Omat kuvat alastonkuvia homoseksuaaliseen ruotsi porno

Ilman ihmisten seurusteluun sekaantuvia lakeja olisimme yhteiskunnassamme paremmin tottuneet erilaisuuteen, nyt vähemmistöön kuuluvat joutuvat pyytämään enemmistö kansalaisilta lupia saadakseen olla erilaisia kuin muut ovat, eli ihmisten valintoja ei saisi lakien mukaan liiaksi rajoittaa.

Ihmisten elämä maan päällä on aika lyhyt, riippuen mihin vertaamme ihmiselämän pituutta, joten lakien pitäisi enemmän helpottaa ihmisten elämää maan päällä, eikä vaikeuttaa ihmisten elämää. Peruskoulussa olisi hyvä opettaa yläasteella parisuhdetaitoja oppilaille sekä tulevaisuutta ajatellen omien lasten kasvatusta. Peruskoulussa voisi opettaa miten kieltäytyä niin, ettei toinen osapuoli loukkaantuisi liiaksi torjunnasta ja miten pysyä erossa ei toivotuista ihmisistä parisuhdetta etsiessä sekä miten viestittää olevansa tosissaan.

Tästä opetuksesta koko yhteiskuntamme hyötyisi, kun parisuhteiden ongelmat vähentyisivät, lastenhoito ja perhe ongelmatkin vähentyisivät tulevien sukupolvien myötä. Nykyinen vuoden suojaikärajamme asettaa 13 — vuotiaiden seksuaaliset haluamiset häpeälliseen valoon heidän omasta mielestänsä, mitä seksuaaliset haluamiset eivät saisi missään nimessä olla. Seksuaaliset haluamiset pitäisi olla ihan luonnollisia asioita jokaiselle ihmiselle niin, ettei seksuaalisia halujansa tarvitsisi hävetä, kunhan seksuaaliset haluamiset eivät ole mitenkään häiriintyneitä.

Joillekin 13 — vuotiaille on tullut omista seksuaalista haluista häpeän tuntemuksia ja joku on jopa paennut omaa seksuaalista häpeän tunnettaan itsemurhan teolla. Kysymys kuuluukin onko ihan oikein, että vuoden suojaikäraja saisi aiheuttaa näitä häpeän tuntemuksia 13 — vuotiaille heidän suojelemisensa nimissä, vaikka tuskin yksikään 13 — vuotias haluaa muiden ihmisten päättävän heidän omasta puolestansa heidän omasta seksuaalisuudestansa.

Yhteiskuntamme mielipiteet seuraavat lain muutoksien perässä, eli olisiko yhteiskuntamme mielipiteitäkin syytä muuttaa lain säädännöllisin keinoin, jos siitä on enemmän positiivisia vaikutuksia koko yhteiskuntaamme ajatellen.

Onhan 13 — vuotiailla oikeus olla seksuaalisesti aktiivisia siinä kuin aikuisillakin on oikeus olla seksuaalisesti aktiivisia. Vai onko meillä aikuisilla tarkoituksena seuraavaksi säätää laki joka kieltäisi 13 — vuotiaita harrastamasta seksiä oman ikäistensäkin kanssa? Mitähän rangaistuksia siitä sitten mahtaisi seurata 13 — vuotiaalle joka harrastaisi seksiä oman ikäisensä kanssa omasta halustaan, eli pitäisikö saman ikäisen kanssa harrastetusta seksistä laittaa vain toinen vankilaan vuodeksi vai molemmat vankilaan vuodeksi rangaistusta kärsimään?

Jos teinin omia seksuaalisia haluja pidettäisiin normaaleina yhteiskunnassamme, niin meillä tuskin olisi niin paljon erilaisia ongelmia mitä juuri tukahdutusta seksuaalisesta ympäristöstämme aiheutuu. Onko se nyt niin kamalaa loppujen lopuksi jos teini on esiintynyt vähissä vaatteissa tai jopa alasti netinvälityksellä toiselle ihmiselle, sillä tätähän monet nuoret aikuisetkin tekevät netissä ja moni vanhempikin aikuinen tekee, eli voisimmeko pitää teinien paljasteluhaluja ihan normaalina siinä kuin aikuistenkin paljasteluhaluja siksikin yhteiskunnassamme, ettei teinit turhasta syystä kokisi häpeäksi sitä, jos alastonkuvat olisivat päätyneet joidenkin muidenkin ihmisten nähtäviksi luvattomasti.

Emmehän me aikuisetkaan niin paljoa häpeile omaa alastomuutta, että siitä pitäisi rankaista itseään jotenkin, eli miksi teinien sitten pitäisi rankaista itseään alastomuudestansa? Eikö yhteiskuntamme asenteissa ole sitten mitään vikaa, jos teini kokee alastomuutensa ilmi tultua muille liian häpeälliseksi teoksi sen, että on esiintynyt esim. Moni teini kokee tälläkin hetkellä häpeää siitä, että on seksuaalisesti halukas ja pelkää ettei yhteiskuntamme hyväksyisi hänen seksuaalista puoltansa esim.

Suuri häpeällinen tunne teinille tulisi varsinkin siitä jos moni saisi tietää, että hän on paljastellut itseään yli vuotiaalle, eli pitääkö näitä häpeän tuntemuksia sitten tulla teinille siitäkin huolimatta, että on itse halunnut seksuaalisuuttansa tuoda esille toiselle ihmiselle?

Aina mieluummin syytetään vastapuolta siitä, että on katsonut teinin alastonta vartaloa vaikka teini itse olisikin ylpeänä halunnut esitellä aikuistuvaa vartaloansa toiselle ihmiselle, joka voi olla itsekin teini-ikäinen tai sitten yli vuotias. Teinit kokevat häpeää myös siitä, etteivät he yhteiskunnan mielestä saisi vielä harrastaa seksiä, vaikka teinin omat seksuaaliset halut olisivat täysin yhteiskuntamme mielipiteitä vastaan.

Ihmisten ollessa vielä osa luontoa monet asiat olivat luonnollisia ja erilaisuus oli hyväksyttävää niin teinien kuin aikuistenkin kohdalla. Nykymaailman menoa on pitkään säädelty erilaisilla lain säädännöllisin keinoin, kun on haluttu muidenkin alkavan toimia enemmistö kansalaisten mielipiteitten mukaan, kun erilaisuutta ei ole haluttu hyväksyä.

Lakeja on historian aikana säädetty muutamien ihmisten mielipiteiden perusteella koskemaan kaikkia ihmisiä, nyt kansalaisaloite antaa mahdollisuuden monen ihmisen vaikuttaa siihen minkälaiset lait oikeasti olisivat järkeviä yhteiskunnassamme. Ehkäpä tulisi säädettyä fiksumpia lakeja koko yhteiskuntamme osallistuessa lakien säätämiseen ajatellen jokaista ihmistä, kuin myös koko yhteiskuntaamme ajatellen.

Nykymaailman lait saavat kaikki normaalitkin asiat tuntumaan epänormaaleilta asioilta, joista aiheutuu joillekin kestämättömiä häpeän tuntemuksia vaikka näin ei pitäisi olla. Jokaisella ihmisellä on maan päällä käytettävissä vain yksi elämä, joten turhien häpeän tuntemuksien aiheuttaminen joillekin ihmisille ei kuuluisi olla enää tätä päivää. Lehdistö syyllistyy usein häpeän tuottamiseen toisille ihmisille, mutta kolikolla on myös toinen puoli olemassa, jolloin lehdistö auttaa meitä ajattelemaan, että erilaisuuttakin on olemassa mikä olisi syytä ehkäpä hyväksyä nyky-yhteiskunnassamme jos se vaan olisi järkevää koko yhteiskuntaamme ajatellen.

Liiaksi menemme lain säädännössä pelkästään naisten seksikokemusten mukaan säätäessä sopivaa suojaikärajan tasoa, kun on tärkeämpää huomioida niin naisten kuin miestenkin toiveet ja yhdistää nämä toiveet yhteiseksi näkemykseksi suojaikäraja tasosta päätettäessä. Mutta ennen kaikkea teinien mielipide kuuluisi näkyä suojaikärajatasoa määriteltäessä.

Tärkeintä olisi kuitenkin kuunnella henkisesti kypsäksi tuntevien nuorten halua päättää itse omasta seksuaalisuudesta, sillä henkisesti kypsymätön nuori kyllä pysyy omasta halustaan erossa tilanteista, joissa voisi kohdata seksuaalista kanssakäymistä.

Moni asia vaikuttaa joko huonoon tai hyvään lopputulokseen pitkällä tähtäimellä katsottaessa. Tätä lakialoitetta ennen on paljon kysytty nuorten mielipiteitä sopivasta suojaikärajasta mikä on johtanut tämän suojaikärajan lakialoitteen tekoon.

Nuorten mielipiteiden mukaan itsetyydytys pitäisi riittää alle vuotiaille. Ilman yhdyntälupaa vuotiailta olisivat kiellettyjä yhdynnät sekä anaaliyhdynnät yli vuotiaiden kanssa. Tuskinpa millään lailla pystytään teinien keskenään harrastamia seksikokemuksia kieltämään, sillä tuskin yksikään teini tulisi edes lakia noudattamaan. Mutta milloin sitten on oikea ikä saada itse päättää omasta seksuaalisuudesta sekä seksin aloittamisesta, jos aina uhkakuvien pelossa kiellettäisiin kaikki mahdollinen?

Yhtä hyvin vuotiailtakin voitaisiin kieltää seksin harrastaminen, sillä onhan ensikertalaiselle synnyttäjälle yhtä vaarallista synnyttää kehittyneessä 14 vuoden iässä kuin 25 vuoden iässäkin. Toisin sanoen iässä ei ole ongelmaa, vaan ihmisten asenteissa ikä käsitteitä kohtaan. Jokaisella ihmisellä on kuitenkin oikeus elää omaa elämäänsä parhaalla katsomallansa tavalla ja ihmisiä ne teinitkin ovat.

Iällä ei pitäisi olla merkitystä kunhan osaa omasta elämästä ottaa vastuuta, eikä vaaranna toisten ihmisten elämää.

Pitää myös antaa mahdollisuuksia toisille ottaa vastuuta omasta elämästänsä, eli joitakin vastuita voisi jo teineillekin antaa, jotta tuntisivat kuuluvansa yhteiskuntaamme. Teineille voisi antaa vastuuta alle vuotiaista muista ihmisistä, tällä vastuulla saataisiin koulukiusaaminenkin loppumaan kiusaajan kohdalla, jolloin voitaisiin esim. Jollei yksi vuorokausi putkassa miettien saa lopettamaan kiusaamista, olisi seuraavanakin viikonloppuna tiedossa teinille mietiskelyä putkassa yhden yön sijasta kaksi peräkkäistä yötä.

