yhtään mitään. Ensivaikutelmaan vaikuttaa paljon myös ihmisen oma subjektiivinen maailmankatsomus ja huijarit ja narkkarit ovat keskittyneitä juuri hyvän ensivaikutelman luomiseen, koska se on ainoa, mitä heillä on tarjota.

Kyllä minä viittasin sellaisiin huumeidenkäyttäjiin, jotka käyttävät niin kannabista, kuin suonensisäisiäkin. Aika usein muuten ne kannabiksenkäyttäjät käyttävät myös kovaa kamaa.

Kannabis on terveellistä käyttää joissain sairauksissa, jos sitä käytetään pieninä annoksina, mutta päihteenä en sitä kovin terveelliseksi sanoisi.

Säännöllinen kannabiksen käyttö aiheuttaa sen käyttäjiltä kuulemieni tietojen mukaan riippuvuuden vuoden kuluessa käytön aloittamisesta. Alkoholi ei aiheuta riippuvuutta, kuin kymmenelle prosentille ihmisistä. On myös huomattavaa, että aina, kun kannabiksen terveyshaittojen pienuutta esitellään, vertauksissa on yksi kaannabissätkä vastaan koppa kaljaa.

Vertauksien mukaan on terveellisempää vetää yksi sätkä kannabista viikossa, kuin juoda koppa kaljaa kerran viikossa. Jokainen varmasti tajuaa tuon asian maalaisjärjelläkin, mutta kumpi on terveellisempää, juoda sixpack viikossa, vai polttaa sätkä kannabista viikossa Juu, ja sitten siihen asiaan, että mitä kannabiksella tekee viihdekäytössä?

Kannabissätkän polttanut jätkä istuu perseellään kusilammikossa ja keskustelee oman varjonsa kanssa. Kopan kaljaa juonut jätkä on kolme päivää tiedottomana sairaalassa. Kuusi kaljaa juonut jätkä bilettää muijien kanssa tanssilattialla. Olenkin huomannut, että kannabiksen ja ateismin puolesta puhuvat yleensä samat henkilöt. Noiden henkilöiden mielestä kannabis ja ateismi on älykkyyden merkki; kun ei älyä oikeasti ole, niin keksitään älylle uudet mittarit.

Psykopaattien hommaa niin kannabis, kuin ateismikin, sanon minä. Miesten seksuaalisesta aktiivisuudesta olen sitä mieltä, että ei miehet niitä seksuaalisesti aktiivisia miehiä arvosta. Naiset kyllä arvostaa, mutta miehistä niitä arovstaa vain ne seksuaalisesti aktiiviset miehet itse.

Kyllä pelimies- ja panomiespalvonta juontaa sieltä heistä itsestään ja naisista. Hei Nähtyjä on, kirjoitat aika rajusti jostain tapauksesta joka tekee ikäviä asioita netissä tapaamilleen naisille.

Jos tiedät jotain tällaista, ilmoitathan ko. Eli kunnollinen mies pitäisi löytää? Ja olet jo todennut, että baareista sellaista ei löydä. Eli silloin varmaan pitäisi katsella muualtakin, esim harrasteista, vaikkapa noista sporttiharrasteista.

Ja totta kai myös kaveripiirin kautta, että onko sitä kautta vapaita miehiä liikkeellä. Mutta millaista miestä olet hakemassa muuta kuin, että kunnollinen? Kyllähän tätä palstaakin lukee joukko miehiä, joista varmaan osa on ihan potentiaalisia. Olet vain nirso eikä sulle kelpaa sii mikään tavis. Melkein kaikki naiset on samanlaisia, etsivät komeaa rikasta miestä ja valittavat kun kukaan ei huoli tai löydy.

Tässä voi olla vähän perääkin. Mullakin oli naistuttava joka valitti että kukaan ei ole kiinnostunut. Samaan aikaan tiesin ainakin 5 äijää jotka oli siihen ihastuneita itse olin niistä yksi ja hän oli silläkin viikolla saanut useamman treffipyynnön.

Kun naiset sanovat etteivät löydä miehiä, se tarkoittaa että ei ole olemassa miehiä jotka täyttäsivät heidän kohtuuttomat vaatimuksensa. Koska jos hän itse painisi samassa sarjassa mistä haluaa miehen, ongelmaa ei olisi. Anteeksi nyt vaan, mutta jos esim. Naisilla on oikeasti täysin kohtuuttomat vaatimukset miesten suhteen. Ne joilla ei ole, ovatkin olleet parisuhteessa jo pitkään. Harva se mieskään kelpuuttaa jokaikistä naista Saamasi miinukset todistavat sinun olevan oikeassa.

Naisilla on yksi vika. He osaavat valittaa, ts, lätkiä peukkuja alaspäin tai mennä henkilökohtaisuuksiin mutta he eivät osaa ratkaista ts.

Naisista ei ole johtajiksi, koska he ovat hyviä neuvonantajia, mutta huonoja päättäjiä. Valitettavasti tuo "hyvä neuvonantajakin" pätee vain osaan naisista.

Suurin osa naisista ei tunne itseään, joten he eivät voi antaa myöskään päteviä neuvoja. Juuri tuollaiset naiset jotka eivät tunne itseään valittavat kun eivät saa kunnollista miestä, vaikka sopivia ja ihastuneita miehiä parveilisi heidän ympärillä mistä poimia se kunnon mies. Vasta sitten kun nainen tulee siihen ikään että lapsia pitäisi alkaa tosissaan tekemään jos meinaa joskus onnistua, eli 35 vuotiaana, tulee naiselle hätä ja hän tajuaa että nirsoilulla ei pärjännytkään.

Ei niin, mutta miehille ei ole mikään ongelma "tyytyä" omaan tasoon. Itämaan kameli puhuu viisaita sanoja. Juuri näinhän se menee. Mielummin ilman kuin Hillman. Hyvä "kameli2,asia on juuri näin. Jos nainen esittelee profiilissa itseään viiden rivin verran ja vaatimuslista on 50 riviä ,on jossain vikaa. E-kontaktissa on hyvin paljon naisia joilla ei ole aikomustakaan tutustua miehiin tai korkeintaan käydään syömässä miehen piikkiin hyvä ravintolaillallinen.

Monille nettideittailu on ajankulua kun ei ole oikein muutakaan Pidätkö sinä siis lapsia ja vähäistä koulutusta miinuksena parisuhdemarkkinoilla? Tai ylipäätään jaatko sinä ihmisiä eri luokkiin? Että akateemisesti koulutettu on arvokkaampi parisuhdemarkkinoilla kuin ammattikoulun käynyt? Eikö se parisuhde nyt kuitenkin perustu hieman muille asioille kuin kouluttautuneisuudelle?

Tiedäthän että älykkyys ei riipu koulujen käymisestä? Minä olen henkilökohtaisesti aina ajatellut että rakastuminen ei ole kiinni varallisuudesta, kouluttautuneisuudesta, automerkistä, ammatista tai iästäkään. Sitä rakastuu ihmiseen, ei statukseen. Se on sitten eri asia jos perustaa parisuhteen sille statukselle ja rahalle sun muulle, silloin kyseessä on kulissi eikä rakkaus.

Kukin toki tavallaan, mutta minua ällöttää nämä ihmisten luokittelemiset. Ja se, että haluaa löytää juuri sen ihmisen joka saa sydämen hakkaamaan kuin villihevoslauma, naaman jämähtämään typerään hymyyn ja koko maailman satamaan täyteen punaisia sydämiä ei ole mikään kohtuuton vaatimus: Se tavallinen peruspertsa ei ehkä aiheuta niitä tunteita naapurin tavistainalle, mutta saattaa hyvinkin saada maisterimarian sydämen sekoamaan.

Rakkaus kun ei tarkista mistä koulusta sitä on valmistuttu eikä sitä kuinka paljon tilillä on käyttövaroja, vaan se iskee ihan odottamatta.

Olen ollut nyt neljä kertaa treffeillä ja olen joka kerta kuullut mieheltä, että olen kaunis, älykäs ja mukava, mutta mies ei omasta mielestään ole minulle oikea tai meillä on liian erilaiset kiinnostuksen kohteet. Kerran sovittiin toiset treffit, jotka mies perui tekstarilla. Lupasi ottaa uudestaan yhteyttä eikä ottanut. Kohtuutonta on olettaa, että miehellä on hampaat tallella ja ne on jopa hoidetut.

No, tuo hiukan vitsillä, mutta jos teillä nuoremmilla on vaikeuksia löytää sopiva kumppani, niin aina vain vaikeammaksi menee kun ikää tulee. Rikkaita on kyllä löytynyt, mutta ei rakasta.

Mammona ei tee onnelliseksi ainakaan tätä naista. Sait minut hyvälle tuulelle. Olen itse aivan samaa mieltä. Koska kuulun itsekin niihin ihmisiin, jotka ajattelee noin. Rakastuminen, kuvailemallasi tavalla, on juuri sitä. Minusta on oikein mukavaa ajatella, jos joku vieras mies kirjoituksellaan saa naisen hymyilemään keskustelupalstalla, niin kyllä se elämä heittää eteen juuri samanmoisesti ajattelevan ihmisen jossain muuallakin.

Mikäs sen mukavampaa, kun rakastuminen muuttuu ihanaksi arjeksi ja saa elämäänsä sen ihmisen rinnalle, kenen kanssa on se jokin, Kiitos kiitos. Se on se luonnonvalinta.

Tottakai naiset pyrkivät saamaan itselleen sen parhaan mahdollisen kandidaatin. Aivan kuten monessa sosiaalisessa eläinlaumassakin se vahvin alfauros astuu kaikki lauman nartut. Sama käyttäytymismalli toistuu myös ihmisillä, joskaan ei niin vahvasti ja valinnat ovat usein tiedostamattomia, mutta vastaava kuvio kuitenkin näkyy taustalla ihmistenkin pariutumisessa. Tietyillä alfa-yksilöillä on mahdollisuus haaremiin, loput sitten ottavat mitä saavat.

Osalle naisista on hämärää mikä on se oma taso ja miten on realistisia mahdollisuuksia saada se oma Johnny Depp Tietyt ominaisuudet omaavat miehillä pyörii ympärillä naisia valittavasti asti ja monet tilannetta härskisti hyödyntävätkin ja pyörittävät naisia miten tahtovat, mutta tämä on hyvin pieni joukko, kärjessä ne joilla on karismaa, rahaa ja kuuluisuutta tai sopiva kombinaatio noista kolmesta.

Keskiverto ok näköinen nainenkin saa kuitenkin vonkaus- ja lähestymisyrityksiä paljon helpommin kuin vastaava mies. Olkoonkin että suurin osa on vain "sen" perässä tai muuten reppanoita naisen mielestä, niin naiselle kuitenkin syntyy täysin perusteltu kuva siitä että hän on haluttava ja kysyntää löytyy.

Ja siinä vaiheessa ruvetaan sitten etsimään sitä parasta tarjousta ja omasta mielestä huonot jätetään tylysti hyllyyn.

Aivan kuten jos ihminen on tilanteessa että hänen kysyntänsä työmarkkinoilla on sitä luokkaa että hänen ei tarvitse etsiä töitä, vaan hänelle tarjotaan niitä useammastakin paikasta. Epäilemättä suurin osa ihmisissä tuollaisessa tilanteessa alkaisi työpaikkashoppailemaan ja miettimään mikä on se paras vaihtoehto, sopivin itselle, paras palkka jne. Suurimmalle osalle naisista tuo vaihe kestää teini-iästä ehkä noin parinkympin loppupuolelle, sitten ikä alkaa tehdä pikkuhiljaa vääjäämätöntä tehtäväänsä ja homma ei olekaan enää niin helppoa ja valinnanvara hupenee rapistuvan ulkonäön ja uusien nuorempien naisten astuessa kentälle.

Yleensä siinä 30 ikävuoden korville monelle tulee se alen loppurysäys ja on täysin pakko alkaa miettimään asettumista, kun varteenotettava valinnanvara on vähennyt jatkuvasti eikä huomion saaminen olekaan yhtä taattua kuin nuorempana. Aika moni sitten tuossa vaiheessa alkaa tyytymään. Keskivertomiehelle moista harhakuvaa ei synny, koska hän ei ole koskaan tilanteessa, että naisia olisi tarjolla valittavaksi asti, vaan kaiken jalkatyön joutuu tekemään itse.

Siinä vaiheessa kun ikää ja ehkä varallisuutta tulee lisää ja jos elämäntavat ovat säntilliset ja ulkonäkö siedettävä, niin huomiota voi alkaa tulemaan näiltä nuoruutensa hurjastelleilta naisilta, jotka ovat huomanneet että omat huippuvuodet menivät jo ja nuoremmat kilpasiskot kääntävätkin miesten päät.

Kohtuuton ei ole myöskään vaatimus saada ruokaa päivittäin ja katto pään päälle, mutta kaikilla ei ole sitäkään. Jos se oma sydämen pajavasaran heiluttaja ei ole kohdalle tullut tai silloin kun on tullut, niin kohde on ollut tavoittamaton, niin jossain vaiheessa joutuu miettimään onko moisen tunteen tavoittelu tärkeämpää kuin ihan ok yhdessäolon, vaikka se ei ilotulitetta vatsanpohjassa räjäyttäisikään.

Vaihtoehtona voi olla vanheta yksin, mutta sitä eivät kovin monet naiset näytä kestävän. Eivät välttämättä monet miehetkään, mutta naisilla näin pääsääntöisesti länsimaissa on jonkinlaista valinnavaraa tuossa tilanteessa. Ehkä olet oikeasti kaunis, älykäs jne.

Niin, no juu ja ei. Olen jälkikäteen kuullut itse olleeni tuon kaltaisessa tilanteessa, mutta syy ei ollut lainkaan se, että ei olisi kelvannut. Kun kaverini vuosia jälkikäteen asiasta minulle kertoi, olin aidosti ymmälläni.

Ei kukaan ollut minulle mitenkään ilmaissut olevansa kiinnostunut. Yhtä näistä miehistä yritin itse lähestyäkin esim. En todellakaan kulje elämääni kuvitellen, että olen kaikkien haluama prinsessa ja tyrkky en ole. Itsekeskeiset prinsessat näyttävät miehiä saavan helpommin, kun he uskovat olevansa taivaan lahja kenelle miehelle tahansa, mutta sellaista itseluottamusta oli varsinkaan nuorempana vaikea kehittää, jos ei sitä sattunut olemaan.

Pikemminkin rankkaa yksinkertaistamista kuin relismia, kun vertaa minun kokemukseeni. Jos kumppaninhakua tarkastelee vain yleistäen parisuhdemarkkinoina, kuva vääristyy.

Toivon, että kukaan ei annna markkina-ajattelun yleistysten masentaa ja johdattaa itseään harhaan. Noista markkinakuvauksistahan puuttuu monen monia yksilötasolla todellisuudessa ratkaisevasti vaikuttavia tekijöitä Minusta on koomista että olette selittävinänne naisten mahdollisuuksia parisuhteeseen sillä, miten kaunis nainen on missäkin iässä ja ikäpolvikilpailulla.

Kenen näkökulmasta silloin katsellaan? Itsestään paljon luulevan häntäheikin ahtaasta näkövinkkelistä, jossa ei oikeasti olekaan kyse parisuhteesta vaan käyttösuhteesta: Naista etsitään tietyin välein vaihdettavaksi. Kiinnostuneita miehiä ilmaantui kypsyyden myötä aina vain lisää: Kyselijöistä ei ollut todellakaan pulaa kolmenkympin iästä viiteenkymppiin.

Pulaa oli aina vakaata perhe-elämää etsivistä miehistä. Olen aina etsinyt sielun rikkautta, en mammonaa. Onhan se ihanaa, kun on mies, jossa on kaikki hyvät ominaisuudet.. Eikö tasa-arvon luulisi olevan jo niin pitkällä ettei kukaan mies enää maksaisi paitsi ehkä pelimiehet taka-ajatuksineen kumppaninsa laskua, ylipäätään missään?

