Nahka fetissi vaimolle mustaa homoseksuaaliseen miestä

Hetken kuluttua siskoni löi raivoissaan viimeisen lyönnin pakaroilleni niin lujaa että pajunvarsi räsähti kahtia. Siskoni huohottaessa piiskaamisesta voipuneena äitini irrotti otteensa niskastani. Nousin vapisevin polvin seisomaan kuin huumantuneena. Äitini katsoessa minua hellästi siskoni avasi kylpytakkinsa vyön ja meni suihkuun hiestä märkänä. Äiti kietoi hellästi kätensä ympärilleni laventelintuoksuisen alastoman vartalonsa tuoksuessa lähelläni.

Äiti suuteli pääkakeani ja sanoi pesevänsä minut kunhan siskoni tulee suihkusta. Sisko tuli pukuhuoneen puolelle merkillinen omahyväinen hymy huulillaan.

Niin äitini pesi tämän pojan aristavat pakarat ja selän hellin ottein varoen koskettamasta yhäti jököttävään piliini. Laitoimme kaikki kolme kylpytakit niskaamme tai piti laittaa.

Minä nimittäin en voinut piiskaamisesta hellien paikkojeni takia. Sisko oli merkillisen hiljainen koko illan katsellen vain minua vähän väliä. Illalla hän tuli vielä huoneeseeni ja sanomatta sanaakaan minun maatessa alasti mahallani siveli hiljaa selkäni ja pakarani kosteusvoiteella ja rasvoilla. Makasin ja nautin siskoni hellässä käsittelyssä. Vuosia kului ja kaikki ne vuodet kävin viikoittain äidin ja siskon kanssa saunassa. Sen kerran jälkeen kun olin saanut piiskaa tirkiskelystä siskoni ei enää välittänyt tuijotteluistani.

Sain rauhassa katsella kun hän jopa kyykkysillään pesi suihkulla menkkojen aikoihin verta vuotavaa vulvaansa. Se näky kiihoitti minua erityisen paljon. Häpeilemättä nyt jo karvojen ympäröimä kyrpäni jökötti jäykkänä kuin rautakanki tämän suloisen näyn edessä.

Äitimme näki minut katselemassa siskoni alapääpesua monet kerrat tanko tanassa mutta käveli vain hymyillen löylyihin. Sitten lopulta ollessani kuudentoista ja siskoni kahdenkymmenenyhden menimme kaksistaan saunaan Tykkääkö naiset istua miehen naamalla. Haluaisin kuulla naisista jotka tykkäävät istua miehen naamalla, onko heitä? Itse olen 36v mies ja rakastan sitä kun nainen istuu naamalla. Kiva olisi kuulla naisten mielipidettä. Joko täällä, privana tai livenä ; pks. Vanhempien naisten teehetki - palvelija.

Pitkään olen miettinyt ja kuvitellut itseni vanhempien naisten tapaamiseen palvelijaksi, vaikka päivärupattelutuokioon, teehetkeeen, taikka lounaalle. Hoitaisin tarjoilun, hieroisin mahdollisesti jalkoja, ja palvelisin.

Ja luonnollisesti vaatetonna, katseltavana. Ja yksi heistä olisi omistajani, joka voisi muille sallia myös koskettamiseni, jos sitä vieraat haluaisivat. Outoja ja kiihottavia ajatuksia ihmismieli keksiikin: Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan.

Etsi Toggle navigation Valikko. Miksi ette pidä miehet mustia nappanahkahousuja? Olisitte niissä niin hyvännäköisiä. Siskon kanssa Joskus jo pikkupoikana ihailin isosiskoani. Tykkääkö naiset istua miehen naamalla Haluaisin kuulla naisista jotka tykkäävät istua miehen naamalla, onko heitä? Vanhempien naisten teehetki - palvelija Pitkään olen miettinyt ja kuvitellut itseni vanhempien naisten tapaamiseen palvelijaksi, vaikka päivärupattelutuokioon, teehetkeeen, taikka lounaalle.

Kohta saa mopon tallista ja mukavan tiukat nahkafarkut jalkaan. Tavataanko nainen 40 kuopion torilla? Mitkä ovat nahkafarkut, en tajua mitä tekemistä on farmareilla ja nahalla? Eli tavallisilla nahkahousuilla, eihän niillä ole mitään tekemistä farmarikankaasta tehdyillä housuilla. Sama jos kitjoittaisi teryleeninahkahousut! Nyt luulenkin että tällainen sanonta on jollain tavalla hienompi nimitys nahkahousuista?

Kuis olis nahkapussihousut ne olis paree nimitys sen vielä ymmärrän kun on kyse kuosista. Nahkafarkut on farkkujen muotoon ommellut nahkahousut eli esim. Levi's leikkauksella olevat nahkahousut siitä nimitys. Ajatuksia kysymykseesi miten itse pukeudut jos heittelet kysymyksiä 45v miehille jotka pitää sitä normaalina vaatteena nainen.