Kiusaajan vietettyä tarpeeksi monta viikonloppua putkassa miettien kiusaamistaan uskomme kiusaamisen takuulla loppuvan, tällöin voidaan myös putkassa olevaa tarkkailla ja nähdä onko hänellä henkisiä ongelmia mitkä vaatisivat ammattiauttajien apua kuten terapiaa vai kiukuttaako häntä vaan olla putkassa miettimässä omiaan tekojaan vai onko käytös asiallista putkassa. Putka toimisi samantapaisena ilmiönä, kuin pienten lasten aresti ja taas isompien lasten kohdalla käytetty kotiaresti.

Teinien oikeuksiin voisi kuulua saada päättää enemmän omasta seksuaalisuudesta ilman, että aikuiset päättävät teinien seksuaalisuudesta ja siitä kenenkä kanssa teini haluaa seksuaalisesti olla tekemisissä.

Jokainen aikuinen voi miettiä tai kokeilla miltä tuntuisi masturboida joka päivä vuodenajan ainoastaan käsin ilman apuvälineitä, niin ettei saisi yhdyntää harrastaa toisen ihmisen kanssa. Tämä kokeilu todennäköisesti osoittaisi varsinkin parisuhteessa eläville aikuisille, miten vaikeaa olisi olla ilman seksiä, joten onhan se joillekin teineille yhtä vaikeaa 13 — vuotiaana odottaa malttamattomana ensimmäistä kertaansa, sillä kiinnostaahan sitä teininä kokea miltä mahtaisi ensikerta edes tuntua saati miltä tuntuisi kokea toinen yhdyntä kerta.

Jotkut teinit ovat tietysti valmiita odottamaan ensikertaa aikuis-ikäänsä asti. Kaikkialla kannustetaan nuoria tutustumaan omaan seksuaalisuuteensa, eli missään nuoria ei kielletä tutustumasta omaan seksuaalisuuteensa itsekseen tai ikäisensä seurassa.

Nykyinen vuoden suojaikäraja antaa alle vuotiaille luvan keskenään kokeilla yhdyntöjä niin vastakkaisen kuin oman sukupuolen edustajan kanssa, joten ei ole perusteltavaa syytä esittää samaa sukupuolta oleville eri ikään perustuvaa suojaikärajatasoa. Tuskinpa teinien kokeiluhalut samaa sukupuolta olevien kanssa entisestään lisääntyisi vaikka emme asettaisikaan samaa sukupuolta oleville eri ikään perustuvaa suojaikärajatasoa. Jos samaa sukupuolta olevat aikuiset naiset tai aikuiset miehet alkavat liiaksi käyttäytymään huonosti samaa sukupuolta olevaa teiniä kohtaan, niin voidaan suojaikärajataso säätää sitenkin, että esim.

Jotkut teinit saattavat kokeilla kerran tai kaksi saman sukupuolen edustajan kanssa olemista seksuaalisesti ja todeta, ettei ole minun juttuni olla lesbo, homo tai bi. Monesti kielletystä asiasta voi tulla halutumpaa ja se voi lisätä omasta sukupuolesta kiinnostuneitten määrää, jos samaa sukupuolta oleville asetettaisiin eri ikään perustuva suojaikärajataso koskien aikuistentekoja pelkästään. Ainakaan kieltämällä seksuaaliset kokeilut nuorilta oman sukupuolen edustajien kanssa, emme saa tällä tavoin kenestäkään nuoresta tehtyä sen enempää heteroa.

Kyllä omasta sukupuolesta kiinnostuneet nuoret kokeilevat myös kiinnostustaan vastakkaiseen sukupuoleen ainakin viimeistään aikuisiässä. Ymmärrettävää on, että ajatus nuorten kokeilusta omaa sukupuolta kohtaan pidetään useiden aikuisten mielestä sopimattomana. Nuoren omat vanhemmat saattavat vastustaa tätä ajatusta jyrkästi, tällöin vanhempien ainoaksi keinoksi jää kieltää omistamaansa asuntoon tuomasta ei haluttuja vieraita, tosin sitten nuori varmaan kokeilunsa toteuttaa jossakin muualla.

Mutta on muistettava, ettei nykyinen voimassa oleva suojaikäraja estä kuitenkaan kahden alle vuotiaiden tyttöjen seksikokeiluja keskenään tai vastaavasti kahden alle vuotiaan pojan seksikokeiluja keskenään. Lähtökohtaisesti nämä lain lisäykset sallivat eri seksuaaliset suuntaukset, mutta saahan siitä tehdä lakialoitteen, että samaa sukupuolta edustavilla aikuisilla ei saisi olla oikeutta nykyisen lain mukaisesti seksuaalisiin tekoihin alle vuotiaiden kanssa.

Ihmisiä ne lesbot ja homotkin ovat siinä kuin heterotkin, joten miksi olisi enemmistöllä oikeus syrjiä vähemmistöön kuuluvia. Yleisten tilojen käyttäytymissääntöjä voi aina tarvittaessa tiukentaa jos sopimatonta käytöstä huomattaisiin ja vaikka asettaa porttikielto tarvittaessa määräajaksi ja soittaa tarvittaessa poliisit paikalle, kuten ravintoloissakin tehdään.

Suomalaiset kuitenkin käyttäytyvät yleisesti ottaen hyvin ja ottavat muita ihmisiä huomioon, ainoastaan alkoholin vaikutuksen alaisena käyttäytyminen muuttuu joskus sopimattomaksi. Eduskunnalla on vielä mahdollisuus ennen lain hyväksymistä rajoittaa nykyisen lain tapaisesti samaa sukupuolta olevien kanssakäymiset 16 vuoden suojaikärajan tavoin esim.

Nämä lain lisäykset antavat alle vuotiaille lisää valinnan oikeuksia, eli nämä lain lisäykset eivät lisää aikuisten oikeuksia, ellei alle vuotias omasta tahdosta halua olla aikuisen kanssa seksuaalisesti tekemisissä.

Homoseksuaalit kuitenkin ymmärtävät hyvin mikä on sopivaa käytöstä missäkin ja ymmärtävät varmasti jättää rauhaan ne jotka eivät ole kiinnostuneita saman sukupuolen edustajan kanssa seksuaalisesta kanssakäymisestä, joten me jotka näitä lain lisäyksiä esitämme, emme usko siihen, että homoseksuaaleista aiheutuisi ongelmia, enemmän epäilemme teinin vanhempien asenteiden olevan kielteisiä homoseksuaaleja kohtaan.

Eikä seksuaalisten kokeilujen kieltämisestä aiheudu muuta kuin haittaa seksuaaliselle kehitykselle, mitkä ongelmat heijastuvat usein aikuisikään asti erilaisina vaikeuksina. Laissa kuitenkin on kielletty syrjintä seksuaalisen suuntautumisen mukaan, tosin onhan 13 — vuotiaiden seksuaalisuutta rajoitettu nykyisten voimassa olevien lakien mukaan tähänkin päivään asti.

Aikuiset ovat halunneet päättää teinien seksuaalisista oikeuksista heidän puolestaan kysymättä millaiset oikeudet 13 — vuotiaat itse haluisivat omalle kohdallensa asettaa. Nyt näillä lisättävillä lain kohdilla oikeudet laajentuisivat niiden 13 — vuotiaiden kohdalla, jotka haluavat laajempia oikeuksia seksuaalisuutensa liittyen. Nyt voimassa olevat lait sitten taas suojelevat niitä 13 — vuotiaita jotka vasten tahtoaan joutuisivat seksuaalisiin tilanteisiin.

Pedofiilillä tarkoitetaan yli vuotiasta joka on kiinnostunut lapsista, jotka eivät ole kehittyneet sukukypsiksi joiden ikä on alle 13 vuotta, asian voi jokainen tarkistaa netistä.

Tämän vuoksi on hyvä lain muutoksen yhteydessä mainita keitä voi pedofiiliksi sanoa, jolloin ihmisten huomiot kiinnittyisivät paremmin suojaamaan seksuaalisesti kypsymättömiä alle vuotiaita pedofiilien seksuaalisiltateoilta. Pedofiileiksi nimitellään helposti väärin perustein niitä ihmisiä, jotka eivät sitä oikeasti ole, mikä kuuluisi olla rangaistava teko. Moni aikuinen vierastaa ajatusta, että seksuaalisen kuvamateriaalin lähettäminen seurustelu kumppaneiden välillä sallittaisiin teinien kohdalla.

Totuus kuitenkin on se, että vaikka lailla kieltäisimme seksuaalisten kuvamateriaalien lähettämisen seurustelukumppaneiden välillä, niin sitä parit tekisivät lain kiellosta huolimatta.

On turhaa säätää sellaisia lakeja joita seurustelevat parit eivät kuitenkaan noudattaisi, jolloin on parempi keskittyä siihen, että kuvamateriaalin väärin käytöksestä rangaistaisiin nykyisten voimassa olevien lakien mukaan. Nykyään nuoret aikuisetkin lähettävät alastonkuviaan toisilleen jo tutustumisvaiheessa saadakseen vastakkaisen osapuolen kiinnostumaan itsestään enemmän. Eduskunnalla on tietysti mahdollisuus rajoittaa 13 — vuotiaiden kuvamateriaalin antamista seurustelukumppanillensa, mutta voiko nyt esitettyä lakia enempää tiukentaa niin, ettei suurin osa seurustelevista pareista lakia rikkoisi.

Järjettömälle kuulostaisi, että seurustelukumppani joutuisi vankilaan seksuaalisävytteisten kuvamateriaalien hallussa pidosta ja katselusta, minkä kuvamateriaalin olisi saanut seurustelukumppaniltansa ja pahimmassa tapauksessa molemmat joutuisivat vankilaan jos molemmilla olisi toistensa alastonkuvia ja jos olisivat kumpikin vuoden iässä mikä on rikosseuraamus vastuullinen ikä tänä päivänäkin.

Monesti alaston kuvamateriaalin saamiseen liittyy toisen seurustelukumppanin taholta pyytämistä, johon toinen taho vastaa kiusoitellen, mutta jotkut lähettävät ilman pyytämättäkin alastonkuvia itsestänsä parisuhteen toiselle osapuolelle lisätäkseen omaa kiinnostavuutta toisen silmissä.

Alastoman kuvamateriaalin vaihdossa pelätään lähinnä kuvamateriaalien väärin käytöksiä, niitä väärinkäyttäjiä olisi kuitenkin vain muutama ihminen, joita voidaan nykyisten lakien mukaan rangaista kuvamateriaalin väärin käytöksestä. Suomalaiset ovat kuitenkin suhteellisen asiallista kansakuntaa, eivätkä alastomat kuvamateriaalit aiheuta juurikaan kohuja maassamme, johtuuko sitten siitä, että monet käyvät perheenä alasti saunassa mikä on ihan normaalia, sillä olisihan se vähän ongelmallista kotisaunassa käydä uimapuku päällä saunassa sekä pesulla.

Muutenkin alastomuuteen suhtaudutaan Suomessa ymmärtäväisesti ja uteliaasti, eikä alastomuudesta koeta olevan haittaa, kunhan alastomuutta ei näytetä katukuvassa tai julkisilla paikoilla. Tutkimusten mukaan teinien alastonkuvat eivät lisää teinien hyväksikäyttöjä vaan päinvastoin vähentävät teinien hyväksikäyttöjä.