Vanhanaikaisista käyttäytymisnormeista on vain lyhyt hyppäys sovinismiin Mutta ehkä tuo piti kirjoittaa ääneen tähän näkyville kun joillain tuntuu olevan ne perusasiatkin hukassa. No sinunlaisiasi fiksuja mutta ilmeisen lämminsieluisia naisia on kyllä hyvin pieni vähemmistö. Tilastot ovat kumminkin olemassa.

Ja se kuuluisa harmaa massa. Kiittäisin realististia erityisesti tarkasta huomiosta liittyen siihen harhakuplaan missä nuoret naiset elävät. Kupla muodostuu niistä jotka lähtevät "peliin" mukaan, erityisesti ns. Ne kauniit ja seksikkäät naiset kun kasvavat siihen todellisuuteen missä lähes kaikki miehet tekevät mitä tahansa saadakseen näiden huomion, varsinkin jos antaa jonkun onnettoman ymmärtää että tällä olisi jotain mahdollisuuksiakin Nämä sitten tottuvat siihen että miehet vonkaavat ja mielistevät heitä jatkuvasti.

Kehuvat heidän muitakin ominaisuuksiaan jne. Onneksi kaikki loppuu aikanaan niin kuin realisti toikin esiin. Mikään ei ole niin hienoa ja lohduttavaa kuin ajatus siitä että se sama pissis joka joskus aiemmin tottui mielistelyihin ja saamaan kaiken helpolla, ikään kuin myötätuulessa, joutuukin pikkuhiljaa näkemään yhä enemmän vaivaa sen saman ihailevien katseiden kautta tulevan itsetunnon pönkityksen eteen kuin ennen. Itseltäni ei ole kysytty puhelinnumeroa aikoihin, ts. Mutta eihän miehiltä niitä kysytäkään koska ihan liian monen naisen mielestä nimenomaan miehen pitää edelleenkin tehdä aloite ja ottaa se itsensä nolaamisen riski.

Näette sitten maailman muut ihmiset ja heidän suhtautumisensa sellaisena kuin me muutkin. Welcome to the real world. Mistä tiedät kuka baarissa on kunnollinen? Ihan samat henkilöt siellä käy joita näet missä tahansa muuallakin. Jos odottamalla ei löydy niin kannattaa varmaan alkaa aloitteelliseksi. Nainen päättää naaman perusteella että kuka on kunnollinen.

Ei naiset viitsi tutustuaa luonteeseen eikä varsinkaan sitte jos mies on tavis tai ruma. Ruma ei voi olla kunnollinen.

Pahinta on miesten katkeruus, tuskimpa se ulkonäkö, ei olla käsitelty pettymyksiä joita elämässä jokaiselle tulee, mennään vaan kohti uutta naista ja odotetaan sen täyttävän kaikki omassa päässä luodut odotukset Ja taas tulee lisää pettymyksiä, täytyy itse voida hyvin ennen kuin voi hyväksyä toisen sellaisena kuin on, ketään ei voi muuttaa, kaikki sen tietää, mut yrittää kuitenkin ja lyö päätä seinään Rehellinen peiliin katsominen olis hyvä aloitus.

Aloittajalle, komppaan edellisiä, mutta minkälainen on kunnollinen, sinun kriteerisi täyttävä mies? Miten voit tietää, jos et ole edes tutustunut lähemmin? Omat mieheni olen löytänyt kadulta sosiaalisempia, netistä peräkammarin poikia, baareista biletyshenkisempiä.

Kyllä niitä löytyy liiaksikin, täytyy vain itse olla aloitteellinen ja mennä juttelemaan, jos mielenkiintoisen uroksen näkee. Tässä vaiheessa kannattaa unohtaa tyttökaverit ja niiden kommentit, valinta on vain sinun. Ruma mies oon 5. Miehen ulkonäkö on erittäin tärkeä ja merkittävä tekijä naiselle. Ei rumalla miehellä ole mitään toivoa naisten suhteen, oli kuinka lahjakas tahansa, taitava kokki, leipuri ja muutkin kotityöt tekee, ettei naisen kotitöitäkään tarvi tehdä, niin sillähän ei ole yhtään mitään merkitystä, jos ulkonäkö ei naiselle kelpaa.

Varmana aloittajalle olisi useita kumppaniehdokkaita ja menis vaan jutteleen häntä kiinnostavan miehen kanssa vaikka ihan kaupassa, niin voit yllättyä, että mies on asiasta hyvin otettu. Itse olen senverran ruma mies, että naiset pelästyy, jos menisin juttelemaan. Tässä kävin postilaatikolla ja tiellä tuli kaksi tyttöä vastaan ja toinen kirkaisi toiselle ja sanoi, että hui kun säikähdin. Eihän se mitään muuta voinu säikähtää, kuin minua. Joten meikäläisen on ihan turha edes ajatella aloitteen tekemistä, ruma kun olen.

Mutta te muut kauniimmat miehet, tehkää te aloitteita, koska kelpaatte naisille. Kyse ei ole siitä, että olisin muuten sosiaalisesti rajoittunut, mutta naisten kohdalla aloitteen tekeminen rinnastuu siihen, että korkanpaikan kammoinen valmistautuu benjihyppyyn. Minä vain katselen, ja jos nainen ei lähesty millään tavalla, tee minkäänlaista selvää signaalia kiinnostuksesta, homma jää siihen. Minä en kykene ottamaan riskejä, jossa joutuisin nolatuksi.

Naiset, jotka ovat tottuneet aloitteiden sateeseen, eivät siis tietenkään koskaan tee aloitetta. Tai no, on tehty, mutta ei koskaan tyttöystäväpotentiaaliselta taholta, joten ei ole kiinnostanut. Naiset monesti julistaa, että jos mies ei tee aloitetta ei naista ansaitsekaan. Aika surullista vaan, jos sattuisi yhteensopimaan, mutta toinen jättää lähestymättä periaatteen takia. Onneksi netissä on helpompi lähestyä, mutta siellä on tosiaan saanut kohdata näitä naisia, joille ei mikään kelpaa.

Teini-ikäisenä vielä kelpas helpommin. Kun sen "aloitteen" on jossain ravitsemuslaitoksessa muutaman kerran tehnyt, eikä se ole edes meinannut tuottaa toivottua tulosta, niin normaali järjellä varustettu henkilö osaa kyllä vetää johtopäätökset ja siirtyy plan B: Ja vastaavasti - jos jossain yökerhossa joku tuhanne päissään oleva 45 puuma tulee tekemään ehdotuksiaan niin ei tasan vois vähempää kiinnostaa ellei itsekin ole vähintään 4 promillen kaasuissa.

Kelpaatko rumille naisille kun itsekin olet ruma. Olet nirso itsekin eli sitä mistä syytät naisia. Ruman saat tai sitten olet ilman, valinta on omasi. Turha kerjätä sääliä ja valittaa marttyyrina, se ei auta mitään. Tuossa puuma 45 jutussa se mikä halventaa on se että nainen tulee iskemään miehen vain panopuuksi. Naisella ei ole mitään tarkoitustakaan tutustua mieheen. Tuo on vielä tuossa vaiheessa ihan okei, koska seksi ei ole pahasta, mutta kun nuo naiset metsästävät kokemuksia erikoisista miehistä, eli esimerkiksi sellaisista reppanoista joiden poikuuden saavat viedä.

Eli käyttää poikasta hyväksi ja sen jälkeen unohtaa ja rehvastella sillä naisten kesken. Tuo on varma selitys silloin kun mies on yrittänyt monia naisia ja saanut aina torjuntoja. Jos silloin viisikymppinen puuma iskee kiinni, kyse on vain siitä että nainen saa edes kerran elämässään antaa säälipillua kokemattomalle pojalle. Näin siksi että säälipillun antaminen naissukupuolelta on erittäin pervoa ja lähes luonnotonta koska naiset pyrkivät aina naimaan ylöspäin, eli hankkimaan jatkuvasti parempaa seuraa.

Nuoremmat naiset kolmivitosesta alaspäin eivät koskaan anna säälipillua, mutta sen jälkeen kun he huomaavat että lapsia ei ole tullut hankittua, tai lapset ovat jo aikuisia, voi alkaa kokeilemaan pervompiakin tapoja harrastaa seksiä, eli metsästää kokematonta tai saamatonta ressukkaa ja sen jälkeen heittää kaveri ulos.

Älä nainen selitä kun et mistään mitään ymmärrä. Naiset eivät koskaan nai alaspäin. Toisinsanoen nainen joka on esimerkiksi tasolla 3, eli ruma, ei koskaan tule naimaan tason 2 miestä vaikka mies olisi viimeinen maailmassa, vaan tyytyy vähintään tasoon 3, mutta todennäköisesti saa vielä sitäkin paremman miehen koska miehet voivat naida alaspäin.

Rumallakin naisella on siis mahdollisuus esimerkiksi keskinkertaiseen tason 5 mieheen. Jos tuo mies on tason 3 rumilus, hänellä ei ole käytännössä mitään jakoja löytää tason 2 naista, koska hekin ovat löytäneet melkoisella varmuudella tason 4 miehen. Olen ruma mutta en kelpaa edes rumille naisille kun rumilla naisilla on kovemmat vaatimuksen kuin kauniilla naisilla. Tämä on muuten totta.

Sitten osallistujien piti valita mielestään itselleen sopivin eli ulkonäöllisesti "tasoisensa" seuralainen ulkonäön perusteella. Miehet lähes poikkeuksetta rankkasivat ulkonäkönsä samaksi kuin miksi sen muutkin arvioivat. Jos heittoa oli, yleensä alempaan suuntaan. Samoin he hakivat tasoistaan seuraa. Naiset rankkasivat säännönmukaisesti oman ulkonäkönsä pykälää paremmaksi kuin se muiden mielestä oli, ja jokainen halusi miehen joka oli selvästi paremman näköinen kuin hän itse.

Ilmiö toistuu samanlaisena kaikissa länsimaissa tutkijoiden mukaan. Ja tämä on siis tosi juttu, mulla ei ole mitään syytä valehdella. Enkä ole katkera mistään vaan ihan onnellisesti naimisissa, tulee 12 vuotta täyteen pian. Outoa on että naiset väittävät että heillä on valtavasti komplekseja ulkonäöstään. Silti he järjestelmällisesti pitävät itseään huomattavasti paremman näköisinä kuin todellisuudessa ovat. Luulen että harhakäsitys tulee siitä että ruminkin nainen löytää helposti seuraa jos haluaa.

Sen voi jokainen testata itse: Sille ei tule yksikään nainen juttelemaan illan aikana mitään. Mitä pidemmälle ilta ehtii, sitä useampi äijä käy yrittämässä. Näin se ego vahvistuu. Naiset eivät kuitenkaan käsitä että vaikka kapakan jokainen urpo haluaisi panna häntä, se ei johdu välttämättä siitä että hän on niin tolkuttoman "hot". Vaan siitä että a usein hän on ainoa vapaa nainen kyseisessä kapakassa jolla on omat hampaat ja b useimmat miehet naivat tarpeeksi kännissä mitä tahansa elävää joka edes etäisesti muistuttaa naista.

Katsokaa avoimin mielin ympäristöänne puolueettomasti: Koska nainen kuvittelee silloin saaneensa tasoisensa tai vähän paremman jonka hän oikeastaan ansaitsee koska on niin "hot" omasta mielestään.

Tarkoitus ei ole loukata ketään vaan todeta asia niin kuin se on. Silloin asetelma kääntyy jostakin syystä päälaelleen, mutta se onkin sitten toinen juttu. Minä näen pilvin pimein rumia tavismiehiä rumien tavisnaisten kanssa liikkumassa, kun kaupungilla kuljen.

Osuit ainakin yhden naulan kantaan kuvaamalla todella hyvin yhden yleisimmistä ongelmista.! Muistan, miten vuosia kuvittelin, että naisen ei sovi tehdä aloitetta, vaan pitää odottaa. Eipä ihme, että vuosiin ei tapahtunut mitään!

Sitten ihka ensimmäinen treffeille pyytänyt nuorimies pelästyi ja lähti tiehensä aika nopeasti, kun näkyvästi tärisin jännityksestä enkä saanut oikein järjen sanaa suustani. Puolessavälissä kolmeenkymppiin itsevarmuutta oli kertynyt sen verran, että uskoin jo pystyväni tekemään asialle jotakin.

Kävin tansseissa usein ja annoin joidenkin tanssittajien saattaa kotiovelle. Tuli selväksi, että useimmiten saattaja olisi halunnut vain suoraan samojen vällyjen alle, mikä minusta on pettämätön tosityhmän merkki. Älykkäämpikin löytyi ja päätin kokeilla seurustelua. Älyä oli, mutta sitä käytettiin vain töissä. Ei kiinnostusta tai ymmärrystä ihmissuhteista, eikä mitään ymmärrystä naisesta, vaikka häntäheikiksi paljastui.

Naisia, miehiä ja rakastelua koskevat käsitykset pornosta opiskeltua itsekeskeistä ja alkeellista machoilua. Pitkä parisuhde alkoi kolmenkympin korvilla, kun ystäväpiiriin ilmaantui uusi mies. Netti on iso etu harkiten käytettynä. Tunnen itse useita sitä kautta puolison löytäneitä ja kuvittelen, että oma etsintäni olisi ollut ihan toista, jos väline olisi jos illoin ollut käytössä.

Ja muistakaa, että jos pakit saadessaan tietää itse käyttäytyneensä ja kohdelleensa toista hyvin, ei ole perustetta vetää sitä johtopäätöstä, ettei ylipäätään muille kelpaisi.

Harrastusten kautta vähän vaikeeta koska käyn salilla joka on vaan naisille suunnattu. Uimassa tulee myös käytyä ja siellähän niitä miehiä on mutta uinti on yksilölaji ettei hirveesti oo tullu uimahallissa juteltua ja en oo siellä edes törmänny kehenkään potentiaaliseen. Ja mitä miehen ulkonäköön ja varallisuuteen tulee niin en nyt mitään rikasta miestä etsi.

Enemmänkin painottaisin tässä koulutusta eli pitäisi olla joko amk tai yliopistotutkinto. Ulkonäkö sitten merkkaa enemmän mutta en tässäkään ole aivan ehdoton. Ei tarvii olla mallipoju mutta pilkettä silmäkulmasta tulisi löytyä ja tietty sporttinen pitää olla kun itsekin olen. No mitäs jos kävisit vaikka väliaikaisesti sekasalilla? Siellä voisi päästä miehen kanssa juttuun, kun jo jotain yhteistä josta lähteä liikkeelle.

Ja omalta kohdalta tuo koulutus löytyy kyllä ja ulkonäkökin on ok. Ja tykkään käydä salilla ja se näkyy myös kropassa. En tosiaan ole mallipoju, mutta sporttinen muutenkin kuin salilla käynnin suhteen. Eli pitäisi olla korkeasti koulutettu, sporttinen jne.

On olemassa paljon hienoja miehiä joilla ei ole kunnon koulutusta ja voivat olla jopa työttömiä. Etsipä itsellesi vaikka hieman henkisesti sairas mies. Hän voi olla monta kertaa parempi, sosiaalisempi, romanttisempi, komeampi kuin joku mukamas unelmavävy. Riittää vain että on mies joka on komea ja hyvä koulutus. Oispa omatkin toivomukset tuota luokkaa niin eipä tarvitsisi sinkkuna pyöriä. Noin nuori mies ja ajattelet niin fiksusti, samantyyppisen viiskymmppisen kun löytäis.

Pitäisi oppia luottamaan ja tosiaan hyväksymään itsensä ja ajatella, että joku tosiaan voi pitää minusta. Enpä pelkäis, antaisin mennä vaan. Ei kannata jättää elämää elämättä, minäkin tapailen alle kolmekymppistä kundia, joka on hyvännäköinen ja ikäisekseen harvinaisen ajattelevainen. Suhteessa ei aihetta mihinkään vakavampaan, mutta meillä on hauskaa yhdessä.