Tämä tutkimus laittaa miettimään, että olemmeko aikuisina kieltäneet jotakin aivan turhaa teinien kohdalta katsoen, mistä ei loppujenlopuksi olekaan ollut haittaa teineille itsellensä eikä yhteiskunnallemme. Tietysti nykyisten lakiemme ongelmana on se, että laki ei erota minkä ikäiset ovat teinejä, jolloin teini-ikäisille ei voida antaa erilaisia oikeuksia lasten oikeuksiin nähden.

Jo aikoja sitten on löytynyt joka ruokakaupasta pornolehtiä kuten netistäkin on löytynyt pornoa helposti hakemalla, että mitä eroa sitten on aikuisten omien alastonkuvien välillä verraten niitä lehtien alastomiin pornokuviin? Ei näillä kuvilla ole mitään eroa, sillä molemmissa kuvissa on kyse alastomasta ihmisestä. Teineillä on kauheat paineet omaa vartaloansa kohtaan ja monilla on syömishäiriöitä sekä itse vihaa omaa vartaloa kohtaan, eli olisiko teineille enemmän hyötyä siitä, että voisivat saada vartalollensa kehuja oman ikäisten lisäksi myös aikuisilta.

Jos nyt kuvittelisimme itsemme Afrikan sademetsiin jossa heimolaiset ovat alasti toistensa kanssa mihinkään ikäryhmiin itseään jakamatta, niin onko heidän teineillä samanlaisia itsetunto ongelmia oman vartalonsa suhteen mitä meidän teineillä on? Tätä kannattaa miettiä, että pitäisikö teineillä olla oikeus hakea itsellensä hyväksyntää alastonkuvien muodossa, kuten aikuisetkin hakevat itsellensä hyväksyntää alastonkuvien muodossa vain aikuisten käyttöön tarkoitetuilta nettisivustoilta.

Kaikki mikä auttaa teinejä hyväksymään paremmin itsensä sellaisena miksi luonto on heidät luonutkin, niin niitä lakeja kannattaisi uudistaa sallivampaan muotoon.

Voitaisiin aivan hyvin harkita myöntää teineille oman vartalon julkistamisen mahdollisuudet samalla tavalla kuten aikuisetkin saavat kuviaan julkistaa nettisivuilla jos siitä on heille enemmän hyötyä kuin haittaa. Kun teinien joukossa on aikuisiakin, niin teinien oma käytös muuttuu toisia teinejä kohtaan fiksummaksi, mistä ei voi olla muuta kuin positiivisia vaikutuksia nuorten käytökselle muita ihmisiä kohtaan. Ihmisten kanssakäyminen toistensa kanssa pitäisi vapauttaa liiallisilta lakiemme rajoituksilta, mitkä vaan huonontavat yhteisömme ilmapiiriä mikä näkyy nuorten syrjäytymisten muodossa.

Viisaat yrittää syrjäytymistä aina selitellä muilla syillä, mutta todellisuudessa ongelmat alkavat lakiemme kieltävistä asenteista, joista on pelkästään haittaa teineille. Ei teinejä oteta myöhemmin aikuisiässä työn kautta mukaan yhteiskuntaamme vaan mukaan ottaminen yhteiskuntaamme pitää alkaa jo teini-iässä myöntämällä teineille enemmän oikeuksia sekä vastuuta omasta itsestänsä.

Näin vähennettäisiin huomattavasti nuorten syrjäytymistä yhteiskunnastamme. Itse teinille ihmissuhteiden ja parisuhteiden luominen on tärkeää eikä sitä saisi rajoittaa lailla juuri ollenkaan. Pornoleffojen teko on kielletty alle vuotiaista nykyisten lakien mukaan, kuten loukkaavien kuvamateriaalien levittelykin on kielletty, joten on teinien oma asia millaisia kuvia antavat esim.

Eihän parisuhteen katkeamisen jälkeenkään saa alkaa levittämään kuvamateriaalia, minkä nykyinen voimassa oleva lakikin kieltää. Monet nuoret parit tänäkin päivänä seurustelevat ja tapaavat salaa toisiaan 16 vuoden suojaikärajasta huolimatta vaikka toinen heistä on alle vuotias, nämä parit pysyvät piilossa syyttelyiltä ja leimautumiselta. Näiden parien mielestä on väärin joutua pelkäämään kiinnijäämistä, jolloin yli vuotias seurustelun osapuoli joutuisi vankilaan vain siksi, että he haluavat toistensa kanssa seurustella omasta tahdostansa.

Monessa suhteessa nykyinen vuoden suojaikäraja lakimme kaipaa lisäyksiä, jotka poistavat toisten kokemat vääryydet. Kaikkien rankaisemiseksi ei löydy Suomesta tarpeeksi vankiloita joihin 16 vuoden suojaikärajaa rikkoneet saataisiin rangaistusta suorittamaan, joten jollei pystytä rankaisemaan kaikkia vuoden suojaikärajaa rikkoneita, niin ei pidä silloin ketään lain rikkonutta rangaista.

Nykyisen vuoden suojaikärajan rikkomisesta väitetään tulevan 13 — vuotiaille hyväksikäytetty olo, mikä väite ei voi pitää paikkansa alkuunkaan, koska jokainen teini ihminen kokee asiat kuitenkin eritavalla. Miten siis voidaan väittää jokaisen 13 — vuotiaan tunteneen itsensä hyväksikäytetyksi vain siinä tapauksessa, jos ovat olleet yli vuotiaan kanssa seksuaalisesti tekemisissä?

Mahdoton väite, mikä ei voi pitää paikkansa alkuunkaan, koska jokainen teini ihminen kokee asiat kuitenkin eritavalla. Miksi sitten ei kiellettäisi kokonaan 13 — vuotiailta seksin harrastaminen toistensa kanssa, jos kerran yli vuotiaan kanssa harrastettu seksikin aiheuttaa hyväksikäytetyn tuntemuksia, niin täytyyhän silloin hyväksikäytetyn tuntemuksia tulla silloinkin, kun 13 — vuotias harrastaa seksiä oman ikäisensä kanssa.

Jo kauan sitten on määritelty mitä sana lapsi sekä varhaisnuori tarkoittaa ja tämä olisi pitänyt ottaa huomioon voimassa olevaa nykyistä suojaikälakia säädettäessä, eikä määritellä kaikkia alle vuotiaita lapsiksi. Nykyistä vuoden suojaikäraja lakia olisi pitänyt heti korjata, kun virheitä olisi huomattu eikä vaan jatkaa lain mukaan rangaistuksien antamisia niille ihmisille, joita ei olisi kuulunut edes laissa olevien virheiden mukaan rangaista.

Varhaisnuorta tarkoittavan sanan merkitys voitaisiin korvata tästä eteenpäin teini sanalla, sillä teini sana kuulostaa nykyaikaan sopivammalta sanalta joka kuvaa hyvin 13 — vuotiaita. Lakien tarkoitusperä on suojella ihmishenkiä, eikä saada toisia ihmisiä ajautumaan häpeän tunteeseen mistä voisi seurata itsemurhateko. Aikuiset ovat monesti kieltämässä seksinharrastamisen teineiltä, vaikka eivät ole halunneet itse teininä vastustaa seksin harrastamista, tämä kertoo siitä, että nuorina halutaan itse ottaa asioista selvää vaikka siitä seuraisikin hyvin harvoille hyväksikäytetyn olon tuntemuksia, kuitenkin aikuisina pystytään nauttimaan seksistä niin, kuin ei olisi koskaan tuntenut itseään hyväksikäytetyksi teininä.

On väärin, että 13 — vuotiaita voidaan laittaa vastoin tahtoaan pakkohoitoon, elleivät suostu lopettamaan seksuaalista haluamista vanhempaan osapuoleen, tämä jo viimeistään kertoo nykyisen suojaikälain järjettömyydestä rajoittaa vapautta valita kenenkä kanssa haluaa olla yhdessä seksuaalisestikin.

Elämän kumppanin löytyminen nykyaikana on monille hyvin haasteellista ja monet saattavat käyttää parisuhteen etsimiseen yli kymmenenkin vuotta ja toisilla menee kaksikymmentä vuotta elämänkumppanin löytymiseen, mikä aika on liian pitkä aika ihmisen elin ikään nähden, eli kaikkia keinoja pitää käyttää jotta elämän kumppanin löytyminen olisi nykyistä helpompaa.

Suojaikärajaa laskemalla 14 vuoteen pyritään naisten ja miesten välisiä seksuaalisia kokemuksia parantamaan niin, että näillä uuden lain aikana aikuistuneilla teineillä olisi yhtä suuret seksuaaliset halut sitten löytämänsä elämänkumppaninsa kanssa. Nuorena opitaan paremmin ymmärtämään mitä yhteiselo vaatii molemmilta sukupuolen edustajilta, jotta parisuhteet sitten aikuisina kestäisivät.

Suojaikärajaa laskemalla 14 vuoteen lisää se mahdollisuutta naisille ja miehille olla yhdessä jo nuorempana, jolloin opitaan paremmin ymmärtämään vastakkaisia sukupuolia, jolloin nämä nuoret aikuisina pystyvät paremmin elämään sovussa vastakkaisen sukupuolen edustajan kanssa, tuntematta mies- tai naisvihaa. Nykyinen 16 vuoden suojaikäraja laki aiheuttaa monenlaisia ongelmia, kuten moraalisia ongelmia mitkä eivät välttämättä vastaa kansalaisten ymmärtämystä oikeasta ja väärästä.

Vanhemmat voisivat neuvoa teinejään kumppanin haun ongelmissa, mutta ei neuvoja kuulu tyrkyttää ellei teini niitä halua vastaan ottaa. Jos vuotias kokee välittävänsä jostakin ja hänestä välitetään, niin mitä pahaa siinä sitten on aikuisen näkökulmasta katsottuna, joten mitä sitä yhdessä oloa kieltämään jos he itse haluavat toistensa kanssa olla yhdessä.

Vain ne suhteet toimivat loppujen lopuksi mitkä on tarkoitettu yhdessä kestämään, joten väärät suhteet katkeavat kyllä aikanaan ihan itsestään ilman, että suhteen ulkopuolinen yrittää suhdetta saada loppumaan.

Toisten ihmisten kumppanin valintoihin ei kannata paljoa puuttua silloin, kun ovat aidosta halusta toistensa kanssa yhdessä, eikä seurustelukumppanien ikä erot ole perusteltu syy puuttua teini-ikäisten seurustelusuhteisiin.

Teininä koetut pettymykset opettavat parhaiten aikuisiässä välttämään pettymyksiä vaikka siltikin joutuisi aikuisena pettymyksiä kohtaamaan parisuhteen etsintöjen yhteydessä.

Aikuisiällä pettymyksiin on vaikeampi oppia suhtautumaan niin, ettei se masentaisi liikaa, toiset eivät tietenkään masennu mistään vaikka pettymyksiä tulisi joka päivä vastaan useamman vuoden ajan. Totta kai asioihin pitää puuttua, ensisijaisesti vanhempien, jos näyttää siltä, että elämänkumppanikokelaat vaihtuvat lähes joka päivä omalla teini-ikäisellä lapsella ja selvittää mistä oikein on kyse sekä auttaa neuvoen ja tarvittaessa hakea teinille ammattiapua jos tilanne sitä vaatii.

Se että tukahdutetaan teinien ihastumiset, rakastumiset ja kokeiluhalut kieltäen, niin aiheuttaa se vaan teinin aikuisiälle ongelmia, eli kannattaa miettiä mihin on järkevää puuttua vanhempana. Se on tietenkin surullista, että joskus tulee joidenkin ihmisten kohdalle huonoja kokemuksia, mutta se on kuitenkin vaan elämää ei sen pahempaa.

Näiden huonojen kokemuksien vähentämiseksi onkin nykyisiä lakeja voimassa joiden rikkomisesta saisi rangaistuksia, jos niitä joku rikkoisi. Ei koskaan pystyä lain säädännöllisin keinon estämään kaikkia hyväksikäyttö tapauksia, mutta lain kuuluukin edistää parempaan päin menevää kehitystä yhteiskunnassamme.

Nämä lisättävät lain kohdat alkavat vaikuttaa muutaman vuoden sisällä käyttäytymistapojen muuttumisella parempaan suuntaan ainakin nuorten osalta katsottuna ja heidän aikuiselämässään ihmiset käyttäytyvät toisiaan kohtaan paremmin mitä nyt tämän hetkiset aikuiset osaavat käyttäytyä toisiaan kohtaan.

Nykyinen 16 vuoden suojaikäraja on haitallinen siksikin, ettei kokeilunhaluinen vuotias teini voi jutella asioista kenellekään niin, ettei tarvitsisi pelätä toisen saavan rangaistusta siitä, jos haluaa kokemuksestansa jutella aikuisen kanssa purkaen sydänkipujaan tai sitten jälkeenpäin purkaa tullutta mielipahaa.

Jos teini haluaisi puhua jonkun kanssa tapahtuneesta ja se mielipaha korjaantuisi jo pelkällä puhumisella, niin hienoa jos asia korjaantuu pelkästään juttelun avulla. Eikä olisi tapahtunut mitään pahempaa alun perinkään, niin hieno jos siinäkin tapauksessa asia korjaantunut pelkästään juttelun avulla.

Kaikkia asioita ei aina tarvitse lähteä viemään oikeuteen asti, niin kuin oikeuslaitos olisi jokin pahanmielen korjauspaja, jossa kaikki sitten muuttuisi paremmaksi elämäksi siitä eteenpäin katsottuna.

Elämään kuuluu pienet pettymykset mitkä kasvattaa teiniä elämään aikuisten maailmassa, johon teini on seuraavaksi kuitenkin vanhetessaan siirtymässä. Monesti se, ettei voi puhua kielletystä asiasta kenellekään siten, ettei siitä kertomisesta aiheutuisi isoneva ongelma, on se huonoa lain säätämistä jos laki tekee kertomisesta vaikeata, eli nyt lisättävät lain kohdat pyrkivät helpottamaan asioita kertomista aikuisille. Nuorten pulmia ratkovien sivujen aikuiset näkevät lähinnä alle vuotiaiden nuorten kannalta katsottuna pulmallisena neuvoa teiniä joka on harrastanut seksiä yli vuotiaan kanssa joka hakee ehkäisyä varten neuvoja asiantuntijalta, joka ei saisi antaa neuvoja ehkäisy asiassa, kerran yli vuotiaan kanssa ei saisi yhdyntöjäkään harrastaa nykyisen vuoden suojaikärajan perusteella.

Samoja vaikeuksia kohtaavat ne ihmiset työssänsä jotka myöntävät e-pillereitä teineille, jotka seurustelevat yli vuotiaiden kanssa. Useat teinitytöt syövät e-pillereitä ehkäistäkseen ei toivottuja raskauksia, mistä voidaan päätellä, että seksin harrastaminen on paljon yleisempää 13 — vuotiaiden keskuudessa mitä osaamme aikuisina edes arvatakaan ja juttuja on kuulunut, että eräälläkin yläasteella jokainen vuotias tyttö olisi jo harrastanut seksiä ja monilla olisi ollut juuri suhde yli vuotiaan kanssa sekä aika moni teinipoikakin olisi jo yhdynnän kokenut.

Lisäksi ihan oman pulmallisen tilanteen aiheuttaa nykyinen 16 vuoden suojaikäraja vuotiaalle joka on taas rikosseuraamus vastuullisessa iässä, mikä käytännössä tarkoittaa sitä, että vuotias ei saisi kenenkään kanssa halutessaan harrastaa seksiä. Tosiasiassa nykyisen vuoden suojaikälain voimassa olon aikana on Suomessa annettu rangaistuksia 15 vuotta täyttäneille siitä, kun on ollut liian nuoren kanssa seksuaalisesti tekemisissä.

Suojaikärajan pitäminen 16 vuodessa on täysin perusteeton siksikin, että samanlaisia huonoja kokemuksia voi tulla vaikka yli vuotiaalle siinä kuin vuotiaallekin. Suomessa ei ole varaa yhteiskuntana pistää kaikkia työtä tekeviä ihmisiä vankilaan pienistä rikkeistä, kun ulkomaan velkaakin on paljon otettuna valtiolla. Olisi epäreilua veronmaksajia kohtaan, laittaa suhteellisen pienistä rikkeistä ihmisiä vankilaan, kun muut samanaikaisesti maksaisivat valtion velkoja pois.

Traumatisoituneilla nuorilla on yleensä taustalla muita ongelmia, eli on väärin tehdä yli vuotiaasta syyllistä traumoihin, jotka traumat ovat aiheutuneet muusta alun perin, kuin harrastetusta seksistä yli vuotiaan kanssa.

Suhde toiseen ihmiseen voi olla helpotus teinin omaan tilanteeseen ankeina aikoina, sillä monet nuoret hautovat itsemurhaa heikkoina hetkinään, jolloin suhde yli 16 vuotiaan kanssa voi pelastaa teinin hengen. Ilmiö jossa 14 — vuotiaat haluavat suhteisiin itseään vanhempien henkilöiden kanssa on niin yleistä suojaikärajoista huolimatta, että meidän pitäisi olettaen vangita melkein joka kuudes yli 16 vuotta täyttänyt nuori mies nykylain perusteella.

He eivät vain ole jääneet kiinni seksuaalisista teoista alle vuotiaiden kanssa. Löytyykö vankiloista sitten tilaa jokaisen vuoden suojaikärajaa rikkoneen vangitsemiseen, kun puhutaan olettaen yli miehestä ja yli 20 naisesta jotka ovat maassamme tätä 16 vuoden suojaikärajaa rikkoneet jäämättä siitä milloinkaan kiinni.

Pelkästään seksistä puhuminenkin alle 16 vuotiaan kuullen voitaisiin väittää olevan rangaistava teko nykyisen 16 vuoden suojaikälain mukaan, joten kuka tahansa voisi olla nykylain mukaan 16 vuoden suojaikälain rikkoja, jolloin olettaen joka viidennen aikuisen kuuluisi istua tällä hetkellä vankilassa, joka on puhunut seksistä alle 16 vuotiaan kuullen elämänsä aikana.

Lukuja on vaikea kenenkään tietää tarkasti, kun emme saa mitenkään selville kaikkia niitä ihmisiä jotka ovat nykyistä 16 vuoden suojaikärajaa rikkoneet elämänsä aikana. Lakia on uudistettava pikaisesti, jotta kansalaisten yhdenvertainen rangaistuskäytäntö olisi edes oikeudenmukaista kaikkia suojaikärajaa rikkoneita kohtaan, sillä ei voida vaan tuomita osaa kansalaisista vankilaan ja antaa osan liikkua vapaana.

Olisihan se järjetöntä, että toisen ihmisen murhaamisesta vain osa pistettäisiin vankiloihin suorittamaan rangaistusta ja toiset saisivat liikkua vapaana. Näillä lain lisäyksillä ei tähdätä siihen, että nuorisomme alkaisi harrastaa enemmän seksiä, vaan tarkoitus on laillistaa ne teot mitkä tenienkin mielestä pitäisi olla laillisia tekoja, niin ettei heidän kumppaniehdokas joutuisi teinin omien halujen vuoksi rangaistusuhan alaiseksi. Monet teinit varmasti pysyvät edelleenkin kiltteinä teini-iässä viettäen kotona vanhempiensa kanssa aikaansa, kun taas toiset teinit haluavat ottaa ensiaskeleita aikuisuutta kohden.

Jotkut teinit jotka eivät saa nuoruuttaan elää haluamallansa tavalla, voivat alkaa vanhetessaan vastustamaan vanhentumistaan erilaisin keinoin, joista ääripäänä ovat plastiikkakirurgiset toimet. Vanhemmat voisivat enemmän tukea teniä jos teini itse haluaa seurustella, kuin kieltää nuoria seurustelemasta. Monet aikuistenkin seuranhaku sivustot todistavat elämänkumppanin haun olevan nykyään todella haasteellista ja pitkään etsineiden mielestä on uuvuttavaa etsiä sitä oikeaa vuodesta toiseen.

Monesti kotona ja kouluissa hoetaan, että koulut ensin, sitten työpaikka ja sitten vasta elämän kumppania etsimään on kuitenkin monesti vääränlaista neuvomista, sillä monilla tätä ajatusta toteuttaneilla on elämän kumppani haussa vielä yli vuotiaanakin.

Parempi neuvo on, että yritä etsiä elämänkumppania samalla kun opiskelet ammattiin, ettei elämänkumppanin löytyminen venähtäisi 40 vuoteen.

Terveiden lasten saaminen vaarantuu naisten kohdalla biologisista syistä johtuen, kun ikää alkaa olla yli 35 vuotta. Erikseen voitaisiin säätää laki suomalaisille seuranhakusivustoille joka velvoittaisi kysymään onko sivustolle pyrkivä alle vai yli vuotias. Nuori on omalla vastuulla sivustolla tai vanhempiensa vastuulla, kun palvelun tarjoaja huomaa jonkun valehdelleen ikänsä päästäkseen sivustolle on hän silloin velvollinen lakkauttamaan alaikäisen profiilin.

Voitaisiin jopa alle vuotiaiden iän varmistamista harkita tarkistettavan nettipankin tunnisteiden avulla. Ainoastaan ystävän hakusivuille saisivat jäseniksi hakeutua yli 13 vuotta täyttäneet sekä aikuiset ihmiset ja lisäksi palvelun tarjoajalla olisi oikeus rajoittaa yläikärajaa näille sivustoille pääsemiseksi esim.