On sovittu, jos baareissa tulee tuttuja vastaan, minä olen "kummitäti". Olen monien mielestä hemmetin mukava mies, ja tienaan ihan keskikoulupohjalla ATK-alalla 50K vuodessa. Sua kaipaisin mutten nyt ehdi lukioon, kas kun pitää töissäkin käydä.

Mitä yhteistä on kunnollisuudella ja koulutuksella, ei niin yhtikäs mitään. Nuorena , nättinä ja kokemattomana lähdin sporttisen insinööriopiskelijan kelkkaan, valmistui vähän ennen kun menimme naimisiin ja muutaman päivän ehkä teki jotain insinöörin hommii ja siit eteenpäin oli työtön.

Onneks älysin erota, 8 yhteisessä vuodessa jokainen tunti oli liikaa. Nykyinen mieheni on käynyt keskikoulun ja piste. Ei ole sporttinen, tosin en minäkään, mutta töitä tekee joskin palkka ei mikään huikee, oman maatilan pieni ja talon kuitenkin saanut palkallaan maksettua, viihtyy kotona ja meillä on paljon yhteisiä harrastuksia.

Ei nyt ihan peräkammarin poika ollut kun tavattiin mutta ujo, hiljainen ja arka. Joskus miehiä täytyy hiukan rapsuttaa pinnalta ennen kuin se kultainen sydän löytyy ja pitää naisen olla se aktiivinen osapuoli sillä läheskään kaikki miehet ei uskalla edes haaveilla puhumisesta kauniille, sporttiselle naiselle pakkien ja nolaantumisen pelossa.

Vai tarkoititko kunnollisella että pitää olla hyvä kuntoinen? Jotenkin kylmä ja raadollinen kuva jäi sinusta antamiesi tietojen perusteella: Eihän tuolla elä mitenkään! Jos vielä pitäis nainen rahoista elättää nii huh huh! Vedä sää vaa kätees nii tulee halvemmaks eikä tuu pettymyksiä-. Kun hyväksyy sen että kaikki naiset on lopulta maksullisia niin mikään ei enää yllätä naisissa. Teit siis ratkaisun rahan ja omaisuuden perusteella.

Valitsit siis palkan vaikkakin on pieni. Maatila ja talo siis valinnan perusteena. Tämä on yksi monista kummallisen katkeruuden helpotukseksi kehitellyistä oljenkorsista, johon takertumisella omaa oloa ja tilannetta voi vain pahentaa. Kummassa tapauksessa asioihin voi vaikuttaa ja tilannetta muuttaa: Etsimällä muutettavaa toisesta vai itsestä?

Mikään ei tapa tehokkaammin naisen mielenkiintoa kuin ruikuttaminen. Ruikuttava mies ei naisen silmisssä ole oikeastaan ole mies, koska nainen etsii miehekkyyttä ja ruikuttava mies on mahdollisimman EPÄmiehekäs. Nainen, joka ei valikoi kumppaninsa laatua vaan suostuu sänkyyn ensitreffeillaä kenen kanssa vain tai valitsee ilmiselvän "rentun", on luonnehäiriöinen.

Tasapainoista naista kiehtoo miehen vakaus ja turvallisuus. Mies, joka ruikuttaa, että naiset eivät pidä hänestä. Mies, joka anelee naisen rakkautta. Mies, joka on epätoivoinen ja teke mitä tahansa naisen mieliksi.. Miten toi nyt tähän liittyy?

Ei oo eikä tuu. En minä osaa kertoa mistä sinä löytäisit hyvän miehen. Kun en ole keksinyt mistä minä löytäisin hyvän naisen. Meillä on siis samankaltainen ongelma. Jos haluat löytää miehen, niin ei kai sen pitäisi siihen kaatua, että yksi toimiva tapa kumppanin löytämiseen on jo nähty? Vai onko vika siinä että se ei ollut toimiva tapa?

Mikä siinä oli sitten vikana mielestäsi? Selattuaan kaikki profiilia hän joutui toteamaan, ettei löytynyt tarpeeksi täydellistä. Tekstistäsi näkee jo, ettei sellainen perustason asia, kuin välimerkit ole hallussa. Mutta ei pidä yleistää, siinä olet oikeassa. Eipä tuo sinun pilkunkäyttösi näytä yhtään paremmalta. Kirjalliset lahjatko ne määrittelevät ihmisen arvon?

Voisi olla elämä tuskaa tollasen pilkunnussijan kanssa. Ei kai nyt käytännön työssä pilkkujen paikalla ja kirjallisella taidoilla ole samaa merkitystä kuin ns. Sillä nyt ei vaan ole sen ihmisyyden kanssa mitään tekemistä. Eipä se reaalielämässä paljon lohduta, jos valkokaulustyöntekijällä on peukalo keskellä kämmentä ja mitään hajuakaan käytännön töistä.

Kyllä kunnon käytännönmies ja käsistään kätevä vetää kirkkasti sellasesta voiton. Valkokaulusmiehellä pitää olla täpäkkää taskussa ostaa palveluja ja sitä nyt vaan harvalla on niin paljon kuitenkaan, jos ajatellaan käytännön elämän asioiden hoitamista.

Kyllä pienempituloinen, käytännön taidoilla varustettu ammattimies vetää voiton poropeukalosta. Siinä ei remonttihommissa ja auton kojauksessa tai asennustöissä paljon pilkunpaikkojen tietäminen auta, jos ymmärry ei siirry päästä käsiin. Ja olen samaa mieltä duunarin kanssa että nykyaikana monella ammattimiehellä pitää olla tietotaitoa todella paljon omasta alastaan, jos meinaa hommansa hoitaa. Kehitys menee niin nopeasti eteenpäin, ja asiat muuttu yhtenään nykypäivänä.

No kyse on lähinnä siitä että jos miehellä on amk tai yliopistokoulutus niin ollaan enemmän samalla aaltopituudella ja mitä oon treffaillu niin kyllä se koulutus vaikuttaa aika paljon.

En väitä että duunarit olis huonompia mutta itellä ainakin synkkaa enemmän koulutettujen ihmisten kanssa. Jaa, itse tapasin puolisoni netissä. Vaimollani on ylempi korkeakoulututkinto, itse olen perusduunari. Olen sivistyneempi kuin hän tai kaikki hänen kaverinsa yhteensä.

Ja tämän sanon vain siksi, että käsittäisit, että ei se koulutus sinänsä mitään vielä kerro. Mutta haaveile sinä akateemisesta urheilevasta komistuksestasi, sillä aikaa muut perustavat perheitä ja elävät elämää. Voit sitten vanhana leuhkia että mulle ei ruma duunari kelvannut: Samalla koulutustaustalla ja siten samalla aaltopituudella olevia miehiä on vaikea löytää ja kun yrittää freffailla ns.

Ei oikein ota onnistuakseen. Kerrotko mitä nämä sinun arvostamasi tiedot ovat? Luettele vaikka ihan ranskalaisin viivoin että mitä miehen pitää tietää. Älä höpise mitään epämääräistä että "uskonto, politiikka" tms. Usko pois, mielenkiinnon kohteet eivät käytännössä koskaan kohtaa. Tietenkin voi olla että sinulla ja tapaamallasi miehellä on yksi mielenkiinnon kohde. Esimerkiksi jokin bändi, sarjakuvat tai vaikkapa kukka-asetelmien teko, mutta siihen ne yhtäläisyydet jäävätkin. Huomaatko mikä on ongelmasi?

Sinä et ole kiinnostunut miehestä, mutta miehen pitäisi olla kiinnostunut sinusta. Sellainen yhtälö ei vaan toimi että sinä vaadit mutta et anna mitään. Arvomaailman erot ovat sellaisia jotka muuttuvat ja muokkautuvat, varsinkin jos osaa keskustella eli kommunikoida. Minä väitän että sinä et osaa keskustella. Sinä olet henkilö joka julistaa ja jos toisen mielipiteet tai näkemykset poikkeavat, sinun mielestä tuo henkilö on väärässä Todellisuudessa sinä pelkäät erilaisia ihmisiä koska he osoittavat sinulle kuinka heikko sinä todellisuudessa titteleistäsi huolimatta olet.

Toisinsanoen sinä haluaisit miehen joka läähättää vieressäsi kuin koira ja nyökyttelee kun julistat omaa erinomaisuuttasi ettei sinun tarvitsisi koskaan haastaa omia uskomuksiasi ja oletuksiasi tai kohdata ihmistä jolle sinun pitäisi perustella omia näkökulmiasi.

Parisuhde ei ole alistussuhde jossa sinua palvellaan. Parisuhde perustuu molemminpuoliselle arvostukselle ja kunnioitukselle, mutta sinä et suostu olemaan oma itsesi. Opettele toisen kunnioitusta ja arvostusta, niin huomaat että teet itsestäsi paljon avarakatseisemman ja nöyrän tarvitsematta nöyristellä.

Ei kun mennään vaan yhdessä kehittämään itseämme siihen vitun joogaan. Ja sitten lauletaan nuotiolla kumbaijjaah ja pidetään kaikkia maailman ihmisiä kädestä?!!!

Itse olen sähkömies, mutta luen kirjoja aina kun vaan voin ja sivistän itseäni. Luen ihan laidasta laitaan pokkareita, romaaneita, filosofiaa, psykologiaa, runoutta ja historiaa. En lue pelkästään perinteisiä miestenkirjoja tyyliin sotakirjat vaikka tietenkin olen lukenut jonkin verran myös niitä.

Joka vuosi tulee luettu plus miinus nelisenkymmentä kirjaa. Usein duunari miehillä on kieltämättä tietty junttimaisuus eivätkä he itse sitä tajua itse en omasta mielestäni kärsi tästä.

Olen pitkän itsetutkiskelun jälkeen päässyt eroon tietynlaisesta itsekorostuksen tarpeesta, mutta toki siitä huolimatta minulla on terve itsetunto. Mielestäni minulla on hyvä yleisivistys tiedän vähän melkein kaikesta, mutta en liikaa mistään.

Aivan, ei koulutus ole mikään tae mistään "kunnollisuudesta". Itse olen aika korkeasti koulutettu nainen, sinkkuna elelen, mutta tavallinen tavis mies on parasta mitä suomi tarjoaa. Ne paperinuket eivät paljoa kiinnosta. Kädentaito on kunnioitettavaa ja jos siihen vielä lisätään aikaansaseuraava adjektiivi niin hieno homma.

Minä olen 34v, 2 lapsen äiti. Olen 2-vuorotöissä, eikä minullakaan oo miestä mut oon silti tyytyväinen elämääni. Oon jalat maassa tyyppi, vaikka on Amk-tutkinto, en oo väkisin etsimässä ketään mutta olisihan se kiva vaihtaa ajatuksia jonkun kanssa. Ja tässä ei oo nyt aloitekyvystä tai nettideittailusta kyse, mutta jos itse etsisin kumppania, painottaisin luonnetta enkä ammattia.

En tosin moralisoi häntä enkä väheksy. Maailmankuvaan en ota kantaa, mutta asenteeseen - ja siihenkin arvausten perusteella. Monilla on vaatimuksia tai toivomuksia kumppanin suhteen, ja jos ne ovat kovin jyrkät, jättää monta hyvää vaihtoehtoa huomiotta. Sanoisin, että järki syrjäyttää siinä intuition, eikä tulos olekaan yksinomaan hyvä, vaikka järkeäkin on näissä pariutumisasioissa syytä kuunnella. Arvelisin monien aikuisten katsoneen Ally McBealia aikanaan.

Siinähän tämä tematiikka oli esillä. Ally kävi treffeillä, mutta kaikissa miehissä oli jokin vika. Ja se yksi vika tärveli sitten koko miehen. Joku ei tajunnut pyyhkiä kastiketippaa huuletaan päivällisellä, toinen hörötti liian suureen ääneen - suunnilleen kuten amerikkalaiset tuntuvat ylipäätään tekevän. Sarja oli ehkä hömppää, mutta kyllä siinä ihan asiallisia asioitakin käsiteltiin.

Lähtökohtaa ja asennetta siis pitää muuttaa: Ap on tehnyt yleistyksiä ja väsynyt baareihin ja nettitreffailuun. Kummallakin tavalla voi kohdata vaikka millaisia ihmisiä. Voi todeta vain jotakin yleistä: Nämä eivät rajaa ulos nykyään juuri ketään. Ap ei ehkä enää näe puita metsältä. Mitähän tapahtuisi, jos kerta kaikkiaan lakkaisi etsimästä? En väitä, että se olisi helppoa, koska asenteiden muuttaminen on usein vaikeaa.

Mutta jos nyt lopettaisi ne aktiiviset toimintatavat, joita on käyttänyt tähän asti. Ei mene baariin eikä nettitreffeille. Olen blogissani ehdottanut, että miestä etsivän naisen pitäisi ostaa pakettiauto ja järeä iskuporakone. Sellaiset toki löytyvät jokaiselta tekijämieheltä, mutta pitkälle koulutettujen kalustoon sellaiset eivät ehkä kuulukaan.

Ovathan ne toki kalliita kamppeita, ainakin se auto, mutta arvelen, että kun veisi korkeakoulun ilmoitustaululle lapun, että lainataan järeää poraa ja kuskataan muuttokuormia passelia korvausta vastaan, voisi hyvinkin löytää mukavia miehiä. Olisiko tämä esimerkki siitä, mitä asenteen ja toimintatavan muutos käytännössä tarkoittaisi? Mites tuo korkea koulutus rajaa hyvän luonteen pois? Uskoisin että työttömissä luusereissa ja korkeasti koulutetuissa menestyjissä on vähintään yhtä paljon prostentuaalisesti ns hyvä luonteisia.

No en saatana tiä enään itekkään miten tähän pitäis suhtautua.. Eikös kohteliaat ihmiset yleensä kättele juuri sitä käsipäivää ja jopa esittelevät itsensä, jos ei tunneta entuudestaan. Sehän kuuluu jo perustavaa laatua oleviin käyttäytymissääntöihin. No jos olet mies, niin suhtaudu avoimesti. Voisitko olla ystävällinen ja lopettaa rasittavan jankkaamisen ja käsitteiden sotkemisen?

Onko oikeakäitisyys ansio ja vasenkätisyys rikos? Heteroseksuaalisuus ei ole ansio, homoseksuaalisuus ei ole ansio, millään synnynnäisellä ominaisuudella ei voi ansioitua.

Tarkoitat siis, että hyvännäköiset miehet ovat niitä hyviä miehiä? Oletko itse niin hoikka ja hyvännäköinen, että kiinnostaisit niitä hyvännäköisiä miehiä? On se että sillä on lapsen ruokko 18 ikävuoteen ja se ex joka on aina mukana vaikka et tahtoisikaan.

Se sabotoi koko ajan rakkauttanne. Ja se kaikki huomio mitä lapsi tarvitsee jää takaalalle tässä kolmiodraamassa. Minä ainakaan lapsettomana naisena en halua kenenkään lapsia kotiini mellastamaan.

Isän aikaisemmista suhteista syntyneisiin turhakkeisiin kuluu rahaa ja ainakin minä haluan, että molemmat vanhemmat panostavat täysillä yhteiseen perheeseen, jonka vielä haluan. Ei siis yh-isässä ihmisenä varmaankaan ole useimmiten mitään vikaa, mutta ne kylkiäiset ovat ainakin minun silmissäni todella vastenmielisiä otuksia. Parempi yksin kuin suhteessa, jossa ulkopuoliset henkilöt tunkevat omaan kotiin halusi tai ei.

Minä olen aina tiennyt, etten sopeudu suhteeseen, jossa toisella on lapsia. Tapasin kuitenkin miehen, johon rakastuin lapsista huolimatta. Vaikeudut alkoivat parissa kuukaudessa, lasten kanssa pärjäsin hyvin, mutta samalla vihasin sitä, etteivät he olleet minun ja suhde päättyi lopulta kovasta yrityksestä huolimatta. Tilanne olisi varmaankin ollut toinen, jos minullakin olisi omia lapsia.