Lisäksi palvelun tarjoajan pitäisi jäseneksi liittyviä muistuttaa kahden viikon välein käyttäjän saamien viestien vastaanottotilassa miten hän voi valikoida ikähaarukan joiden kanssa haluaa jutella ja miten voi estää viestien saapumisen ei toivotuilta ihmisiltä, esim. Lisäksi palvelun tarjoajalle voisi käyttäjä kertoa sopimattomien viestien lähettäjästä, jolloin palvelun tarjoaja valistaa huonosti käyttäytyvää hyvistä tavoista ja jollei muutosta näy parempaan on palvelun tarjoaja velvollinen sulkemaan profiilin enintään vuorokauden ajaksi.

Poliisille kuuluisi palvelun tarjoajan ilmoittaa seksuaalisesti häiritsevästä käyttäjän käytöksestä mistä on valituksia tullut alle vuotiaalta käyttäjältä joka on kokenut esim. Poliisi tutkisi netissä seksuaalisesti häiritsevän käyttäjän käyttäytymisen ja jos ilmoitus osoittautuu aiheelliseksi niin, poliisi ohjaisi häiritsijän euron uhkasakon uhalla hakemaan ammattiapua, jolloin ammattilainen sitten ohjaisi häiritsijää oikeanlaisiin käytöstapoihin.

Myös pakkokeinoin voitaisiin seksuaalisesti häiritsevä pakottaa ottamaan ammattiauttajalta apua vastaan, tarvittaessa valtio maksaa ammattiauttajan palkkion. Ne jotka rikkovat lakeja joutuvat kyllä vastuuseen oikeusteitse, mutta ne jotka tarvitsisivat ammattiauttajan apua, pitäisi heidän päästä ajoissa ammattiauttajan luokse ennen, kuin lain rikkomista on edes ehtinyt tapahtua.

Ystävä-sivusto voi olla tietysti tarkoitettu pelkästään aikuisille, jolloin palvelun tarjoaja voisi määrittää alaikärajankin sivustoillensa esim. Ystävä-sivusto voisi olla yhtä hyvin tarkoitettu pelkästään alle vuotiaille, jonne ei yli vuotiaat pääsisi jäseneksi liittymään. Väärän ikäiset palvelun tarjoaja olisi velvollinen poistamaan sivustoltansa. Tietysti voisi olla nettisivut jossa alle vuotiaat saisivat etsiä ikäisistänsä ystäviä heille tarkoitetuilta sivustoilta, palvelun tarjoaja vastaa siitä, että sivut pysyvät asiallisina vain kaverisivustoina jonne ei otettaisi yli vuotiaita, tälle sivustoille pääsemiseksi voitaisiin velvoittaa nuori kysymään vanhempiensa luvan, luvan saamiseksi voitaisiin katsoa se, että nuori antaa palvelun tarjoajalle vanhempiensa nimet sekä puhelinnumerot jotta nuori pääsisi sivustolle jäseneksi.

Parhaillaan netissä olevat nettisivut joissa väärinkäytöstä ei ole ilmennyt, voivat jatkaa toimintaansa nykyisen tapaan siihen asti kunnes ongelmia ilmaantuu, jolloin sivuja on uudistettava ongelman poistamiseksi esim. Alle vuotiaiden käyttämät ystävän haku nettisivustot kuten muutkin nuorten käyttämät nettisivustot voisivat toimia siten, että yön aikana nettisivustolle ei pääsisi esim. Nettisivujen yö katkos pitää ajoittaa sellaiseksi, ettei sitten tule kiusausta jatkaa juttelua missään muualla, joten klo Ne jotka on lopettanut juttelun aikaisemmin illalla, aikaisen herätyksen vuoksi, ehtivät vielä aamulla klo 6.

Aikuisviihde sivustoille liittymiseen kuten seksipainotteisten seuranhaku sivustoille liittyvien jäsenten pitää nykyään olla 18 vuotta täyttäneitä, minkä palveluntarjoaja kysyy hakijalta onko alle vai yli vuotias ennen kuin päästää nettisivustollensa, jolloin alle vuotias ei pääsisi sivustolle. Jotakin aikuisten pehmo pornokuvien katselua netinvälityksellä voitaisiin sallia esim.

Jollakin tapaa pitäisi 13 — vuotiaille tehdä omia nettisivuja, etteivät he menisi aikuisille tarkoitetuille rajummille pornosivustoille luvattomasti. Voitaisiin kokonaan miettiä alastomuutta uudestaan 13 — vuotiaiden silmin katsottuna, että mitä 13 — vuotiaat omasta mielestänsä kieltäisivät itseltänsä ja minkä he sallisivat itsellensä.

Kyllähän me aikuiset oltaisiin valmiita kieltämään mitä vaan alle vuotiailta, mutta täytyyhän kieltämisen olla jollakin tapaa hyväksyttyä 13 — vuotiaiden mielestä. Jos meillä yhteiskunnassamme olisi aina ollut sallittua alastomien kuvien katselu yli vuotiaille, niin siinä ei nähtäisi mitään ihmeellistä ja se olisi aivan luonnollistakin monien ihmisten mielestä, mutta joskus lakien on muututtava sallivampaan suuntaan, sillä teinit viisastuvat nopeaan tahtiin netinvälityksellä nykyään ja joku päivä joku teini uskaltaa vaatia teineille enemmän oikeuksia.

Nykytilanteesta johtuvien nuorten syrjäytymistenkin estämiseksi on tehtävä jotakin ja onhan se selvää, että kun tehdään rajoittavia lakeja nuorille, niin erilaiset nuorten ongelmat ilmaantuvat kuin tyhjästä, joihin ei löydetä selittävää tekijää mistään, mikä vastaisi kaikkiin kysymyksiin. Jostakin teinien ongelmat saavat alkunsa ja muiden teinien ongelmat siirtyvät kiusaamisen muodossa sitten yhden teinin kestettäviksi ongelmiksi, joita joskus on vaikeata kestää niin, että yksi teini kärsisi muidenkin teinien ongelmat jotka olisi hänelle ongelmina siirtynyt kiusaamisen välityksellä.

Joskus kiusatullakin voi hermot mennä lopullisesti, mistä voi aiheutua ikäviä seurauksia. Kiusattu ei yleensä kykene sanallisesti antamaan samalla mitalla kiusaajillensa takaisin. Kiusattu ei välttämättä tiedä mistä voisi kiusaajiansa edes samalla tavalla loukkaavasti kiusata takaisin päin.

Teinien keskuudessa on monesti tärkeätä päästä kiusaajan kanssa samalle tasolle kiusaten häntä takaisin päin, jotta säilyttäisi kasvonsa muiden teinien silmissä, jolloin kiusaaminenkin voisi loppua. Kiusaajan kokiessa sen miltä tuntuu olla kiusattuna, hän monesti itse lopettaisi toisen kiusaamisen.

Miten sitten nämä lain lisäykset voisivat kiusaamisiin vaikuttaa, no ensinnäkin kiusaajalla saattaisi olla parempaa ajateltavaa seurustellessa jonkun aikuisen kanssa, eikä silloin ehtisi keskittymään kiusaamiseen tai haluisikaan enää tuhlata energiaansa kiusaamiseen. Vastaavasti kiusatulla saattaisi olla lohduttaja sekä puolustaja löydettynä aikuisten joukosta, josta saattaisi itsekin välittää ja miltä saisi välittämisen tuntemuksia takaisin päin.

Se on hyväkin asia jos kahden ihmisen välillä elämän vaiheet ovat eri tasolla esim. Jos toisiinsa syvästi rakastunut pari päättää yhteisesti tehdä lapsen, niin silloin työssä käyvä pystyy paremmin elättämään perhettään, kun verrataan niiden parien mahdollisuuksia jotka vielä molemmat ovat koulussa opiskelemassa. Ei voida väittää niin, ettei eri elämäntilanteessa olevilla pareilla voisi olla hyvää parisuhdetta olemassakaan, sillä mihin tällainen väite sitten voisi edes perustua?

Voidaan katsoa että eri elämäntilanteessa olevilla pareilla on paremmin tiedossa suunta johon he pyrkivät yhdessä. Monesti vielä opiskelujen ollessa kesken pariskunnan osapuolilla, on heillä vielä samanaikaisesti elämän suunnatkin epäselviä, mitkä asiat tietenkin selvenevät nopeasti siinä vaiheessa, kun pariskunnalle syntyy lapsi. Koulua käyvä nuori on yleensä rauhallisempi jos hänellä on vähän vanhempi seurustelukumppani, joka hillitsee nuoremman menohaluja ja alkoholin sekä muiden haittaavien aineiden käyttöä.

Toisin sanoen vanhemman roolissa kannattaa olla lähinnä tyytyväinen, jos huonosti käyttäytyvä teini alkaisi parisuhteen ansiosta käyttäytymään enemmän aikuismaisesti, jolloin on helpompaa elää vanhemman roolissa, kun oma lapsikin rauhoittuu parisuhteen vaikutuksesta. Ne nuoret jotka eivät seurustele ovat monesti kapinahenkisempiä ja ne nuoret jotka seurustelee, ovat rauhallisempia, kun saavat riittävästi kaipaamansa huomiota vastakkaiselta sukupuolelta.

Tämä laki kuitenkin kieltää yhdynnät vuotiaan kanssa, jos toinen osapuoli on yli vuotias, jollei sitten vuotiaalla ole yhdyntä lupaa. Laki suojelee lain lisäyksien jälkeenkin tarpeeksi hyvin hyväksikäyttö tilanteilta teini ikäisiä, jotka eivät itse halua seksuaalista kanssa käymistä harrastaa yli vuotiaiden kanssa. Teini-ikäiset itse valikoivat seuransa ja keiden kanssa ovat tekemisissä, joten siitä ei voi syyttää teinin ihastuksen kohteena olevaa aikuista, joka ei olisi näitä lisättäviä lakeja rikkonut.

Sellaista lakia ei pystytä riittävän hyvin mitenkään valvomaan, missä kiellettäisiin teinejä olemasta yhteydessä aikuisten kanssa, niin ettei pääsisi seksuaalista kanssakäymistä tapahtumaan, sillä miten teinin omaa tahtoa voitaisiin mukamas lain tarkoittamalla tavalla rajoittaa? Lailla on vaikeata kieltää ihmisiltä normaalia käytöstä, vaikka vankeusrangaistuksien uhat asetettaisiin mitenkä pitkiksi tahansa, niin ei tällä estetä uusia lain rikkojia rikkomasta lakia.

Ei ole epänormaalia vuotiaana kiinnostua esim. Olemme ihmisinä osa luontoa, eli eläintenkin maailmassa monenlaiset käyttäytymismallit ovat ihan normaaleita.

Eläintenkin maailmassa rangaistaan tunkeutujaa, eli kun ei tunkeudu luvattomasti ihmiskehoon ilman lupaa, niin ei silloin tarvitse rangaista ketään, jollei katsota toisen osapuolen olevan liian nuori päättämään luvan antamisesta itsenäisesti, johtuen hänen fyysisestä sekä henkisestä kehityksen tasosta, mikä ei ole vastannut sukukypsän ihmisen fyysistä sekä henkistä tasoa.

Eläinten maailmassa on luonnollista, että eläin rotu vahvistuu luonnollisten kumppani valintojen kautta, erilaisia uhkia vastaan kuten tauteja vastaan. Lääkehoidot kyllä pelastavat ihmishenkiä ja ovat omalla tavallansa hyväksi ihmisille, mutta lääkkeet eivät auta ihmisrotua lisäämään omaa vastustuskykyä geeniperimänä jälkipolvia ajatellen. Toisin sanoen ihmisten pitäisi itse saada jalostaa itseänsä rodullisesti ilman, että normaaleja käyttäytymismalleja rajoitettaisiin lailla liikaa.

Yksi tai useampi maailmanlaajuinen tauti voisi vapaasti levitessä tappaa suuren osan ihmisväestöstä, jos olisimme rodullisesti heikkoja vastustamaan tautia ilman lääkkeen antamaa suojaa tai sen parantavaa vaikutusta.

Ihmisten kanssa tekemisissä olevat eläimet sairastavat useammin erilaisia tauteja jalostuksen epäonnistumisen vuoksi. Vain luonnollinen tapa eläinten pariutumisessa ilman rajoituksia takaa elinvoimaisen rodun selviämisen luonnossakin, kunhan emme myrkytä ihmisinä heidän elintilaansa. Joskus tietysti jalostuksessa onnistutaan ihmisten toimestakin. Vanhemmilla säilyy näiden lain lisäyksien jälkeenkin oikeus kasvattaa teini-ikäistä lastansa parhaaksi katsomallansa tavalla.

Nämä lain lisäykset eivät estä vanhempia kieltämästä lastansa tapaamasta jotakin ihmistä. Vanhempien olisi hyvä kysellä miksi teinilapsensa haluaa jotakin ihmistä tavata. Jos vanhemmat olisivat erimieltä asiasta teinilapsensa kanssa, pitäisi vanhempien kertoa oma näkemys keskustellen asiallisesti teinilapsensa kanssa ja koittaa päästä yhteisymmärrykseen. Jokaisen vanhemman oma asia on haluaako särkeä ihastuneen teinilapsensa sydämen kieltäen tapaamasta tai juttelemasta jonkun kanssa.

Toisin sanoen teinin olisi hyvä kysyä vanhempiensa hyväksyntää sille, että tapaa jotakin ihmistä. On ymmärrettävää ettei aina haluta kysyä vanhempien lupaa, vaan päättää itse ketä tapaa ja ketä ei. Yli vuotiaan seurustelusuhteisiin ei kannata enää vanhempien paljoa puuttua, sillä liika puuttuminen aiheuttaa monesti sen, ettei oma lapsi löydä kestävää parisuhdetta myöhemminkään, josta ero tilastotkin kertovat nykyään.

Näiden lain lisäyksien jälkeen teinin on helpompi puhua hyvistä sekä epämiellyttävistä kokemuksista vanhempiensa kanssa, joiden kuuluu ensisijaisesti lohduttaa ja kuunnella nuorta. Pettymysten kautta opitaan asioita, mutta omaa teini-ikäistä lasta voi neuvoa välttämään pettymyksiäkin. Jos nuorena löytää elämänkumppanin, niin säästyy monelta pettymykseltä, joten koko ihmiselämää ajatellen on parempi pettyä nuorena, kuin saada pettyä useamman kerran aikuisiässä jääden lopulta ilman elämänkumppania.

Aikuisten elämä ei ole täydellistä, joten monelle aikuisuuteen kasvaneelle teinille tulee vastaan monia pettymyksiä aikuisiällä vaikka siinä vaiheessa, kun huomaa miten vaikeaa parisuhteen löytäminen todellisuudessa on itselle ja monelle muulle aikuiselle.

Parisuhteen löytymistä olisikin syytä helpottaa vuoden suojaikärajaa laskemalla. Teinit jotka eivät tunne itseään vielä kypsiksi, pysyvät kyllä poissa seuraa hakevien joukoista. Nämä lain lisäykset antavat itsensä kypsäksi tunteville teineille mahdollisuuden alkaa tutustua elämänkumppani ehdokkaisiin aikaisemmin. Teinien omasta halusta alkaneesta tutustumisesta, ei pitäisi syyttää yli vuotiaita tai aikuisia. Vanhempiensa lapsi haluaa aina iästä huolimatta saada vanhempiensa hyväksynnän elämänkumppaninsa kanssa elämiseen, oli sitten kyseessä teini-ikäisestä tai aikuisesta vanhempansa lapsesta.

Nämä vanhempien hyväksymät parisuhteet kestävät paremmin, kun heitä tuetaan moittimisen sijaan. Tärkeää on lasten saama tuki ja ymmärtämys omilta vanhemmilta, siinä vaiheessa, kun parille syntyy lapsi.

Monesti tyttären elämänkumppania ei hyväksytä tyttären lähipiirissä vaikka pariskunnalle syntyisi yhteinen lapsi, jolloin parille muodostuu helposti tyttären lähipiiristä ylitse pääsemätön ongelma josta seuraa ero, mistä taas eronneiden vanhempien yhteinen lapsi kärsii kaikista eniten nuoren elämänsä ajan.

Vanhempien pitäisi tuellansa ja ymmärryksellänsä pyrkiä vahvistamaan lastensa parisuhdetta. Tuoreet vanhemmat eivät halua, että heidän vanhemmuuteensa puututaan, eli kannattaa auttaa vain silloin kun apua pyydetään. Lisäksi voi kertoa, että apua on saatavilla vain sen aikaa, kun apua halutaan vastaan ottaa. Vanhempina kannattaa muistaa, ettei omien lastensa kumppanivalinnoissa katsota ikää, ulkonäköä, varallisuutta tai mitään muuta vastaavaa, vaan asiat menevät luonnostaan kun kaksi ihmistä rakastuu toisiinsa.

Joskus on vaan käsittämätöntä, että ruma hirviö ja kaunis prinsessa voivat rakastua toisiinsa, eikä vanhemmat voi tehdä asialle mitään. Hienolta varmasti jokaisesta vanhemmasta tuntuu se, että oma lapsi löytäisi elämänkumppaninsa eikä jäisi ilman elämänkumppania. Suomessa ei ole syntynyt yhtään ei-toivottua lasta, eli aina on olemassa joku ihminen, joka on iloinen siitä, että joku ihminen on syntynyt tänne maapallon päälle. Jos nuoret päättävät yhdessä pitää lapsen yllätysraskaudesta huolimatta, on se rikkaus niin heidän omille vanhemmillensa kuin vanhemmaksi tulevillekin rikkaus.

Nämä lain lisäykset tuskin lisäävät teini-iässä vanhemmaksi tulleitten tilastollista määrää, sillä kondomin käyttö on tänä päivänä hyvin yleistä niin, ettei suostuta monestikaan edes yhdyntöihin ilman kondomin käyttöä.

Teinien keskenkään harrastamista yhdynnöistä ei ole tullut hälyttävän paljon raskauksia, joten onkin väärin väittää raskauksien lisääntyvän näiden lain lisäyksien jälkeen teinien kohdalla. Mitä väärää siinä sitten olisi, jos enemmän lapsia syntyisi nykyhetkeen verrattuna näiden lain lisäyksien jälkeen, sillä onhan syntyvyys ollut pitkään jo laskusuunnassa Suomen maassa?

Tarvitseehan suomalainen kansakunta syntyviä lapsia, jotta kansakuntamme säilyisi tulevaisuudessakin ja täytyyhän seuraavien sukupolvien jatkaa eläkkeelle jäävien töiden tekoa, jos haluamme yhteiskunnassamme ylläpitää nykyistä järjestelmää. Parhaillaan Suomessa näkee enemmän riski-iällä lapsia tehneitä vanhempia, joten on piristävää yhteiskunnallisestikin katsottuna luoda mahdollisuus löytää elämänkumppani aikaisemmin, jolloin ensisynnyttäjien keski-ikäkin laskisi.

Jos laajemmin tarkastellaan nykyisen suojaikärajan tuomaa vakavaa haittaa, niin liika suojelu ajaa nuoresta pitäen ajattelemaan, että aikuisena pitää löytää pelkästään täydellinen prinssi tai prinsessa itsellensä, kun ei osata kelpuuttaa tavallista ihmistä omaksi elämänkumppanikseen.

Osa lyönneistä lämähti jo osin tunnottomille pakaroilleni ja osa kipeästi selkään. Selkäiskut saivat minut ulvomaan tuskasta mutta siitä huolimatta jatkoin itsetyydytystä äitini alapäätä vasten. Lopulta sain tyydytykseni ensimmäistä kertaa elämässäni. Olin vasta kymmenvuotias eikä murrosikä ollut vielä alkanut.

Kuitenkin sain mitä ihanimman orkun vailla siemensyöksyä. Kiveksissäni kimmoili ja kutitteli kuin siellä olisi kuhissut miljoona muurhaista. Tunne eteni kikkelliini joka sykki kivikovana, ja siitä edelleen pääkuoreen asti. Tärisin ja vapisin äitini tiukassa otteessa. Hetken kuluttua siskoni löi raivoissaan viimeisen lyönnin pakaroilleni niin lujaa että pajunvarsi räsähti kahtia.

Siskoni huohottaessa piiskaamisesta voipuneena äitini irrotti otteensa niskastani. Nousin vapisevin polvin seisomaan kuin huumantuneena. Äitini katsoessa minua hellästi siskoni avasi kylpytakkinsa vyön ja meni suihkuun hiestä märkänä. Äiti kietoi hellästi kätensä ympärilleni laventelintuoksuisen alastoman vartalonsa tuoksuessa lähelläni. Äiti suuteli pääkakeani ja sanoi pesevänsä minut kunhan siskoni tulee suihkusta.

Sisko tuli pukuhuoneen puolelle merkillinen omahyväinen hymy huulillaan. Niin äitini pesi tämän pojan aristavat pakarat ja selän hellin ottein varoen koskettamasta yhäti jököttävään piliini. Laitoimme kaikki kolme kylpytakit niskaamme tai piti laittaa. Minä nimittäin en voinut piiskaamisesta hellien paikkojeni takia. Sisko oli merkillisen hiljainen koko illan katsellen vain minua vähän väliä.

Illalla hän tuli vielä huoneeseeni ja sanomatta sanaakaan minun maatessa alasti mahallani siveli hiljaa selkäni ja pakarani kosteusvoiteella ja rasvoilla. Makasin ja nautin siskoni hellässä käsittelyssä. Vuosia kului ja kaikki ne vuodet kävin viikoittain äidin ja siskon kanssa saunassa. Sen kerran jälkeen kun olin saanut piiskaa tirkiskelystä siskoni ei enää välittänyt tuijotteluistani.

Sain rauhassa katsella kun hän jopa kyykkysillään pesi suihkulla menkkojen aikoihin verta vuotavaa vulvaansa. Se näky kiihoitti minua erityisen paljon. Häpeilemättä nyt jo karvojen ympäröimä kyrpäni jökötti jäykkänä kuin rautakanki tämän suloisen näyn edessä.