Miehen täytyy hikoilla ja vääntää salilla ja tämän lisäksi pumpata proteiinia ympäri vuorokauden, vain jotta nainen, jonka tarvitsee itse vain sivellä pakkelia turpaan peittääkseen huonon ulkonäkönsä, diggaisi.

Fiksut ja koulutetut miehet ovat valitetettavasti usein varattuja. Oikea elämä ihmisten välillä on täynnä kompromissejä. Jos katselee liikaa niitä höpö höpö hääohjelmia, niin ei tajua, että melko pian koittaa se ankea arki, missä pitäisi pärjätä ihan ilman skumppaa ja kynttiläillallisia. Kirjoittaja on varmaan v nainen jolla alkaa olla kiire perustaa perhe.

Aikuisella ihmisillä on usein jo lapsia. Jos ei yh-isät ja heidän "turhakkeet" kelpaa niin pitää löytää reilusti alle kolmekymppinen mies. Lapseton toistaseks kirjoittajan kannattaa pysyä kaukana yh- iseistä ja heidän lapsistaan koska lapset vaistoavat kyllä tollasen vihamielisyyden ja suhteesta ei kyllä tule mitään.

Itse olen sen verran realisti että ymmärrän että oman ikäisilläni naisilla on jo todennäköisesti lapsia edellisestä liitosta ja kummankin osapuolen täytyy tehdä kompromisseja. Aikanaan naimisiin mennessäni en suunnitellut tätä yh-iskän "uraa". Tunnen kuitenkin ihmisiä jotka ovat onnistuneet löytämään hyvät uudet kumppanit jotka ovat empaattisia ja osaavat ottaa huomioon myös olemassaolevat lapset Jos löytyy hyvä kumppani pitää olla valmis hyväksymään koko "paketti" , onnea etsintään.

P ja lompsa kunnossa? Arvoisa yh-iskä, minulla ei ole kiire mihinkään, pärjään kyllä mainiosti yksinkin jos ei sopivaa kumppania kohdalle osu. Olet myös väärässä siinä, että lapset vaistoaisivat minusta jotain pahaa, päinvastoin, yleensä kaikki lapset pitävät minusta vaikka muuten vierastaisivat vieraita aikuisia. Ongelmat seuraavat siitä, miten puhun lasten isälle lapsista, tapani on sellainen mitä yksikään lapsiaan rakastava isä ei voi sietää.

En sietäisi minäkään, jos olisi omat lapseni kyseessä tai edes sukulaislapset. Ikäni on 35, siitä arviosta pojot sinulle. Itsekin sellainen, mutta en kuulu siihen hyvännäköset osastoon joten omastapuolesta se siitä sitten. Kirjoituksesi kertoo juurikin, että olet katkera Pakko pärjätä, kun ei muutakaan voi,,,,,osui ja upposi.

Sitten "tapasi" puhua isille lapsista??? Olet avun tarpeessa, jos et osaa edes käyttäytyä. Tai sitten tämä on vaan se ainut tapasi purkaa pahaa oloa. Yksi olet ja niin tulet olemaan lopussakin. Saat suurinpiirtein oman tasoisesi et parempaa et huonompaa. Jos et kelpuuta, olet ilman, muita vaihtoehtoja ei ole.

Samaa mieltä kuin vikatikki n: Lisäksi lapsi vie miehen rahoja,jolloin miehelle itselleen ja uudelle naiselle jää vähemmän eli nuo lapselle menevät rahat ovat heiltä pois. Itse en suostu rahoittamaan toisen lapsia. Esim isompi asunto jotta lapselle tilaa. Bensaa kuluu kyydityksiin ja auto kuluu yms. En suostu myöskään kasvattamaan enkä hoitamaan toisten lapsia, huoltakoot jotka ovat tehneetkin. Vieraita lapsia en halua kotiani kuluttamaan ja häiritsemään elämääni.

Tässä joitakin mielipiteitä ja syitä miksi itse en kelpuuta yh: Riesakseni en siis huoli toisten lapsia. Toisten toilailuista en ala kärsimään. Täysin samaa mieltä kuin Lapseton toistaiseks. Toisten tekeleitä en halua elämääni häiritsemään. Miksi yh- isä tai yh- äiti haluaa lapsettoman seurustelukumppanin? Siksikö että saisi käyttää tuon lapsettoman rahoja ja aikaa itseensä ja lapseensa kun lapsettomalla muka enemmän rahaa. Törkeää hyväksikäyttöä ja läpinäkyvää. Siis yh-äiti seurustelee yh. Molemmat ovat sitten samassa tilanteesssa ja se on tasapuolista.

Paitsi jos toisella on enemmän lapsia kuin toisella. Eli hyväksikäyttöä tuo lapsellisten toive saada lapseton. Silloin olette samanlaisessa tilanteessa. Jätä lapsettomat naiset rauhaan. Ja tehkää sitten yhteisiä lapsia niin arvatkaapa kuku on suosituin! Ja sitten se perinnönjakotilaisuus jälkeenne.

Tukkanuottasilla kaikki lapset ja katkeria siitä mitä isä ja äiti teki. Kyllä sillä koolla vain taitaa olla väliä: Millä se taso määritellään, ulkonäöllä, fyrkan määrällä, vai millä? Samaa mieltä, minä en toisten lapsia kasvata enkä heistä halua huolehtia. Ja en kestä mitään ex-puolisoita, jotka ovat väkisinkin siinä kuviossa mukana koko ajan ja haluavat hankaloittaa elämäämme.

Miten kukaan, varsinkaan nainen, voi puhua lapsista turhakkeina ja vastenmielisinä otuksina! Tai puolison lapsista ulkopuolisina, jotka tunkevat omaan kotiin "mellastamaan"?

Kuulostaa kammottavalta lapsirakkaan ihmisen korvissa. Mahtaako sitärakkautta löytyä omillekaan? Varokaa, perhekeskeiset miehet näitä naisia. Olen kuullut miehistä, jotka ovat erehtyneet ottamaan naisen, joka sitten laittaa lapset kärsimään. Maisterivaimoni otti miehekseen tehdastyöläisen, joka vuosikymmenten mittaan nousi osastopäälliköksi.

Ehkä rouvani näki minussa piilevän potentiaalin; potenssin hän oppi tuntemaan läpikotaisin. Saanko arvata, et olet vähemmän koulutettu, älykkäämpi ja sosiaalisempi.. Jätä baarit ja opettele tanssimaan ja ryhdy käymään lavatansseissa. Sinne miehet tulevat omilla autoillaan ja ovat selvin päin. Tuota minäkin olisin ehdottanut. Siellä ympäristössä tapaa ihan oikeita ihmisiä.

Viimeksi kun kävin siellä, niin se paloi ja en tiennyt, että olisi uudestaan avattu?? Lavatansseissa on kiva tanssia, mutta tosi ihme jos löytää miehen. Saattaa joku satunnainen kulkija osua joskus, toivossa on kuitenkin hyvä elää, parempi kuin vajota katkerana synkkyyteen. Naiselle satavarma paikka löytää itselleen mies on keväthankien Lappi. Sesonkiaikana joka ikisen naisen ympärillä pyörii miehiä, suksien voitelijoita riittää. Äkäslompolo on taattu, mutta ei saa kuitenkaan olla pihtari.

Ei pidä kiteentyä nimimerkkiin vaan tekstiin. Husula on kuitenkin pystyssä. Vie minut tangoon 6. Miehet, nuoret ja vanhemmat, menkää tanssikurssille! Siellä on paljon fiksuja ja mukavia naisia. Ja tanssikursseilla yleensä naisia enemmän kuin miehiä joten miehet toivotetaan oikein tervetulleiksi.

Alkeiskurssilla ei tarvitse osata mitään ja kukapa tietää vaikka kohtalo kolahtaisi siellä kohdalle.. Seuratkaa paikkakuntanne lehtien yhdistyspalstoja tai muita ilmoituksia niin näette missä tanssikursseja pidetään. Muille naisille teit selväksi, mistä ei ainakaan kannata itselleen miestä etsiä, kun kerrot, että ei miehetkään siellä etsi naista vaan naisessa olevia aukkoja.

Mee joskus sinne baariin yksin katteleen ja tee selkee silmäkontakti kiinnostavan näkösiin, joku voi tulla oikeesti juttelemaankin. Kunnon pikadeittailua jos mikä. Vain silmäkontakti ja mielenkiintoiset miehet ryntäävät juttelemaan.. Nämä yleisesti naisia kiinnostavat miehet saavat silmäkontakteja niin usein, että eivät jokaisen perään juokse.

Jos ei itse kehtaa mennä jutteleen niin turha varmaan valittaa. Mene harrastamaan, vaikka jollekin aloittelijoiden ryhmäkurssille. Älä aseta liikaa vaatimuksia. Mikäköhän susta tekee täydellisen että pelkästään sua haluaisivat? Mikä tekee miehestä kunnollisen. Oon ite työssäkäyvä, savuton, vapaa mies. En pidä naiskavereita, tällöin vain yksi nainen mahtuu elämääni kerrallaan. Panostan naiseen ajallani, huomiollani, en rahalla. Tuskin sulle siltikään kelpaisin kun en ole pitkä mies.

Mäkin alan nirsoks ja oonkin nyt vaan paneskellu ympäriini. Kehutaan olevansa savuttomia, alkottomia, eikä koskaan pettäneitä ja jonkunlaisen koulutksen omaavia, mutta kun näkee livessä pärstän ja koko miehen, niin ymmärtää miksi ei ole tuo itseriittoinen teletappi kenellekään kelvannut.

Mulle henkilökohtaisesti miehen ulkonäkö on kohtalaisen yhdentekevä, kunhan on siisti ja puhdas, ja pukeutuu siististi ja tilanteisiin sopivasti. Tuulipukukin käy kunhan se ei ole paikallisen palloseuran sponsoripuku vuodelta Ulkonäkörajoitteet siis ihan täysin jokaisen täytettävissä. Rahaakaan ei tarvitse olla kuin sen verran että saa omat kulunsa katettua, itse katan kyllä omani.

..

Suomi24 treffit homoseksuaaliseen mobiili ess mobiili

: Suomi24 treffit homoseksuaaliseen mobiili ess mobiili

Suomi24 treffit homoseksuaaliseen mobiili ess mobiili Sexy homo amateur seksiseuraa etelä-pohjanmaa
Suomi24 treffit homoseksuaaliseen mobiili ess mobiili Teen dildo homo seksiseuraa kouvola
Suomi24 treffit homoseksuaaliseen mobiili ess mobiili Miten sellaisesta olisi voinut seurata mitään hyvää ja oikeaa? Katsopa hetki peiliin ja mieti sitä omaa asennoitumistasi oikein tarkasti ja yritä sitten uudestaan. Huomaatko mikä on ongelmasi? Ole rohkea osallistu ei se rakas tiedä tulla sinua hakemaan kotoa. Liity nuorkauppakamariin, lähde spr: Baarissa naiset saattavat humalassa tulla suuteleman miehiä mutta miten on jos nainen onkin selvinpäin? Kun sairastuin vakavasti, mutta sairauteen, mistä toipuu, niin naisten mielestä olinkin jo loinen, tyhjäntoimittaja ja peräkammarin poika.
Suomi24 treffit homoseksuaaliseen mobiili ess mobiili 335
TREFFISIVUSTO FETISH HOMO TUBE Hot amateur sex massage nuru homo

Voiko mies ajatella, että hän "epäonnistui" mun tyydyttämisessä? Siis mä EN todellakaan pidä sitä miehen epäonnistumisena, naisestahan se orkku lähtee mutta mutta.. Onko muille käynyt näin? Voiko syynä olla se, että jännitin tätä ihanaa miestä, että kun sain sisääni ihanan miehen? Jos ei tuu, niin ei tuu. Sama juttuhan tuo on ku miehilläki; ei se käskemällä onnistu. Kyllä mulle riittää, jos nainen on nauttinu ite aktista.

Mulle ainaki orgasmi on vaan ikään ku kirsikka kakun päälle. Onneksi tein sitten oikein. En mäkään valehtelua kannata tietenkään, ajattelin vaan että eka kerta on varmaan miehellekin jännä paikka, että saako naiselleen tehtyä hyvää.

Mutta eiköhän hänelle tullut ihan selväksi, että nautin, kun silmät pyöri päässä ja hymyni oli korviin saakka ;-. Seurustelen aivan ihanan miehen kanssa, meillä menee mahtavasti ja luottamus toisiin on Mies oli kertonut pitävänsä suihinotosta ja ennemmin esileikeistä kuin aktista, ja osasyy selvisi kun oli itse aktin aika, miestä jännitti eikä seissyt. Ensin lannistuin että miksei nyt seiso, enkö kiihotakkaan miestä enää alasti yms.

Juteltiin asiasta ja kokeiltiin kaikenlaista hiplailua rennosti niin eiköhän se vaiva poistunut ;- ja nyt sitä osaa arvostaakin enemmän kun ei ole itsestäänselvyys. Ihan luonnollista jos miehellä ei seiso. Välillä seisoo ja välillä ei. Aikuinen nainen tän ymmärtää. Seksi ei ole sitä mitä elokuvissa näytetään; ei pornokuvissa tai jossain jossain muussa missä päähenkilöt on heti märkiä ja seisovia ja lauetaan yhtäaikaa.

Seksi on kahden ihmisen rakastelua. Ihminen ei toimi sängyssä kuin nappia painamalla tietyllä tavalla. Siinä ei ole mitään noloa siis kummankaan kannalta. Tutustukaa toisiinne ihan rauhassa ja ottakaa asia huumorin kannalta ja järkevästi. Itellä on ollut nopeasti laukeavia ukkoja joitten kaa vuosien suhteet ei mikään ongelma, siinäkin tyydytyksen voi antaa toiselle vuorotellen.

Näinkö nää viestit tulee tulkita? Eiköö ne ole nämä esileikit, joilla lämmitellään kumppani hehkuvaksi hiillokseksi ;. Niin kiire ei saa olla, ettei tiedä kenen kanssa on menossa yhtymään!! Miehellä ei seisonut kunnolla ensimmäisillä kerroilla Jatkoimme tapailua ja aina ei hänellä seisonutkaan, seisokki myös lakkasi kesken kaiken, väitti ettei vika ollut minussa ja että haluaa tyydyttä minut. Ei kuitenkaan halunnut koskaan ottaa neuvojani vastaan ja sitten koki epäonnistuneensa kun en saanutkaan.

Hän ei kiihottunut mistään, suihinotettaessakin saattoi seisokki laskea, rakastelu oli takaapäin puksuttamista, esileikit alkoivat loppumaan, ei pystynyt puhumaan ongelmastaan, ei opettelemaan rakastelua kanssani, kaikki meni hänen potenssinsa ja sen puuttumisen ympärillä Ensi kerralla kun kohtaan potenssiongelmaisen nostan kytkintä välittömästi! Sama kokemus minullakin, runkkaamalla alko seisomaan.. Edellä mainittu miesten ongelma saattaa pahimmillaan jatkua pitkään.

Negatiivinen ajatus saattaa missä vaan tilanteessa viedä seisokin. Ymmärrettävästi tuon asian ymmärtäminen on naiselle vaikeaa Tuollaisten ongelmien ilmaannuttua nainen ottaa kovin herkästi itseensä Allekirjoitan kovasti nuo yllä mainitut asiat; ongelma on periaatteessa voimakkain herkillä ja fiksuilla miehillä, joihin itsekin kuulun.

Enkä todellakaan ole poikanen. Panomiehet ovat usein itsekeskeisiä ja pystyvät paremmin heittäytymään tilanteeseen hakiessaan tyydytystä ennen kaikkea - vain itselleen.