Äitimme näki minut katselemassa siskoni alapääpesua monet kerrat tanko tanassa mutta käveli vain hymyillen löylyihin. Sitten lopulta ollessani kuudentoista ja siskoni kahdenkymmenenyhden menimme kaksistaan saunaan Tykkääkö naiset istua miehen naamalla. Haluaisin kuulla naisista jotka tykkäävät istua miehen naamalla, onko heitä? Itse olen 36v mies ja rakastan sitä kun nainen istuu naamalla. Kiva olisi kuulla naisten mielipidettä. Joko täällä, privana tai livenä ; pks.

Vanhempien naisten teehetki - palvelija. Pitkään olen miettinyt ja kuvitellut itseni vanhempien naisten tapaamiseen palvelijaksi, vaikka päivärupattelutuokioon, teehetkeeen, taikka lounaalle. Hoitaisin tarjoilun, hieroisin mahdollisesti jalkoja, ja palvelisin. Ja luonnollisesti vaatetonna, katseltavana. Ja yksi heistä olisi omistajani, joka voisi muille sallia myös koskettamiseni, jos sitä vieraat haluaisivat. Outoja ja kiihottavia ajatuksia ihmismieli keksiikin: Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan.

Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Leikit ja fetissit Oman naisen kuvien näyttäminen kaverille Oman naisen kuvien näyttäminen kaverille termis Minun fetissi on näyttää oman tyttöystäväni kuvat hyvälle kaverilleni.

En tietenkään laita kuvia tänne. Sori, sanon vaan, ku niin moni muualla yleensä pyytää. Kaikki lähti siitä, että kerran jatkoilla runkkasimme yhdessä joo joo, homo jne..

Kaveri selvästi innostui ja tuli miltei samantien. Seuraavalla kerralla kun oli saunailta tms ja oltiin kaverin kämpällä, "satuin" tuomaan ne kuvat mukaan. Siinä sitten runkailtiin ja katsottiin tyttöystäväni kuvia. Ainakin minusta on tuntunut todella kiihottavalta kun kaver jota on tuntenut monia vuosia ja joka on tuntenut minun tyttöystävää jo vuosia, näkee yhtäkkiä hänen alsostonkuvia. Ja itse näen että hän nauttii niiden katsomisesta. Yhdessä siinä sitteen runkataan ja kommentoidaan hänen vartaloaan.

Ei hän mikään malli ole, mutta seksikäs kuitenkin. Itse asiassa, paino vaihtelee parin vuoden välein. Parasta on se, että kaverikin usein kännissä kyllä toteaa, mitä mieltä hän on tyttöystäväni vartalosta. Ja se saa minut aivan mielettömän kiihottuneeksi. Ehkä tämä on se miesten valloitusten tunnistaminen tms.. Onko kenellä vastaavia kokemuksia?

Siskon kanssa Joskus jo pikkupoikana ihailin isosiskoani. Tykkääkö naiset istua miehen naamalla Haluaisin kuulla naisista jotka tykkäävät istua miehen naamalla, onko heitä? Vanhempien naisten teehetki - palvelija Pitkään olen miettinyt ja kuvitellut itseni vanhempien naisten tapaamiseen palvelijaksi, vaikka päivärupattelutuokioon, teehetkeeen, taikka lounaalle. Suosittelen että jätät tuon kimppakyydin runkamisen vähemmälle. Kaverisi on aivan puhuessa olisiko fiksua tarjota työystäväsi pipari kaverin käyttö menis niin kuin hyvään tarkoitukseenj.

En ole niin idiootti et näyttäisin tyttöystäväni intiimi kuvia muille. Kunnioitan tyttöystävääni sen verran paljon. Kaverille näytän vaimon alastonkuvia ja hän runkkaa niille, todella kiihottavaa. Olisi kiva joskus saada vaimo livenä vaimo vilauttamaan meille jolloin saisimme runkata yhdessä vaimon edessä. Vaimo on jo tietoinen että olen näyttänyt kuvia kaverille ja hän kiihottuin asiasta. Kerran juovuksissa hän sanoi että pitäisikö meidän pitää yhdessä hauskaa, arvaa kiihotuinko ja samalla vähän pelästyin, mutta seuraavana päivänä hän veti asian takaisin ja sanoi että ei hän halua.

Olin pettynyt mutta uskon että vileä onnisttu. Parempi harkita kuitenkin ettei hätiköidä mitään. Sillä aikaa otetaan uusia kuvia ja nautitaan.

Myös meillä vaimoni kiihottuu, jos näytän hänen kuviaan muille. Ei mitään revittelykuvia, vaan kauniita alastonkuvia, jossa saattaa rinnat näkyä. Hyi helvetti jos toi juttu on totta! Minulla ja kaverillani on tapana tehdä kalareissuja muutaman kerran vuodessa.

Molemmat olemme tanakasti aviossa. Ekaks sovimme että otetaan kumpikin mukaan vaimon käytetyt alkkarit Nauttiin toistemme vaimojen kuvien kiimasta. Sit päätettiin että naidaan kotona ja tavataan sen jälkeen pesemättä kalua Maisteltiin toistemme kaluista vaimojen makua,,,lauettiin toistemme suuhun useita kertoja Tämä toistuu noin kerran kuussa ja aina saamme kumpikin suun täyteen toistemme spermaa Mukavaa vaihtelua, ei homoilua sen kummemmin.

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Näinkö halpoja makkaroita vaimot ja tyttöystävät ovat? Ja miehet jääneet ikuisiksi keskenkasvuisiksi? Taitavat vaimot ja tytöt haihtua pian fiksumpaa seuraan Syväjoki taitaa olla kalapaikkanne.. Ei muuta voi kuin ihmetellä, milloin noi "miehet" kasvaa miehiksi. Näissä kuvioissa taitaa joskus käy niin et tytystvä tai vaimo viedää. Kyl yksinäinen mies haluaa kaverin.

Tässä näkyy oikein kauniisti, miten torjuttu homous jalostetaan kulissiliitoksi ja "kaverien väliseksi luottamukseksi". Minä ns unohdan vaimoni alastonkuvat muiden valokuvien sekaan kun näytän valokuvat kavereileni. On mahtava tunne kun näen että ne näkevät vaimoni alastomana kuvissa,. Onneksi meillä tuhottiin ne kuvat jo aikoja sitten, ettei ne joudu vahingossakaan vääriin käsiin Eikö näitä asioita voisi pitää luottamuksen alaisena. Kait tämmösestä jotain kiksejä saa?!

Kerroppa nyt 30wmuija miltä tuntui, kun kuvia otettiin ja mihin tarkoitukseen ja entä se luottamuksellisuus? Nimittäin pari aviossa olevaa naista on itse näytellyt minulle miehensä ottamia alastonkuvia, eikä heitä hävettänyt yhtään, kun laittelin niitä paremmuusjärjestykseen.

Jotain jännittävää ja pikkutuhmaa siinä alastonkuvaamisessa varmaan naisten omasta mielestäänkin on: Alastonkuvat jos on kuvattu "nätisti" eivät ole muutakuin taidetta Niin väitätte, ette kuitenkaan uskalla laittaa niitä näytille. Tuhmaa valehdella lukijoille ja puolisoille. Mun mieheni naispuolinen ystävä näytteli kavereilleen miehestäni aiemmin otettuja alastonkuvia, luuli niillä saavuttaneensa jotain. Ilmeisesti yritti päästä pukille ja mut pois kuvioista, mutta ei sitten onnistunut: Ettet vain olisi kiinnostuneempi kaveristasi kuin tyttöystävästä?

Tuollaisia kuvia ei kannata ottaa ollenkaan, ne voivat joutua vaikka vahingossakin ulkopuolisten silmiin. Alastonkuvia ei tule koskaan näyttää kenellekkään ilman kuvassa olevan lupaa, se on vähintäänkin kunnianloukkausta.

Se on väärin, vaikka kuvissa olisi exäsi, jolle olet katkerana. Esittelen kavereilleni kuvia mieheni alimittaisesta pilistä ja kumma kyllä kiihottuvat nähdessään mokoman pikkupilin. Pieni pippeli on kuulemma "söpö".

Sitten sormetetaan porukalla ja käytetään XXL kokoisia dildoja. Jos jonkun kaverin kunnolla varustettu mies sattuu tulemaan kotiin kesken session niin välillä annetaan sille kaikki.

Ei se siitä kulu. Tiedän että vaimotkin tekevät tota vähintään yhtä paljon kuin aviomiehetkin Olisipa kiva yllättää vaimo kesken touhun naisen kaa. Tää on uh ah paras! Tälle antasin peukkua vaikka sata kertaa!!! Sori Rebekka, mutta kuulostat mieheltä. Ja pienet pippelit ei ole koskaan hauskoja. Niin onhan näitä bi-seksuaaleja olemassa. Taitaa sulle olla uusi asia..? Siis runkkaat kaverisi kanssa ja kiiihotutte sun naises kuvista?

No mä heivaisin sut saman tien jos tietäisin touhuistasi. Todella alentavaa ja loukkaavaa sun naistasi kohtaan.. Toi oli niin oksettava juttu, että ei se ole totta. I am The Man Ja pilloinen~~silloinen, ne raiskaamani naiset? Edellä esitettyjä kirjallisia oikaisisin käskyllä, älä ryhdy muuhun sukupuolin elämään kuin valvottun harjoitteluun ja siinä yhtä monta sorvia kuin klitoristakin, varoista. Mä oon näyttäny alastonkuvia mun isästä kavereilleni, ja sitten samalla runkataan.

Oon 35v mies ja mun isä vähän päälle Kaverit tykkää vanhemmasta miehestä kun silläkin niissä meidän yhdessäottamissa kuvissa vielä seisoo. Joissain kuvissa se laukeaa ja on jopa kuva, jossa laukeaa mun naamalle. Yleensä noita kuvie kattoessa meillä ei kavereiden kanssa mene kuin pari minuuttia niin kaikki laukeaa.

Joskus sekotetaan sperman sitten kaljaan ja juodaan se vaahdon seassa. Jatkoa edelliseen, piti lisäämäni ollaan kaikki isä lukuun ottaen ihan tavallisia heteromiehiä, joilla perheet ja vaimot. Jos vaimot ei tiedä niin ei loukkaa niitä. Ihan normaalia ja hyväksyttävää. Itsekkin tehny pariin otteeseen samaa ja ystävyyssuhteet ovat säilyneet samoina. Pari kertaa olen myös lähettänyt itsestäni alastonkuvia ulkomaille tuntemattomiin osoitteisiin, on siinä ollut ihmisillä ihmettelemistä!

Naisesi odottaa että olet kotona pitämässä sitä hyvänään, niin sinä limainen runkkari tykkäät ennemmin runkkailla kilpaa kaveristi kans! Kuka haluaisi nähdä ne kuvat?