Palatakseni tuohon teidän - mutta mutta - tapaukseen, ihmetyttää kylläkin tuo pettäminen. Ilmeisesti kaveri oli erityisen huono keskustelemaan ja yritti ratkaista ongelmaa aina uuden kautta Tässä viestiketjussa on tullut kuitekin palautettta naisilta myös ymmärtävässä sävyssä - hienoa siis. Uskokaa nyt naiset, että ne potentiaaliset rakastajat löytyvät näistä alkuunsa hyvinkin epävarmoista kavereista.

Epävarmuus on merkki siitä, että he todellakin tahtovat kivaa ja hyvää myös teille ;. Pikemminkin sosiopaattisesta narsistista jolle seksi oli pelkkää suorittamista Kukaan muu mies ei ole jättänyt reakoimatta kosketukseeni ja läheisyyteeni Eli voi yleistää, että seisokkiongelmainen olisi jotenkin parempi kuin mies jolla seisoo Aika itserakas tuo loppuosa Ehkä et kiihottanut juuri häntä, muttet voi näköjään myöntää sitä kun pitää mies heti kaappihomoksi haukkua.

En ihmettele että mies menetteli noin, kun huomasi itsekeskeisyytesi ja narsistisuutesi! Kertoo että miehen rakastuessa, usein myös samalla testosteronitasot putoavat, mikä saattaa johtaa potenssiongelmiin ja varsinkin jos asiaan liittyy jännitystä. Siispä olet juuri päättänyt ohittaa ne jotka ovat sinuun eniten rakastuneita. Ota näistä selvää, avoin ja rehellinen ei kuitenkaan suhteemme ollut ja nimenomaan hän itse teki pettämisellään ratkaisun suhteen kehittymisen tasosta.

Siksi se mies teki mitä teki. Tarpeeks kauan hinkk 1. Kyllä se muna alkaa seisomaan kun vähän hivelee sieltä täältä ja puhuu tuhmia jne. Mikä kiire siinä on? Seisoo, vaikka nainen olisi vain lähelläni. Osalla on ja osalla ei, joillain se ei niin jännitä tai jännitys ei jostain syystä haittaa, tie mikä sitten siinä on, mutta eipä sille mitään mahda. Tuskin se kenenkään vika on, se on vaan tätä luonnon tapaa osoitaa, että seksikin on epätäydellistä ja joskus voi ottaa vaan rennosti, eikä pienistä epäonnistumisista niin kauheeta painetta.

Koskee muuten miehiä ja naisia. Ois se kauheeta, jos seksi ois aina pakko olla jotain täydellistä panemissuoritusta. Voihan sitä vaan hyväillä ja olla, ja yleensä se lähtee siitä. Seksihaluttomuuskin yleensä on vaan jännitystä tossa, siis että moni on kuitenkin herkkä, tai ujo, tai epävarma, voi olla ihan vaan hetkellistä ja mennä ohi. Seksiin halutaan niin hypätä, mutta aina se ei ensin onnistu, vaan tarttee oikeesti vähän pitää hyvänäkin, niin miestä kun naista: Olin viime kesänä erään tytön kanssa joka oli myös pitkäaikainen tuttavani..

Päästiin parikertaa siiheen vaiheeseen että oltiin jo alasti ja valmiina yhdyntään mutta ei vaan seissyt. Nyt näin jälkeenpäin nolottaaa todella paljon ja pelkään että jos käy samoin seuraavankin tytön kanssa. Olen siis 18v ja vielä neitsyt.

Oletko miettinyt itse mikä siihen lerpsahdukseen voisi olla syynä? Tupakan polton lopettaminen ja lenkkeily ovat mun mielestä vaikuttaneet niin, että viisari on värähtänyt herkemmin. Ja kannattaa miettiä asiat niin, että voi heilua rennosti tytön kanssa sen meisselinsä kera. Mulle on pari lerppa pippeliä sanonu ihan suoraan ettei ole mitään fiiliksiä. Mun on tehny mieli sanoa että en minäkään tässä ole jalat levällään rakkaudesta vaan ihan himosta Olen lopettanut nämä jutut koska mua ei mikään puoliveltto pippelin näkeminen tyydytä vaan on ihan aikuisen naisen tarpeet.

Tekosellainenkin on parempi valinta kuin latentit homoseksuaalit ja psykopaatit. Kukaan normaali ei ala sanomaan muna pehmeenä sängyssä naiselle ettei ole mitään fiiliksiä On yleistä, eikä kerro miehestä mitään. Koskaan en ole nauranut, en valittanut, huokaillut tai tehnyt asiasta numeroa. Tämä, ja ehkä kroppani ja muu aiheuttavat painetta, jonka ymmärrän hyvin. Pahinta on leimata mies heti tuhkikseksi tai alkaa syyttelemään itseään tai häntä. Aina on kärsivällisyydellä edetty, ja puhumalla loput.

Joskus mietin, että olenko niin kamala, kun mies ei edes selittänyt asiaa minulle vaan häpesi. Miehetkin ovat vain ihmisiä, ja herkkyyttä löytyy vaikkei ulospäin sitä tunnustetakaan. Miehen voi olla vaikea sanoa tollasesta asiasta oikein mitään. Hyvä että olet hoitanut kärsivällisesti ja asiallisesti nuo tilanteet, niin olet saanut itsellekin "palkinnon" myöhemmin, ja vahvistusta sille ettei sussa ole vikaa.

Itelläni on ollut tämä kyseinen ongelma alottaessani kaikkia suhteitani, yhen illan juttuja, pitkä aikasempia,ym Seisokki on todella vaikea saada ja jos puoli heijarin saakin niin se lopahtaa samantien. Kumilla puuhaaminen on sula mahottomuus: Jännitän näitä tilanteita ihan törkeenä, vaikka kuin koitan aatella muuta ei hommasta tuu mitää, olen kai sitten "normaalia herkempi"? Kysynkin nyt kohtalon tovereita todellisia neuvoja tilanteen laukaisemiseen.? Minulla aina lerpahtaa ensimmäisellä kerralla, syynä hermostuneisuus.

Toisella tai kolmannella alkaa toimia. Naiset ovat olleet kärsivällisiä Yhteen kertaan ei ole jäänyt. Kiitos näiden naisten, itsetunto on kunnossa. Vaikka yksi ilkeä sattuisi kohdalle, ei se enää murentaisi minua, vaan ajattelisin, että onneksi tuon luonne selvisi ajoissa. Minullakaan ei eka kerralla seissyt, olin 22v. Oltiin kumpikin täysin kokemattomia. Toista mahdollisuutta tämän tytön kanssa ei tullut.

Yhtähyvin olisit voinut olla viinoissasi eikä olisi seissyt. En pitäisi tuota ollenkaan huonona merkkinä. Tajusin vasta lukiessani näitä viestejä että molemmat vakavat ja pitkäaikaiset suhteeni alkoivat juuri näin, kun taas muiden kanssa ei koskaan samaa "ongelmaa" tullut vastaan.

Terveellä itsetunnolla varustettu nainen voi ottaa sen ihan kohteliaisuutena ;. Minun uudella miehelläkään ei seissyt silloin kun hän tuli ensimmäisen kerran selvinpäin yökylään luokseni. Oltiin siis baari-iltojen jälkeen aikaisemmin oltu sängyssä. Eipä ole sen jälkeen ollut huonoa tuuria ;. Kannattaakin aloittaa leikillisen hitaasti.

Muutakin kivaa on olemassa kuin normiyhdyntä. Kun on ollut muutaman kerran kosketuksissa eipä siinä enää kauheasti jännitä. Sitähän voi tehdä vaikka mitä Itse tunteellisena ihmisenä monesti joutunut toteamaan itselle et yhden-illan jutut ei kiinnosta juurikin syystä et sitä seksiä uuden ihmisen kanssa jännittää jäätävän paljon.

Olen tapaillut jonkin aikaa erittäin ihanaa ihmistä ja tarkoituksena olisi alkaa seurustelemaan. D odotan ehkä sitä oikeaa hetkeä sille ensimmäiselle kerralle. Se vaan uuden ihmisen kanssa on aina erilaista ja eri jännitys joka kerta.

Käykää hakemassa viagra resepti tulee onnistuminen ja jännitys häviää. Olen yli 40 vee pullukka nainen. Käymme bilettämässä todella kauniin hoikan isotissi ystävättäreni kanssa. Hän asuu Uudellamaalla ja kun bailaamme Pääkaupunkiseudulla hän yöpyy luonani. Jos silloin viisikymppinen puuma iskee kiinni, kyse on vain siitä että nainen saa edes kerran elämässään antaa säälipillua kokemattomalle pojalle.

Näin siksi että säälipillun antaminen naissukupuolelta on erittäin pervoa ja lähes luonnotonta koska naiset pyrkivät aina naimaan ylöspäin, eli hankkimaan jatkuvasti parempaa seuraa.

Nuoremmat naiset kolmivitosesta alaspäin eivät koskaan anna säälipillua, mutta sen jälkeen kun he huomaavat että lapsia ei ole tullut hankittua, tai lapset ovat jo aikuisia, voi alkaa kokeilemaan pervompiakin tapoja harrastaa seksiä, eli metsästää kokematonta tai saamatonta ressukkaa ja sen jälkeen heittää kaveri ulos. Älä nainen selitä kun et mistään mitään ymmärrä. Naiset eivät koskaan nai alaspäin. Toisinsanoen nainen joka on esimerkiksi tasolla 3, eli ruma, ei koskaan tule naimaan tason 2 miestä vaikka mies olisi viimeinen maailmassa, vaan tyytyy vähintään tasoon 3, mutta todennäköisesti saa vielä sitäkin paremman miehen koska miehet voivat naida alaspäin.

Rumallakin naisella on siis mahdollisuus esimerkiksi keskinkertaiseen tason 5 mieheen. Jos tuo mies on tason 3 rumilus, hänellä ei ole käytännössä mitään jakoja löytää tason 2 naista, koska hekin ovat löytäneet melkoisella varmuudella tason 4 miehen. Olen ruma mutta en kelpaa edes rumille naisille kun rumilla naisilla on kovemmat vaatimuksen kuin kauniilla naisilla. Tämä on muuten totta. Sitten osallistujien piti valita mielestään itselleen sopivin eli ulkonäöllisesti "tasoisensa" seuralainen ulkonäön perusteella.

Miehet lähes poikkeuksetta rankkasivat ulkonäkönsä samaksi kuin miksi sen muutkin arvioivat. Jos heittoa oli, yleensä alempaan suuntaan. Samoin he hakivat tasoistaan seuraa. Naiset rankkasivat säännönmukaisesti oman ulkonäkönsä pykälää paremmaksi kuin se muiden mielestä oli, ja jokainen halusi miehen joka oli selvästi paremman näköinen kuin hän itse.

Ilmiö toistuu samanlaisena kaikissa länsimaissa tutkijoiden mukaan. Ja tämä on siis tosi juttu, mulla ei ole mitään syytä valehdella. Enkä ole katkera mistään vaan ihan onnellisesti naimisissa, tulee 12 vuotta täyteen pian. Outoa on että naiset väittävät että heillä on valtavasti komplekseja ulkonäöstään. Silti he järjestelmällisesti pitävät itseään huomattavasti paremman näköisinä kuin todellisuudessa ovat.

Luulen että harhakäsitys tulee siitä että ruminkin nainen löytää helposti seuraa jos haluaa. Sen voi jokainen testata itse: Sille ei tule yksikään nainen juttelemaan illan aikana mitään. Mitä pidemmälle ilta ehtii, sitä useampi äijä käy yrittämässä. Näin se ego vahvistuu. Naiset eivät kuitenkaan käsitä että vaikka kapakan jokainen urpo haluaisi panna häntä, se ei johdu välttämättä siitä että hän on niin tolkuttoman "hot". Vaan siitä että a usein hän on ainoa vapaa nainen kyseisessä kapakassa jolla on omat hampaat ja b useimmat miehet naivat tarpeeksi kännissä mitä tahansa elävää joka edes etäisesti muistuttaa naista.

Katsokaa avoimin mielin ympäristöänne puolueettomasti: Koska nainen kuvittelee silloin saaneensa tasoisensa tai vähän paremman jonka hän oikeastaan ansaitsee koska on niin "hot" omasta mielestään.

Tarkoitus ei ole loukata ketään vaan todeta asia niin kuin se on. Silloin asetelma kääntyy jostakin syystä päälaelleen, mutta se onkin sitten toinen juttu. Minä näen pilvin pimein rumia tavismiehiä rumien tavisnaisten kanssa liikkumassa, kun kaupungilla kuljen. Osuit ainakin yhden naulan kantaan kuvaamalla todella hyvin yhden yleisimmistä ongelmista.!

Muistan, miten vuosia kuvittelin, että naisen ei sovi tehdä aloitetta, vaan pitää odottaa. Eipä ihme, että vuosiin ei tapahtunut mitään! Sitten ihka ensimmäinen treffeille pyytänyt nuorimies pelästyi ja lähti tiehensä aika nopeasti, kun näkyvästi tärisin jännityksestä enkä saanut oikein järjen sanaa suustani. Puolessavälissä kolmeenkymppiin itsevarmuutta oli kertynyt sen verran, että uskoin jo pystyväni tekemään asialle jotakin.

Kävin tansseissa usein ja annoin joidenkin tanssittajien saattaa kotiovelle. Tuli selväksi, että useimmiten saattaja olisi halunnut vain suoraan samojen vällyjen alle, mikä minusta on pettämätön tosityhmän merkki.

Älykkäämpikin löytyi ja päätin kokeilla seurustelua. Älyä oli, mutta sitä käytettiin vain töissä. Ei kiinnostusta tai ymmärrystä ihmissuhteista, eikä mitään ymmärrystä naisesta, vaikka häntäheikiksi paljastui. Naisia, miehiä ja rakastelua koskevat käsitykset pornosta opiskeltua itsekeskeistä ja alkeellista machoilua.

Pitkä parisuhde alkoi kolmenkympin korvilla, kun ystäväpiiriin ilmaantui uusi mies. Netti on iso etu harkiten käytettynä. Tunnen itse useita sitä kautta puolison löytäneitä ja kuvittelen, että oma etsintäni olisi ollut ihan toista, jos väline olisi jos illoin ollut käytössä.

Ja muistakaa, että jos pakit saadessaan tietää itse käyttäytyneensä ja kohdelleensa toista hyvin, ei ole perustetta vetää sitä johtopäätöstä, ettei ylipäätään muille kelpaisi. Harrastusten kautta vähän vaikeeta koska käyn salilla joka on vaan naisille suunnattu. Uimassa tulee myös käytyä ja siellähän niitä miehiä on mutta uinti on yksilölaji ettei hirveesti oo tullu uimahallissa juteltua ja en oo siellä edes törmänny kehenkään potentiaaliseen.

Ja mitä miehen ulkonäköön ja varallisuuteen tulee niin en nyt mitään rikasta miestä etsi. Enemmänkin painottaisin tässä koulutusta eli pitäisi olla joko amk tai yliopistotutkinto.

Ulkonäkö sitten merkkaa enemmän mutta en tässäkään ole aivan ehdoton. Ei tarvii olla mallipoju mutta pilkettä silmäkulmasta tulisi löytyä ja tietty sporttinen pitää olla kun itsekin olen. No mitäs jos kävisit vaikka väliaikaisesti sekasalilla? Siellä voisi päästä miehen kanssa juttuun, kun jo jotain yhteistä josta lähteä liikkeelle.

Ja omalta kohdalta tuo koulutus löytyy kyllä ja ulkonäkökin on ok. Ja tykkään käydä salilla ja se näkyy myös kropassa. En tosiaan ole mallipoju, mutta sporttinen muutenkin kuin salilla käynnin suhteen. Eli pitäisi olla korkeasti koulutettu, sporttinen jne. On olemassa paljon hienoja miehiä joilla ei ole kunnon koulutusta ja voivat olla jopa työttömiä. Etsipä itsellesi vaikka hieman henkisesti sairas mies.

Hän voi olla monta kertaa parempi, sosiaalisempi, romanttisempi, komeampi kuin joku mukamas unelmavävy. Riittää vain että on mies joka on komea ja hyvä koulutus. Oispa omatkin toivomukset tuota luokkaa niin eipä tarvitsisi sinkkuna pyöriä. Noin nuori mies ja ajattelet niin fiksusti, samantyyppisen viiskymmppisen kun löytäis. Pitäisi oppia luottamaan ja tosiaan hyväksymään itsensä ja ajatella, että joku tosiaan voi pitää minusta.

Enpä pelkäis, antaisin mennä vaan. Ei kannata jättää elämää elämättä, minäkin tapailen alle kolmekymppistä kundia, joka on hyvännäköinen ja ikäisekseen harvinaisen ajattelevainen. Suhteessa ei aihetta mihinkään vakavampaan, mutta meillä on hauskaa yhdessä. On sovittu, jos baareissa tulee tuttuja vastaan, minä olen "kummitäti". Olen monien mielestä hemmetin mukava mies, ja tienaan ihan keskikoulupohjalla ATK-alalla 50K vuodessa.

Sua kaipaisin mutten nyt ehdi lukioon, kas kun pitää töissäkin käydä. Mitä yhteistä on kunnollisuudella ja koulutuksella, ei niin yhtikäs mitään. Nuorena , nättinä ja kokemattomana lähdin sporttisen insinööriopiskelijan kelkkaan, valmistui vähän ennen kun menimme naimisiin ja muutaman päivän ehkä teki jotain insinöörin hommii ja siit eteenpäin oli työtön. Onneks älysin erota, 8 yhteisessä vuodessa jokainen tunti oli liikaa. Nykyinen mieheni on käynyt keskikoulun ja piste.

Ei ole sporttinen, tosin en minäkään, mutta töitä tekee joskin palkka ei mikään huikee, oman maatilan pieni ja talon kuitenkin saanut palkallaan maksettua, viihtyy kotona ja meillä on paljon yhteisiä harrastuksia. Ei nyt ihan peräkammarin poika ollut kun tavattiin mutta ujo, hiljainen ja arka. Joskus miehiä täytyy hiukan rapsuttaa pinnalta ennen kuin se kultainen sydän löytyy ja pitää naisen olla se aktiivinen osapuoli sillä läheskään kaikki miehet ei uskalla edes haaveilla puhumisesta kauniille, sporttiselle naiselle pakkien ja nolaantumisen pelossa.

Vai tarkoititko kunnollisella että pitää olla hyvä kuntoinen? Jotenkin kylmä ja raadollinen kuva jäi sinusta antamiesi tietojen perusteella: Eihän tuolla elä mitenkään! Jos vielä pitäis nainen rahoista elättää nii huh huh! Vedä sää vaa kätees nii tulee halvemmaks eikä tuu pettymyksiä-. Kun hyväksyy sen että kaikki naiset on lopulta maksullisia niin mikään ei enää yllätä naisissa.

Teit siis ratkaisun rahan ja omaisuuden perusteella. Valitsit siis palkan vaikkakin on pieni. Maatila ja talo siis valinnan perusteena. Tämä on yksi monista kummallisen katkeruuden helpotukseksi kehitellyistä oljenkorsista, johon takertumisella omaa oloa ja tilannetta voi vain pahentaa. Kummassa tapauksessa asioihin voi vaikuttaa ja tilannetta muuttaa: Etsimällä muutettavaa toisesta vai itsestä? Mikään ei tapa tehokkaammin naisen mielenkiintoa kuin ruikuttaminen.

Ruikuttava mies ei naisen silmisssä ole oikeastaan ole mies, koska nainen etsii miehekkyyttä ja ruikuttava mies on mahdollisimman EPÄmiehekäs. Nainen, joka ei valikoi kumppaninsa laatua vaan suostuu sänkyyn ensitreffeillaä kenen kanssa vain tai valitsee ilmiselvän "rentun", on luonnehäiriöinen. Tasapainoista naista kiehtoo miehen vakaus ja turvallisuus. Mies, joka ruikuttaa, että naiset eivät pidä hänestä.

Mies, joka anelee naisen rakkautta. Mies, joka on epätoivoinen ja teke mitä tahansa naisen mieliksi.. Miten toi nyt tähän liittyy? Ei oo eikä tuu. En minä osaa kertoa mistä sinä löytäisit hyvän miehen. Kun en ole keksinyt mistä minä löytäisin hyvän naisen. Meillä on siis samankaltainen ongelma. Jos haluat löytää miehen, niin ei kai sen pitäisi siihen kaatua, että yksi toimiva tapa kumppanin löytämiseen on jo nähty?

Vai onko vika siinä että se ei ollut toimiva tapa? Mikä siinä oli sitten vikana mielestäsi? Selattuaan kaikki profiilia hän joutui toteamaan, ettei löytynyt tarpeeksi täydellistä. Tekstistäsi näkee jo, ettei sellainen perustason asia, kuin välimerkit ole hallussa.

Mutta ei pidä yleistää, siinä olet oikeassa. Eipä tuo sinun pilkunkäyttösi näytä yhtään paremmalta. Kirjalliset lahjatko ne määrittelevät ihmisen arvon? Voisi olla elämä tuskaa tollasen pilkunnussijan kanssa. Ei kai nyt käytännön työssä pilkkujen paikalla ja kirjallisella taidoilla ole samaa merkitystä kuin ns. Sillä nyt ei vaan ole sen ihmisyyden kanssa mitään tekemistä.

Eipä se reaalielämässä paljon lohduta, jos valkokaulustyöntekijällä on peukalo keskellä kämmentä ja mitään hajuakaan käytännön töistä. Kyllä kunnon käytännönmies ja käsistään kätevä vetää kirkkasti sellasesta voiton. Valkokaulusmiehellä pitää olla täpäkkää taskussa ostaa palveluja ja sitä nyt vaan harvalla on niin paljon kuitenkaan, jos ajatellaan käytännön elämän asioiden hoitamista. Kyllä pienempituloinen, käytännön taidoilla varustettu ammattimies vetää voiton poropeukalosta.

Siinä ei remonttihommissa ja auton kojauksessa tai asennustöissä paljon pilkunpaikkojen tietäminen auta, jos ymmärry ei siirry päästä käsiin. Ja olen samaa mieltä duunarin kanssa että nykyaikana monella ammattimiehellä pitää olla tietotaitoa todella paljon omasta alastaan, jos meinaa hommansa hoitaa. Kehitys menee niin nopeasti eteenpäin, ja asiat muuttu yhtenään nykypäivänä. No kyse on lähinnä siitä että jos miehellä on amk tai yliopistokoulutus niin ollaan enemmän samalla aaltopituudella ja mitä oon treffaillu niin kyllä se koulutus vaikuttaa aika paljon.

En väitä että duunarit olis huonompia mutta itellä ainakin synkkaa enemmän koulutettujen ihmisten kanssa. Jaa, itse tapasin puolisoni netissä. Vaimollani on ylempi korkeakoulututkinto, itse olen perusduunari. Olen sivistyneempi kuin hän tai kaikki hänen kaverinsa yhteensä. Ja tämän sanon vain siksi, että käsittäisit, että ei se koulutus sinänsä mitään vielä kerro.

Mutta haaveile sinä akateemisesta urheilevasta komistuksestasi, sillä aikaa muut perustavat perheitä ja elävät elämää. Voit sitten vanhana leuhkia että mulle ei ruma duunari kelvannut: Samalla koulutustaustalla ja siten samalla aaltopituudella olevia miehiä on vaikea löytää ja kun yrittää freffailla ns. Ei oikein ota onnistuakseen. Kerrotko mitä nämä sinun arvostamasi tiedot ovat?

Luettele vaikka ihan ranskalaisin viivoin että mitä miehen pitää tietää. Älä höpise mitään epämääräistä että "uskonto, politiikka" tms. Usko pois, mielenkiinnon kohteet eivät käytännössä koskaan kohtaa.

Tietenkin voi olla että sinulla ja tapaamallasi miehellä on yksi mielenkiinnon kohde. Esimerkiksi jokin bändi, sarjakuvat tai vaikkapa kukka-asetelmien teko, mutta siihen ne yhtäläisyydet jäävätkin.

Huomaatko mikä on ongelmasi? Sinä et ole kiinnostunut miehestä, mutta miehen pitäisi olla kiinnostunut sinusta. Sellainen yhtälö ei vaan toimi että sinä vaadit mutta et anna mitään. Arvomaailman erot ovat sellaisia jotka muuttuvat ja muokkautuvat, varsinkin jos osaa keskustella eli kommunikoida. Minä väitän että sinä et osaa keskustella.

Sinä olet henkilö joka julistaa ja jos toisen mielipiteet tai näkemykset poikkeavat, sinun mielestä tuo henkilö on väärässä Todellisuudessa sinä pelkäät erilaisia ihmisiä koska he osoittavat sinulle kuinka heikko sinä todellisuudessa titteleistäsi huolimatta olet.

Toisinsanoen sinä haluaisit miehen joka läähättää vieressäsi kuin koira ja nyökyttelee kun julistat omaa erinomaisuuttasi ettei sinun tarvitsisi koskaan haastaa omia uskomuksiasi ja oletuksiasi tai kohdata ihmistä jolle sinun pitäisi perustella omia näkökulmiasi.

Parisuhde ei ole alistussuhde jossa sinua palvellaan. Parisuhde perustuu molemminpuoliselle arvostukselle ja kunnioitukselle, mutta sinä et suostu olemaan oma itsesi. Opettele toisen kunnioitusta ja arvostusta, niin huomaat että teet itsestäsi paljon avarakatseisemman ja nöyrän tarvitsematta nöyristellä. Ei kun mennään vaan yhdessä kehittämään itseämme siihen vitun joogaan. Ja sitten lauletaan nuotiolla kumbaijjaah ja pidetään kaikkia maailman ihmisiä kädestä?!!! Itse olen sähkömies, mutta luen kirjoja aina kun vaan voin ja sivistän itseäni.

Luen ihan laidasta laitaan pokkareita, romaaneita, filosofiaa, psykologiaa, runoutta ja historiaa. En lue pelkästään perinteisiä miestenkirjoja tyyliin sotakirjat vaikka tietenkin olen lukenut jonkin verran myös niitä. Joka vuosi tulee luettu plus miinus nelisenkymmentä kirjaa. Usein duunari miehillä on kieltämättä tietty junttimaisuus eivätkä he itse sitä tajua itse en omasta mielestäni kärsi tästä. Olen pitkän itsetutkiskelun jälkeen päässyt eroon tietynlaisesta itsekorostuksen tarpeesta, mutta toki siitä huolimatta minulla on terve itsetunto.

Mielestäni minulla on hyvä yleisivistys tiedän vähän melkein kaikesta, mutta en liikaa mistään. Aivan, ei koulutus ole mikään tae mistään "kunnollisuudesta". Itse olen aika korkeasti koulutettu nainen, sinkkuna elelen, mutta tavallinen tavis mies on parasta mitä suomi tarjoaa. Ne paperinuket eivät paljoa kiinnosta. Kädentaito on kunnioitettavaa ja jos siihen vielä lisätään aikaansaseuraava adjektiivi niin hieno homma.

Minä olen 34v, 2 lapsen äiti. Olen 2-vuorotöissä, eikä minullakaan oo miestä mut oon silti tyytyväinen elämääni. Oon jalat maassa tyyppi, vaikka on Amk-tutkinto, en oo väkisin etsimässä ketään mutta olisihan se kiva vaihtaa ajatuksia jonkun kanssa. Ja tässä ei oo nyt aloitekyvystä tai nettideittailusta kyse, mutta jos itse etsisin kumppania, painottaisin luonnetta enkä ammattia.

En tosin moralisoi häntä enkä väheksy. Maailmankuvaan en ota kantaa, mutta asenteeseen - ja siihenkin arvausten perusteella. Monilla on vaatimuksia tai toivomuksia kumppanin suhteen, ja jos ne ovat kovin jyrkät, jättää monta hyvää vaihtoehtoa huomiotta. Sanoisin, että järki syrjäyttää siinä intuition, eikä tulos olekaan yksinomaan hyvä, vaikka järkeäkin on näissä pariutumisasioissa syytä kuunnella.

Arvelisin monien aikuisten katsoneen Ally McBealia aikanaan. Siinähän tämä tematiikka oli esillä. Ally kävi treffeillä, mutta kaikissa miehissä oli jokin vika. Ja se yksi vika tärveli sitten koko miehen. Joku ei tajunnut pyyhkiä kastiketippaa huuletaan päivällisellä, toinen hörötti liian suureen ääneen - suunnilleen kuten amerikkalaiset tuntuvat ylipäätään tekevän. Sarja oli ehkä hömppää, mutta kyllä siinä ihan asiallisia asioitakin käsiteltiin.

Lähtökohtaa ja asennetta siis pitää muuttaa: Ap on tehnyt yleistyksiä ja väsynyt baareihin ja nettitreffailuun. Kummallakin tavalla voi kohdata vaikka millaisia ihmisiä.

Voi todeta vain jotakin yleistä: Nämä eivät rajaa ulos nykyään juuri ketään. Ap ei ehkä enää näe puita metsältä. Mitähän tapahtuisi, jos kerta kaikkiaan lakkaisi etsimästä?

En väitä, että se olisi helppoa, koska asenteiden muuttaminen on usein vaikeaa. Mutta jos nyt lopettaisi ne aktiiviset toimintatavat, joita on käyttänyt tähän asti. Ei mene baariin eikä nettitreffeille. Olen blogissani ehdottanut, että miestä etsivän naisen pitäisi ostaa pakettiauto ja järeä iskuporakone. Sellaiset toki löytyvät jokaiselta tekijämieheltä, mutta pitkälle koulutettujen kalustoon sellaiset eivät ehkä kuulukaan.

Ovathan ne toki kalliita kamppeita, ainakin se auto, mutta arvelen, että kun veisi korkeakoulun ilmoitustaululle lapun, että lainataan järeää poraa ja kuskataan muuttokuormia passelia korvausta vastaan, voisi hyvinkin löytää mukavia miehiä. Olisiko tämä esimerkki siitä, mitä asenteen ja toimintatavan muutos käytännössä tarkoittaisi? Mites tuo korkea koulutus rajaa hyvän luonteen pois? Uskoisin että työttömissä luusereissa ja korkeasti koulutetuissa menestyjissä on vähintään yhtä paljon prostentuaalisesti ns hyvä luonteisia.

No en saatana tiä enään itekkään miten tähän pitäis suhtautua.. Eikös kohteliaat ihmiset yleensä kättele juuri sitä käsipäivää ja jopa esittelevät itsensä, jos ei tunneta entuudestaan. Sehän kuuluu jo perustavaa laatua oleviin käyttäytymissääntöihin. No jos olet mies, niin suhtaudu avoimesti. Voisitko olla ystävällinen ja lopettaa rasittavan jankkaamisen ja käsitteiden sotkemisen?

Onko oikeakäitisyys ansio ja vasenkätisyys rikos? Heteroseksuaalisuus ei ole ansio, homoseksuaalisuus ei ole ansio, millään synnynnäisellä ominaisuudella ei voi ansioitua. Tarkoitat siis, että hyvännäköiset miehet ovat niitä hyviä miehiä?

Oletko itse niin hoikka ja hyvännäköinen, että kiinnostaisit niitä hyvännäköisiä miehiä? On se että sillä on lapsen ruokko 18 ikävuoteen ja se ex joka on aina mukana vaikka et tahtoisikaan. Se sabotoi koko ajan rakkauttanne. Ja se kaikki huomio mitä lapsi tarvitsee jää takaalalle tässä kolmiodraamassa.

Minä ainakaan lapsettomana naisena en halua kenenkään lapsia kotiini mellastamaan. Isän aikaisemmista suhteista syntyneisiin turhakkeisiin kuluu rahaa ja ainakin minä haluan, että molemmat vanhemmat panostavat täysillä yhteiseen perheeseen, jonka vielä haluan. Ei siis yh-isässä ihmisenä varmaankaan ole useimmiten mitään vikaa, mutta ne kylkiäiset ovat ainakin minun silmissäni todella vastenmielisiä otuksia.