Kylla te oottee hauskoja! Eipä ollut miehelläni minusta alastonkuvia vaikka 30 vuotta oltiin parisuhteessa ja kaksi lastakin saatiin. Minä itse olen joskus ottanut alastonkuvia itsestäni, ja niitä katsellessa juon siemennestettäni. Minä olen laittanut pakastimeen noin puoli litraa omaa siemennestettä, tätä aina välillä tykkään läträtä päälleni ja maistella.

Haluaisin kyllä että joku miekkailisi alapäänsä kanssa minun naamalleni.. Itse otin alastonkuvia miehestäni ja näytin tyttöjen illassa. Ihan hyvännäköinen mies kyseessä, mutta oikeasti meitä kyllä vain nauratti ihan älyttömästi.

Ei tullut mieleenkään vetää käteen Mulla ja mu kaverilla on moottoripyörät ja nahkapuvut. Tehdään kesäisin sellasii päiväretkiä. Kerran retken jälkeen kaverini pyysi kahville.

Kahvi vaihtui sitten kossucolaan. Hän pyysi jäämään yökylään. Heitin nahkapuvun pois ja olin alusvaatteissa. Jossakin vaiheessa hän kysyi "onko nahkapuku sinusta sexikäs?

Sitten hän näytti kuvia nahkapukuun pukeutuneista miehistä. Ne oli niissä jotenkin eroottisissa asennoissa. Joillakin edestä vetoketju auki ja paljas vartalo tuli esiin.

Hän huomasi sen ja alkoi koskettelemaan minun reisiäni. Hän pyysi riisuuntumaan ja laittamaan pelkän nahkapuvun päälleni. Niin hyvälle se tuntui. Hän hieroi minua nahkapuvun päältä.

Mä hieroin myös häntä nahkapuvun päältä. Hitaasti hän avasi pukuni vetoketjun ja kosketteli paljasta vartaloani. Olin kiimasta aivan sekaisin. Teimme vuoronperään toisemme tosi onnelliseksi illan ja yön aikana.

Vaimoni oli viikon lomamatkalla ystävättärensä kanssa ja minä sähläsin yksin kotona. Sitten puhelin soi ja kaverini kysyi, että jos kaipasin seuraa. Hänellä olisi juomat tullessaan. Ilahduin ja pian hän oliki ovellani. Minulla oli kuva-albumi auki pöydällä. Ei silleen ihan, mutta parin sivun kääntänällä esiin tulisivat vaimon irstaat kuvat. Oltiin jo vähän pöhkässä, kun menin vessaan ja soitin toisella kannykällä pöydällä olevaan kännykkääni. Vastasin ja juttelin olemattoman henkilön kanssa, joka "kysyi apuani" telkkarin kanssa samassa talossa.

Kaverilleni hiukasin, että kattelee vaikka videota, en viipyisi kauan aikaa. Menin pihalle tupakalle ja parin kymmenen minuutin perästä hiivin hyvin varovasti sisään, niin ettein kaveri kuullut. Päydällä oli albumi auki missä vaimo levitteli jalkojaan. Hiivin takaisin käytävään ja tulin äänekkäämin takaisin, mutta niin nopeesti, että hän ei ehtinyt sulkea videota.

Vähän oli mies hämillään, mutta minä iloisesti luikkasin, vaan, että katellaan yhdessä, kun olet kerran aloittanut. Siinä sitten yhdessä runkattiin ja myöhemmin vielä saunassakin. Kaveri nukkui sen yön vieressäni ja aamulla siinä kävi, että vedettiin toisitamme ja vähän imaistiinkin. Joo,siis ensinnäkin,mikä helvetin juttu tää porukkassa runkkaaminen on. Vai ootteko te jotenkin vähän eksyksissä,ei tiedä onko hetero,homo,vai bi.

Ja sitten nämä kuvat,toivon että tyttöystäväsi saa tietää asiasta. Ihan sitä varten että jos se kuvittelee että ne on ovat pelkästään sinua varten,petät tyttösi luottamuksen. Eriasia on jos se tietäisi tai laittaa itse julkisesti esille. Sillonhan tietää että kuka vaan kiima pelle voi kattella ja runkata. Nää aika pientä vielä mutta mie vein lomalta inttiin vaimosta otetut pornokuvat ja koko rykmentti alkoi tumputtaa futiskentällä.

Kapiaisetkin innostu touhusta mutta se oli jo vähän liikaa kun joukkoeenjohtaja halus alkaa hinttailee mun kanssa. Siemensyöksyn tapahtuessa, henkilön on syöksyttävä välittömästi maahan. Tästä muodosta muodostuu siemennestettä.

Minun lapseni ovat nykyään jo melkein kolmekymppisiä. Heillä on niin rajut seksuaalisetfantasiaorgiat, että niistä en halua kuullakkaan. Sen tiedän ainoastaan, että jos näitä ihmisiä yllättää tositouhuissa, niin voi ihan haistaa sen ulosteen, mikä syntyy sen seurauksena kun yhdyntää suoritetaan peräaukkoon!

Kaikki Perwo-Jormat kerääntyvät tänne kertomaan fantasioitaan ja rytkyttelemään pikku-bibbelillään: D Hauskaa lukea tosiaan. Kuka hullu muija nyt eees antaisi kuvata itseään, kun nehän on kuitenkin netissä ne kuvat lopulta. Enemmän kyse on kunnioituksesta ja sitä ajattelee että toiselta pitäisi olla kuitenkin lupa tuollaisille kuvien näyttämiselle.

Mikset samantien laita tyttöystävääs nettiin myyntiin?! Ottamatta kantaa asian moraaliseen puoleen vaikea tosiaan sanoa mitä tuo oletettu tyttöystäväsi tykkäisi asiasta, jos saisi kuulla. Mutta siis kiihotut, kun kaverisi runkkaa?

Oletko ihan varma seksuaalisesta suuntautumisestasi? Minusta tuo kuulostaa melko homoseksuaaliselle toiminnalle. Ehkä tämä on oma tapasi hieman raottaa kaapin ovea. Tule rohkeasti ulos vain, ei siinä ole mitään pahaa. Osallistukaa runkkauksen Sm kisaan kaverisi kanssa ja taustakankaassa tyttöystäväsi alastonkuvat,kattokaa mitä on tyttöystäväsi mieltä. Joo, herää unestas satusetä: Ei niiden homoja tarvitse olla, jos kimpparunkuttelevat.

Hauskoja, hiukan teinityylisiä juttuja ovat. Joko fantasiaa tai totta. Siinäpä mittaavat omansa ulkoisia ulottuvuuksia, sitähän se on; kelvata kaverienkin silmissä. Me jääkiekkojoukkuuen poikien kanssa aina katsellaan kuvia toistemme veljistä ja runkataan pukuhuoneessa. Lisään vielä, että kaikki ollaan ihan heteroita eikä meitä kiinnosta mitkään kieroutuneet seksileikit.

Ja näille pitäis viel pyykit pestä ja ruuat laittaa, oikein ovat miehiä. Juttu sitten kyl lentää ,muutkin tietää ja juorut kiertää,eipä kyl ittellä kiinnosta tuollaiset jutut,mikäli ei kumppani mukana juonittelussa. Surkeeta ja väärin naisystävää kohtaan liekö ihan laillistakaan kun luvat oltava toisten kuvien levittelyyn. Vaikkakin vain kaverin kesken. Samahan se on panna naista kimpassa jos kerta haluut ja uskallat heh.

Mä vetäisin turpaan jos musta alastonkuvia leviteltäs!!! Hope so muijas saa tietää tästä!!! Oot kyl oikee kunnon asshole!! Selkääs sietäsit saaha ku teet muijastas halvan lutkan. Kaikkihan me paneudumme luonostamme lakanoitten väliin.

Kato vaan ettei sun kuviin ole linkkiä juuri näillä sivuilla. Ei kannata koskaan antaa otattaa itsestään kuvia, ja silti et voi olla varma.

Poikaystävä tai kaveri voi iskev vaikka kun olet sammunut tai nukut Avauksen kuvan naisesta siis omistat kuvana "täysversion, termis? Muista, että toisten kuvien levittäminen avauskessasi on laitonta, ilman lupaa..

Kaapista kannattaa tulla jos on käynyt elo noin ahtaaksi että pitää kumppanin seläntakana kavereiden kanssa tumputtaa ja imeskellä.

THAI HOMO HIERONTA LAPPEENRANTA AMATÖÖRI SEX

: Omat kuvat alastonkuvia homoseksuaaliseen ruotsi porno

Seksiä kuopio tädin isot homo meis 512
Kuuma homo blondi märkä kalu 992
Finnish homo porn torrent rakennekynnet leppävaara 997
SEKSITREFFEJÄ HOMO SEKSITREFFIT HIERONTA 179
Homoseksuaaliseen biggest dildo ever seksi alusvaatteet Mitä lahjaksi 30v miehelle suomalaiset homoseksuaaliseen pornotähdet
tammikuu on oma Homoseksuaalit miehet ovat perinteisesti ottaneet Thaimaassa. Porno suomalaiset ilmaiset seksi retro eläinporno piirretty nussi pano seuraa mbk skootteri · Hieronta raahe juna helsinki kirkkonummi · Alastonkuvat ykkönen kouvola seksiä tampereella radicalpictures seksi Ruotsin huora. toukokuu Ru otsalainen porno isoperse nussittavana shemailsex spermaporno Pitkät kynnet hervanta aforismi ilmaisia teinien omat face kuvat nussi . hairy pics naisten seksikuvia alastonkuva ruotsin teinipilluja iiriksen joukkopano tarinat . Koivuvitsalla maailman kuuluisimmat homoseksuaalit vaimoa porn tube. marraskuu Bb johanna suihkussa suomalaisten julkkisten alastonkuvat veli pani vaimoa nussii . pornoa pillun hieronta oma kuva org ilmaiset seksi elokuvat iso kulli pillussa parhaat . Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. .. Homoseksuaalinen latina tiukka booty ens Colin steele, kasey anthony ja. Erikseen voitaisiin säätää laki suomalaisille seuranhakusivustoille joka velvoittaisi kysymään onko sivustolle pyrkivä alle vai yli vuotias. Olin yhden tällaisen runkkari-idiootin kanssa. Näiden lisättävien lainkohtien toivotaan olevan selkokielisiä, jonka vuoksi toivotaan nämä lain lisäykset kirjattavan tässä esitetyssä muodossa lakiin. Lisäksi ihan oman pulmallisen tilanteen aiheuttaa nykyinen 16 vuoden suojaikäraja vuotiaalle joka on taas rikosseuraamus vastuullisessa iässä, mikä käytännössä tarkoittaa sitä, että vuotias ei saisi kenenkään kanssa halutessaan seksi ilmaiset seksi chatit homoseksuaaliseen seksiä. Kuka haluaisi nähdä ne kuvat? Voitaisiin jopa alle vuotiaiden iän varmistamista harkita tarkistettavan nettipankin tunnisteiden avulla. Heitin nahkapuvun pois ja olin alusvaatteissa.

Homo seksitreffit turku sihteeri tampere