Parempi yksin kuin suhteessa, jossa ulkopuoliset henkilöt tunkevat omaan kotiin halusi tai ei. Minä olen aina tiennyt, etten sopeudu suhteeseen, jossa toisella on lapsia. Tapasin kuitenkin miehen, johon rakastuin lapsista huolimatta. Vaikeudut alkoivat parissa kuukaudessa, lasten kanssa pärjäsin hyvin, mutta samalla vihasin sitä, etteivät he olleet minun ja suhde päättyi lopulta kovasta yrityksestä huolimatta. Tilanne olisi varmaankin ollut toinen, jos minullakin olisi omia lapsia.

Miehen täytyy hikoilla ja vääntää salilla ja tämän lisäksi pumpata proteiinia ympäri vuorokauden, vain jotta nainen, jonka tarvitsee itse vain sivellä pakkelia turpaan peittääkseen huonon ulkonäkönsä, diggaisi. Fiksut ja koulutetut miehet ovat valitetettavasti usein varattuja. Oikea elämä ihmisten välillä on täynnä kompromissejä.

Jos katselee liikaa niitä höpö höpö hääohjelmia, niin ei tajua, että melko pian koittaa se ankea arki, missä pitäisi pärjätä ihan ilman skumppaa ja kynttiläillallisia. Kirjoittaja on varmaan v nainen jolla alkaa olla kiire perustaa perhe. Aikuisella ihmisillä on usein jo lapsia. Jos ei yh-isät ja heidän "turhakkeet" kelpaa niin pitää löytää reilusti alle kolmekymppinen mies. Lapseton toistaseks kirjoittajan kannattaa pysyä kaukana yh- iseistä ja heidän lapsistaan koska lapset vaistoavat kyllä tollasen vihamielisyyden ja suhteesta ei kyllä tule mitään.

Itse olen sen verran realisti että ymmärrän että oman ikäisilläni naisilla on jo todennäköisesti lapsia edellisestä liitosta ja kummankin osapuolen täytyy tehdä kompromisseja.

Aikanaan naimisiin mennessäni en suunnitellut tätä yh-iskän "uraa". Tunnen kuitenkin ihmisiä jotka ovat onnistuneet löytämään hyvät uudet kumppanit jotka ovat empaattisia ja osaavat ottaa huomioon myös olemassaolevat lapset Jos löytyy hyvä kumppani pitää olla valmis hyväksymään koko "paketti" , onnea etsintään.

P ja lompsa kunnossa? Arvoisa yh-iskä, minulla ei ole kiire mihinkään, pärjään kyllä mainiosti yksinkin jos ei sopivaa kumppania kohdalle osu. Olet myös väärässä siinä, että lapset vaistoaisivat minusta jotain pahaa, päinvastoin, yleensä kaikki lapset pitävät minusta vaikka muuten vierastaisivat vieraita aikuisia. Ongelmat seuraavat siitä, miten puhun lasten isälle lapsista, tapani on sellainen mitä yksikään lapsiaan rakastava isä ei voi sietää. En sietäisi minäkään, jos olisi omat lapseni kyseessä tai edes sukulaislapset.

Ikäni on 35, siitä arviosta pojot sinulle. Itsekin sellainen, mutta en kuulu siihen hyvännäköset osastoon joten omastapuolesta se siitä sitten. Kirjoituksesi kertoo juurikin, että olet katkera Pakko pärjätä, kun ei muutakaan voi,,,,,osui ja upposi. Sitten "tapasi" puhua isille lapsista???

Olet avun tarpeessa, jos et osaa edes käyttäytyä. Tai sitten tämä on vaan se ainut tapasi purkaa pahaa oloa. Yksi olet ja niin tulet olemaan lopussakin. Saat suurinpiirtein oman tasoisesi et parempaa et huonompaa.

Jos et kelpuuta, olet ilman, muita vaihtoehtoja ei ole. Samaa mieltä kuin vikatikki n: Lisäksi lapsi vie miehen rahoja,jolloin miehelle itselleen ja uudelle naiselle jää vähemmän eli nuo lapselle menevät rahat ovat heiltä pois. Itse en suostu rahoittamaan toisen lapsia.

Esim isompi asunto jotta lapselle tilaa. Bensaa kuluu kyydityksiin ja auto kuluu yms. En suostu myöskään kasvattamaan enkä hoitamaan toisten lapsia, huoltakoot jotka ovat tehneetkin.

Vieraita lapsia en halua kotiani kuluttamaan ja häiritsemään elämääni. Tässä joitakin mielipiteitä ja syitä miksi itse en kelpuuta yh: Riesakseni en siis huoli toisten lapsia.

Toisten toilailuista en ala kärsimään. Täysin samaa mieltä kuin Lapseton toistaiseks. Toisten tekeleitä en halua elämääni häiritsemään.

Miksi yh- isä tai yh- äiti haluaa lapsettoman seurustelukumppanin? Siksikö että saisi käyttää tuon lapsettoman rahoja ja aikaa itseensä ja lapseensa kun lapsettomalla muka enemmän rahaa. Törkeää hyväksikäyttöä ja läpinäkyvää.

Siis yh-äiti seurustelee yh. Molemmat ovat sitten samassa tilanteesssa ja se on tasapuolista. Paitsi jos toisella on enemmän lapsia kuin toisella.

Eli hyväksikäyttöä tuo lapsellisten toive saada lapseton. Silloin olette samanlaisessa tilanteessa. Jätä lapsettomat naiset rauhaan. Ja tehkää sitten yhteisiä lapsia niin arvatkaapa kuku on suosituin!

Ja sitten se perinnönjakotilaisuus jälkeenne. Tukkanuottasilla kaikki lapset ja katkeria siitä mitä isä ja äiti teki. Kyllä sillä koolla vain taitaa olla väliä: Millä se taso määritellään, ulkonäöllä, fyrkan määrällä, vai millä? Samaa mieltä, minä en toisten lapsia kasvata enkä heistä halua huolehtia. Ja en kestä mitään ex-puolisoita, jotka ovat väkisinkin siinä kuviossa mukana koko ajan ja haluavat hankaloittaa elämäämme. Miten kukaan, varsinkaan nainen, voi puhua lapsista turhakkeina ja vastenmielisinä otuksina!

Tai puolison lapsista ulkopuolisina, jotka tunkevat omaan kotiin "mellastamaan"? Kuulostaa kammottavalta lapsirakkaan ihmisen korvissa. Mahtaako sitärakkautta löytyä omillekaan? Varokaa, perhekeskeiset miehet näitä naisia.

Olen kuullut miehistä, jotka ovat erehtyneet ottamaan naisen, joka sitten laittaa lapset kärsimään. Maisterivaimoni otti miehekseen tehdastyöläisen, joka vuosikymmenten mittaan nousi osastopäälliköksi. Ehkä rouvani näki minussa piilevän potentiaalin; potenssin hän oppi tuntemaan läpikotaisin. Saanko arvata, et olet vähemmän koulutettu, älykkäämpi ja sosiaalisempi.. Jätä baarit ja opettele tanssimaan ja ryhdy käymään lavatansseissa.

Sinne miehet tulevat omilla autoillaan ja ovat selvin päin. Tuota minäkin olisin ehdottanut. Siellä ympäristössä tapaa ihan oikeita ihmisiä. Viimeksi kun kävin siellä, niin se paloi ja en tiennyt, että olisi uudestaan avattu??

Lavatansseissa on kiva tanssia, mutta tosi ihme jos löytää miehen. Saattaa joku satunnainen kulkija osua joskus, toivossa on kuitenkin hyvä elää, parempi kuin vajota katkerana synkkyyteen. Naiselle satavarma paikka löytää itselleen mies on keväthankien Lappi. Sesonkiaikana joka ikisen naisen ympärillä pyörii miehiä, suksien voitelijoita riittää. Äkäslompolo on taattu, mutta ei saa kuitenkaan olla pihtari.

Ei pidä kiteentyä nimimerkkiin vaan tekstiin. Husula on kuitenkin pystyssä. Vie minut tangoon 6. Miehet, nuoret ja vanhemmat, menkää tanssikurssille! Siellä on paljon fiksuja ja mukavia naisia. Ja tanssikursseilla yleensä naisia enemmän kuin miehiä joten miehet toivotetaan oikein tervetulleiksi. Alkeiskurssilla ei tarvitse osata mitään ja kukapa tietää vaikka kohtalo kolahtaisi siellä kohdalle..

Seuratkaa paikkakuntanne lehtien yhdistyspalstoja tai muita ilmoituksia niin näette missä tanssikursseja pidetään. Muille naisille teit selväksi, mistä ei ainakaan kannata itselleen miestä etsiä, kun kerrot, että ei miehetkään siellä etsi naista vaan naisessa olevia aukkoja. Mee joskus sinne baariin yksin katteleen ja tee selkee silmäkontakti kiinnostavan näkösiin, joku voi tulla oikeesti juttelemaankin. Kunnon pikadeittailua jos mikä. Vain silmäkontakti ja mielenkiintoiset miehet ryntäävät juttelemaan..

Nämä yleisesti naisia kiinnostavat miehet saavat silmäkontakteja niin usein, että eivät jokaisen perään juokse. Jos ei itse kehtaa mennä jutteleen niin turha varmaan valittaa.

Mene harrastamaan, vaikka jollekin aloittelijoiden ryhmäkurssille. Älä aseta liikaa vaatimuksia. Mikäköhän susta tekee täydellisen että pelkästään sua haluaisivat? Mikä tekee miehestä kunnollisen. Oon ite työssäkäyvä, savuton, vapaa mies.

En pidä naiskavereita, tällöin vain yksi nainen mahtuu elämääni kerrallaan. Panostan naiseen ajallani, huomiollani, en rahalla. Tuskin sulle siltikään kelpaisin kun en ole pitkä mies. Mäkin alan nirsoks ja oonkin nyt vaan paneskellu ympäriini.

Kehutaan olevansa savuttomia, alkottomia, eikä koskaan pettäneitä ja jonkunlaisen koulutksen omaavia, mutta kun näkee livessä pärstän ja koko miehen, niin ymmärtää miksi ei ole tuo itseriittoinen teletappi kenellekään kelvannut. Mulle henkilökohtaisesti miehen ulkonäkö on kohtalaisen yhdentekevä, kunhan on siisti ja puhdas, ja pukeutuu siististi ja tilanteisiin sopivasti. Tuulipukukin käy kunhan se ei ole paikallisen palloseuran sponsoripuku vuodelta Ulkonäkörajoitteet siis ihan täysin jokaisen täytettävissä.

Rahaakaan ei tarvitse olla kuin sen verran että saa omat kulunsa katettua, itse katan kyllä omani. Koulutus on sivuseikka, pääasia että tienaa leipänsä ja tekee sen ansiotyönsä kunnolla. Tärkeintä olisi, että mies olisi kiinnostunut muustakin kuin potkupallosta ja moottoriurheilusta , keskustelutaitoinen ja kykenevä muodostamaan ja perustelemaan mielipiteitä mutta myös kuuntelemaan ja suhtautumaan avoimin mielin erilaisiin näkemyksiin, ja ennen kaikkea huumorintajuinen.

Tuollainen marttyyriasenne ja turhanpäiväinen ruikuttaminen ja yleistys naisten nirsoudesta ärsyttää siinä määrin että kiinnostus lopahtaa saman tien vaikka muuten olisit kuinka kunnollinen. Niin, kun ei ole tarpeeksi hyvännäköinen naama, eikä lihaksia, tai on vähän lyhyenläntä. Pitää sanoa että tulin hyvälle tuulelle kun luin viestisi. Vaikutat olevan juuri sellainen ihmistyyppi ihanainen jonka kanssa haluaisin asua.

Respect siitä, ei täällä kovin moni ole saanut mua sanomaan samaa:. Sää painat varmaan jotain kiloa tai yksinkertaisesti puhut paskaa. Tälle pisteviivanimimerkille joka nimittelee muita idiooteiksi: Miksiköhän lyhyenlännät pariskunnat on sulle näkymättömiä? Onhan meitä kaupungilla vaikka kuinka paljon. Pidän omasta itseni pituisesta - alle miehestäni, hänen sileänkarvattomasta ihostaan ja siitä, että on onneksi minua vahvempi vain siksi, että miehet ovat vahvempia.. Onneksi ei tarvitse törmäillä kovaksi treenattuihin muhkuralihaksiin, joita itse pitäisin myös rumina, eikä kestää douppauksesta seuraavaa äkäilyä ja väkivaltaisuutta.

Minun mieheni on hellyysmestari. Hyvä ottamaan huomioon, hyvä hyväilemään. Hellyys pitää naisen rakastuneena ja rakastuneen naisen silmissä mies on aina kaunis. Naisen ei tarvitse kuin hengittää miestä kohti niin saa sen. Hyvää miestä tai naista ei löydy ainakaan kaljabaarista, eikä rokkikentältä. Rokkarit ovat miehistä parhaita. Jos saastaa etsit, ne löydät vitun hiphoplökäri -osastolta.

Onko sinulla jossain koulussa olevaa kaveria? Jos koulussa järjestävät tanssiaiset minne saa viedä ystävänsäkin niin pyydä että pääset tänne tanssiaisiin. Sieltä on usein löytynyt kunnon opiskelija poikia. Tai sitten frisbee kentiltä. Siellä vain raittiit nuoret sitä harrastavat. Osta kiekko ja mene kentille. Se ei maksa mitää, Seuraankin voi pienellä maksulla liittyä. Kunnon kavereitä kaikki tyynni.

Toivon että löytyy vertaisesi. Ole rohkea osallistu ei se rakas tiedä tulla sinua hakemaan kotoa. Yritä moskeijoista siellä on tummia pitkiä miehiä jotka ei juo. Jep, ja osaavat käsitellä naisia oikein. Olen itse naimisissa oleva mies. Jos en olisi varattu ja haluaisin seuraa, lähtisin joko baariin hakemaan tai sitten yrittäisin nettikontakteilla.

Kolmas vaihtoehto voisi ehkä olla joku tutun tuttu joka olisi samassa tilanteessa. Kyllä baareissa on niitä yksinäisiä kunnon ihmisiä, sillä baarit nyt vaan vetävät yksinäisiä ihmisiä puoleena. Sinun tehtäväksesi jää sitten erotella siellä jyvät akanoista vaikkapa sen silmäkulmanpilkkeen perusteella.

En usko mihinkään harraste- tai työpaikkaromansseihin. Jos lähden salille, haluan siellä hikipäässä treenata. Ja salilla käyvistä iso osa ei varmaan ole tullut sinne tekemään tuttavuutta vastakkaisen sukupuolen kanssa. Nämä löydöt ovat tilastollisestikin harvinaisempia kuin nuo kaksi ensin mainittua.

Tsemppiä, ole aktiivinen, ennakkoluuloton ja pidä nyt ainakin itselläsi se pilke siellä silmässä. Onni aina suosii rohkeaa ja positiivinen sekä ystävällinen, itsensä kanssa sinut oleva ihminen kyllä huomataan. Itse sinkkumiehenä pelailen paljon nettipelejä olen huomannut että niissä piireissä on paljon fiksua ja vapaata porukkaa.

Jos kestät sen että mies harrastaa dataamista niin sekaan vaan, mukaan eksyvät naiset huomataan kyllä No onko ihme, että likinäköisten ja huonoryhtisten nörttirunkkareiden piireissä ei ole paljoa naisia?

Vielä vähemmän ihmettelen sitä, että noihin piireihin eksyneet naiset "huomataan kyllä" - heti kun käy ilmi, että on nainen, koko olmilauma luikertaa iholle, alkaa vihjailla pervosti ja lähetellä "työkalukuvia". Joo, likinäköinen mies, ihan kauheeta. Ja vielä huono ryhtikin, ei ei ei: D Joo, ei naiset on ronkeleita, älkää yleistäkö!

Juuri ne adonikset ja muut pelimiehet käyttäytyvät noin. He näkevät muijan ja tietävät, että tältä saa, kuten kaikilta muiltakin, onhan hän adonis. Mutta sillähän ei olekaan mitään väliä, hänellähän on ulkonäköä. Sekö, joka syntyi älykkääksi, vaan se, joka elää älykkäästi? Mitä iloa on ihmisestä, joka ei elä elämäänsä älykkäästi vaan tuhlaa lahjaksi saamaansa älyä ja lahjaksi saamiaan elonpäiviä viihteeseen? Hänhän heittää hukkaan kallisarvoisia mahdollisuuksia, joita ei takaisin saa. Mitä nainen kostuu miehestä, jonka aika kuluu netissä ja jolle elämän korvaa netti?

Ei sellainen ole mitään elämänkumppanuutta. Tarvitsisi olla ensin se elämä, jota jakaa, yhteisine arvoineen ja tavoitteineen.

Netin peleissä roikkuminen onvain ajan kirjaimellista tappamista, elämän päämäärätöntä kuluttamista tyhjään,. Ainoan elämän, arvokkaimman lahjan, poisheittoa. Etsit siis sosiaalisesti taitavaa, joka uskaltaa tulla juttelemaan ventovieraalle esim. Haet siis juuri sellaisia kaikista parhaimman tasoisia miehiä.

Valitettavasti vain sellaisia on tosi vähän, joten jos sellainen mies haluaa sitoutua, hänellä on valtavasti mahdollisuuksia valita itselleen nainen. Jollet ole itse todella kaunis ja tasokas nainen, jolla on varaa jäädä odottelemaan prinssiä, niin sinun pitää itse olla aktiivinen ja ryhtyä itse tekemään aloitteita. Et varmaankaan ole vielä käynyt läpi kaikkia. Vaadi kuva, puhu miesten kanssa puhelimessa ja tee sen jälkeen karsintaa, ennen kuin lähdet treffeille. Toinen vaihtoehto on se, että alat tarkoituksella menemään sellaisiin paikkoihin, joissa niitä sinkkumiehiä on ja otat itse aktiivisesti yhteyttä miehiin: Aika hitaat hoksottimet on siinä tapauksessa oltava, vaikka olis hämäläinen.

Toisaalta tuosta tulee mieleen, että sairaalloinen mustasukkaisuus kyllä ilmenee niin, että mikään määrä uskollisena pysymisen vuosikymmeniä ei riitä vastatodisteeksi mustasukkaisen epäilylle, että kyllä toi vielä yhtenä päivänä ottaa ja pettää - ja hylkää. Oma isäni ei yhdeksänkymppisenä olisi halunnut välillä sallia äidille askelta ovesta ulos ja pyrki kovistelemaan ja ravistelemaan.

Ite kokeillu sekä baareilua ja netti deittiä. Sen verran ok näkönen kaveri et vientiä on. Kyllä katseita saa mutta se on niin että naiset aina odottaa että heidät tullaan pokaan ja et se olis se unelmien mies Noinhan se eläimillä menee: Luuseri hinaa itsensä pimeään nurkkaan nuolemaan haavojaan.

Et kerro ikääsi, mutta aloita harrastus, jossa tehdään jotain. Liity nuorkauppakamariin, lähde spr: Ei kukaan mies halua, että hänen kanssaan ollaan vain paremman puutteessa. Tunnin päivässä naputtelen naisille asiallisia ja fiksuja viestejä, vuodessa saattaa päästä kerran tai pari kahville jos on oikein ahkera kirjoittelemaan. Vastauksia tulee harvoin tai ei ollenkaan Juomat eikä tupakka maistu ja kaikki on ok elämässä mutta vastauksia ei tule.

Mitä pitempään on sinkkuna sitä nirsommaksi haukutaan. Joo oon aloittajan kanssa samoilla linjoilla. Deitti palstalta löysin miehen kaikki muuten oli ok ainut asia et hänellä lapsi aikuinen ja minulla alaikäinen ei halunnut enää lasta joka estää yhteiset matkustelut ym halusi et ollaan vapaita menemään mihin halutaan Minä taas en niinkään ole joka toinen kk: Mies itsekkin sanoi että olen juuri sellainen nainen minkä mies vaan voi toivoa että mitään ei puutu ainoastaan koki et oli väärin että hän rakastui naiseen jolla on alaikäinen lapsi joka on esteenä suhteessamme.

Joten jippi jee kuinka täs enää uskaltaa ketään lähestyä kun olen tunne ihminen ja todella rakastuin häneen ja luulin että hänkin olisi valmis tulemaan puolitiehen jos rakastaa tarpeeksi mutta olen tuomittu elämään yksin kunnes lapsi tarpeeksi vanha omaan elämään. Niin se vielä et minä tein aloitteen valitsin hänet monien joukosta siksi et oli ainut joka ei hakenut yhden yön seuraa tai sexsikumppania hetken huumaan.

Et menettänyt mitään 7. Näistä tinkimällä jättäydyt vieraan armoille, pettymyksen todennäköisyys nousee suureksi ja siis hankit sen ihan itse. En näe mitään syytä, miksi täsmällinen omien ehtojen ilmoittaminen olisi muuta kuin hyväksi: Valmiiksi samanmieliset löytävät sinut helpommin eikä tarvitse pettyä toiveajatelulla erimielisen muuttumisesta samanmieliseksi mikä on aina erittäin epätodennäköistä.

Et tainnut menettää mitään todellista, vaikka mies kehui ja rakastuit. Hän ei rakastanut sinua ja lapsi olisi ollut hänelle samantekevä tai vastenmielinen. Miten sellaisesta olisi voinut seurata mitään hyvää ja oikeaa?

Kuka äiti pystyisi arvostamaan ja kunnioittamaan sellaista miestä? Se on totta söpöliini niin miehissä kuin naisissakin sillä minäkin olen ollut vuosia sinkkumiehenä kun ei ole luoja suonut Naista elämääni vaik minulla onkin kahdessa kohtaa jopa profiili treffipalstalla,nytkin lähden kun onnasi niin sinkkuristeilylle Niin sanoit tuossa et olet hyvän näköinen sporttinen ja mukavan näköinen friidu mut ei ole kukaan koukannut sua itselleen,no täytyy sanoa et kivahan se on sinunlaista katsella pilke silmäkulmassa mutta sehän on vain pinnallista ja tärkeintähän on ihmisessä sisäinen kauneus joten pinnallisuus ei aina kaikkeen iske!

Niin monesti naisella on viesti ota yhteyttä jos kiinnostaa, no eipä kiinnosta ottaa yhteyttä kun muuta miestä on jo lähettänyt viestin. Naisten pitäisi itse lähetellä viestejä kunnollisille katsomilleen miehille, kunnolliset miehet ei juuri viestejä lähettele, kun tietävät, että jäävät sanaseppojen jalkoihin. Jostain syystä naiset sitten kuitenkin melkein ensimmäisessä kirjeessä jo ennakkokäsitysten jälkeen haukkuvat nämä kunnolliset miehet, kun taas nämä sanasepot ja auervaarat vuolevat hunajaa naisten jalkojen edessä.

Hyvin sanottu, juuri näin asia on! Täällähän me kunnon miehet ollaan maalla,muttaku arvon neiteille ei kelpaa ns. Maisterin paperit kyllä puuttuu mutta varallisuutta on maan ja metsän muodossa enemmän ku monella varatuomarilla. Ja kuitenkin aikaa seuraava miehenä en koe itseäni sen sivistymättöneeksi. Kirkonkylän kuppilassaki on ollut kyllä sen verran vientiä että ulkonäköäki pitäs löytyä mutta yhdeksi yöksi korkeintaan ovat naiset huolineet.

Vakavempaa jos koittanut niin karkuun ovat lähteneet. Mulle kelpais maalla asuminen. En kestä näitä kaupunkilaismiehiä, jotka ei ole valmiita muuttamaan kehä3 ulkopuolelle. Mutta elämäntilanteeni ei mahdollista maajussien tapaamista. Jokatapauksessa mulla menee vielä useampi vuosi opiskeluissa, enkä pääse täältä kaupungista pois vaikka haluaisin. Ihmiset eivät myöskään ole halukkaita sitoutumaan. Näin on näreet 5.

E-kontaktissa pyörii samat "naamat" vuositolkulla, myös varatut. Kontaktin mainoskuvat ovat Ruotsista tai jostain kv. Sehän on ruotsalainen alkujaan. Tavallista, fiksua, tupakoimatonta vapaata miestä 50 , joka vielä lähtisi teatteriin, konserttiin, matkoille ja ihan vain mukavaan yhdessäoloon sieltä ei ainakaan löydy. Sama pätee myös mukavan naisen löytäminen - kuppiloista ei viitsi edes käydä katsomassa. Eronneita, karanneita alkoholisoituneita yksinhuoltajia - jatkuvineen rahahuolineen ja alkoholiongelmineen.

Tällainen aikuinen raitis, tupakoimaton mies ei viitsi edes vaivautua. Mut ootkos ite ruma ja ilkeä. Ruman ja ilkeän miehen saa kuka vaan.. No no, ei yksinhuoltajat ole juoppoja. Kapakoista ei kandee ees yrittää se on selvä mutta ei niitä löydä treffipalstoiltakaan. Siellä valehdellaan surutta aivan kaikki. Miehet eivät edes lue mitä nainen hakee mutta kaikille laitetaan viestiä. Minulle ei ole merkitystä miehen koulutuksella ja palkkapussilla kunhan mies on muuten fiksu ja huumorintajuinen ja suht raitis mikä minulle tarkoittaa n.

Tämä on jo useimmille suomalaisille miehille liikaa. Se nimittäin on varmaa että jos minä käytän alkoholia vain muutaman kerran vuodessa ja mies ravaisi baareissa joka viikonloppu, ei siitä mitään tulisi. Tossa asiassa on parasta olla samanlaisia. Mulle on tärkeätä muutenkin terveet elämäntavat kuten terveellinen ruoka ja liikunta. Miehessä on plussaa myös se, että pitää lapsista ja sellaisia miehiäkin on hyvin harvassa. Nimittäin kun ne lapset on kuiteskin siinä.

Monesti näkee yh-naisia jotka hakee miestä sanoen et niillä on jo isä eikä sitä olla siis hakemassa, mutta tuo on mielestäni väärin niitä lapsia kohtaan. Suhde ei nimittäin pitkälle kanna jos mies ei pidä lapsista niin se vaan on. Eli olenko liian kranttu kun haaveilen terveelliset elämäntavat omaavasta rehdistä ja lapsista pitävästä miehestä vai Hyvä rehti ja reipas: Lähdin yhdeltä deittisivustolta pois juuri samasta syystä: Ne, joiden profiilit itseäni kiinnostivat, saivat tiedon että olivat suosikkilistallani, mutta heistä ei kukaan reagoinut siihen.

Sen seurauksena lähettänyt itse edes flirttiä kenellekään, kun en saanut mitään vikkiä, että kannattaisi. Puhut viisaita tuosta lapsiasiasta. Ilmeisesti olet erinomainen äii. Mies joka ei sitä ymmärrä ja arvosta, ei ole kovin arvostettava itse, vai mitä? Mikä kunnon mies se sellainen on, joka ei arvosta sitä, mikä on arvokkainta elämässä ja tärkeintä sinun elämässäsi?

Suomi 24 trefit Tornio: Siis jos laahat baareissa niin et kyll kunnollista miestä ansaitse. Pysyttele vaan niissä juopaleissa.. Niille harvoille, kunnollisille tytsyille kerron miten saat sen oikean. Eli menet vaan kertomaan et haluan sut. Oli vapaa tai varattu niin kyll se onnistuu, miehet ei sen vaikeampia ole.

Mut tietysti siinä pitää olla suht saman tasoinen kuin se mies minkä otat ja mielummin oot vaikka pykälää ylemmällä tasolla niin saat pidettyäkin. Ja sit vielä se et unohtakaa tosiaan se onko mies varattu kun sillä ei ole mitään merkitystä jos etsii vakituista kumppania. Se kyllä sanoo et ei kiitos, on jo akka jos on onnellinen. Jos ei ole tyytyväinen nykyiseen niin Rohkeesti vaan, kohta ollaan kaikki kuolleita. En aio noudattaa neuvoasi, joka tosiaan on tyhmä.

Mitä minä tekisin epäluotettavalla ajelehtijalla, joka ei takuulla tekisi yhtään mitään parisuhteen hoitamiseksi ja ylläpitämiseksi, kun on tottunut piittaamaan vain omasta tyytyväisyydestään ja ratkaisemaan kyllästymisensä pettämisellä? Pidän itseäni arvossa ja haluan arvostaa ja kunnioittaa kumppaniani. Naisen täytyy olla itsetuhoon taipuvainen mennäkseen sellaiselle sanomaan "haluan sut".

Se joka valkkaa ei pääse panemaan. Sellaista naista - tai miestäkään - joka arvostaa itseään ja toista ihmistä niin vähän, että nai ketä tahansa, vain päästäkseen naimaan, ei tervepäisten joukosta löydy. Suuri tervepäisten enemmistö etsii ja löytää sopivan, eikä huoli ketä tahansa. Täältäkö minä löytäisin sen miehen, jonka kainalossa, ei kuitenkaan hien hajuisessa, saisin olla turvassa ja rakastettuna?

Sinä, joka olet "tavallinen" suomalainen rehti mies, sinua olen etsinyt ja kaivannut. Itseasiassa en ole etsinytkään, vaan toivonut, että jossain kohtaisin sinut.. Muuta vaatimusta ei ole, kuin et ole alkoholisti, etkä muutenkaan päivittäin killitä, mieluummin ei ollenkaan. Osaat tehdä ruokaa ja siivoat kanssani. Tykkäät reissata jonnekkin, minne mieli tekee, pidät yhdessäolosta ja kynttilän valosta ja läheisyydestä Vähempäänkin tyydyn, sillä en itsekään mikään malli ole.

Vain naisellisesti pehmeän pyöreähkö: Hei muuten en hotki jäätelöä ko kolme tuuttia päiväsä, tai sitte puffettia: Sinulla on paheesi, mutta arvatenkin tällä kovasti kysytyllä "kunnon miehellä" niitä ei ole? Taidatpa olla ylläpidon aloittama ketju, taas kerran.

Suomalaiset naiset ovat tylsiä mummoihmisiä. Nykyaikainen ja menevä mies suuntaa katseensa ulkomaaille. Nurmikko on vihreämpää ja eloisampaa aidan toisella puolen ;. Käviskö M 48v Töissä käyn päivittäin. Mummot voivat olla mukavia mutta eivät kovin kiihottavia tai mielenkiintoisia. Juttele aktiivisesti miehille baarissa äläkä vain tyydy keskustelemaan niille, jotka lähestyvät sinua vaan lähesty itse kiinnostavia miehiä.

Ennen kuin voi ehdottaa mistä kunnon mies saattaisi löytyä pitäisi tietää mikä mielestäsi on kunnon mies. Sopivassa määrin kannattaa myös paljastaa pintaa. Vartaloa mukaileva asu, korosta rintoja ja muista hymyillä.

Suomi on kunnon miehiä täynnä. Ongelmana on naiset joita ei kiinnosta nämä tavikset. Pitää olla jokin superjännä tai ylilahjakas. Kyllä baareistakin löytyy kunnon miehiä. Kunnon miehet käyvät baareissa siinä missä muutkin miehet. Taitaa aloittajalla olla epärealistiset tavoitteet miesten suhteen Kunnon miehet löytää viinakaupasta perjantaina noin kello puoli viisi. Ja niitä on siellä paljon!

TALLINNAN GAY HUORAT TREFFI SEKSI

Homoseksuaaliseen goottivaatteet pornoon seksivideot