Pukeudun kokonahkaan yleensä mustaan lammasnappaan. Yritän vain kannustaa suomalaista miestä pukeutumaan myös nahkahousuihin ne kun on niin hirveän harvinaisia miesten päällä. Minulla on kahdet mustat nahkahousut ja käytän niitä hyvin usein,tälläkin hetkellä on nahkahousut jalassa. Kukaan mies ei ainakaan täällä käytä niitä arkikäytössä. Johtuneeko noista homo-assosiaatioista sitten en tiedä. Muuten tilastoa nahkanainen löytyykö kaapista yleensä jotain muuta samaa materiaalia?

Moikka taas Muuten itse en pidä nahkavarkuista vaan todella tykkään pehmeästä nahasta kumminkin sen täytyy olla pukumainen ja väriltään tietysti tapahtumaan sopiva. Laitetaan oikeen tiukat ja kiiltävät jalkaan- ja sitte Rokki soimaan! Aina käytän kun vain mahdollista.

Eilenkin viimeksi oli jalassa. Vaatii itsetuntoa, jota yleensä suomalaiselta mieheltä puuttuu. Onko sulle huudeltu kadulla nahkahousujesi takia kun sanoit että vaatii itsetuntoa niihin pukeutuminen? On kyselty että olenko homo jne.

Ja ne katseet välillä voi pikkasen ottaa pattiin, mutta kun ei välitä niin kyllä se siitä. Mutta mielestäni sillä ei ole mitään merkitystä mitä ventovieraat ihmiset ajattelee. Pahimpia on alle 20v lökäpöksy-pipotyypit, jotka luulevat olevansa koviakin. Homohan on sellainen joka hinkkaa vehjettään saman merkkiseen vehkeeseen oli sitten nainen tai mies.

Kaikki saa tehdä mitä haluaa kun ei häiritse muita, älkää olko tiukkiksia! Siis tätä huutelua ja tuijottelua todellakin oikeasti tapahtuu. Luulin sen olevan urbaani legenda. Asun sen verran pienellä paikkakunnalla, että se lienee sen peruja että täällä ei sallita erilaisuutta.

Niin ja siitä että homoksi luullaan on ihme juttu, koska ainakin se ainoa tuntemani homo ei ikipäivänä pukeutuisi nahkaan, jotta ei vain saisi homon-leimaa. Silloin kun vaimoni on mukana ja myös pukeutunut nahkavaatteisiin ei sitä tapahdu mielestäni niin paljoa.

Silloin se varmaan on ns. Oletko kokenut ihan jopa väkivaltaa pukeutumisesi takia vai onko se vaan jäänyt huutelun ja tuijotuksen asteelle? No hyvä sittenhän se haittaa mitään. Koirat haukkuu karavaani kulkee.

Itsekin pikkukylässä asuessani saan paljon katseita kokonahkaan pukeutuessani. Se on niin imartelevaa että en halua käyttää kuin nahkaa. Lammasnappa on niin ihanan pehmeä materiaali päällä ja hyvännäköinen. Kiiltää, tuoksuu ja natisee ihanasti ;. Nahkanainen, mihin unohtui toisen ihon viileän pehmeä kosketus? Tuota en ole koskaan ajatellutkaan ;. Valon leikki mustalla pinnalla, saa nahkan elämään.

Kun molemmilla on nahkavaatteet päällä on sellainen keskinäinen jännite. Se on vaikeaa kuvata, mutta kun sen kokee niin sitten sen tietää. En noista sivistyssanoista niin tiedä että mitä se on. Itse olen käyttänyt nahkahousuja tai -farkkuja, useita vuosia, fiiliksen mukaan Naisilta saamani palaute nahkahousujen käytösta on ollut aina positiivista.

Miehet eivät ole housuvalintojani kommentoineet. Stereotypiaa edustavilta, kultivoituneilta kriitikoilta, saadun palautteen voi mielestäni jättää aivan omaan arvoonsa Tekstiilisanastoaesimerkiksi farmarikangas, jossa on tumma loimi ja vaalea kude Flanelli — pehmeää, runsaasti nukattua kangasta — kuituaines puuvillaa tai villaa. Vieläkös olet täällä käynyt Nainen 40? Kyllä nahkahousut miehellä on viesti homoseksuaalisuudesta jos sellaisia pitää ilman että kuuluu vaikkapa ajovarustukseen.

Jos normaali mies kulkee nahkahousuissa niin onhan se sellanen hinurin merkki. Korvien välissä se homous on. Hinttarikansa luulee olavansa normaalia, mutta totuus on se, että normaalia on enemmistö.

Jos suurin osa olisi homoja niin silloin se olisi normaalia. Tuleppa kuule joskus käymään meidä prätkä tallilla niin saat ilmoittaa nuo mielipiteesi ihan naamakkain.

Kauniisti levinnyttä lantiota ja tytön terhakoita pystyrintoja joissa nännit nöpöttivät kovina ja kiihottavina kuin odottaen hellää kosketusta. Vesi valui päästä varpaisiin kastellen siskoni puutarhan. Siskon hennot häpykarvat vettyessään paljastivat melkeinpä rivosti kauniisti pullottavan pimpin. Muistan ajatelleeni kuinka hän olikaan muuttunut vain muutamassa vuodessa. Tytöstä oli tulossa nainen. En saanut katsettani tuosta kauniista näystä.

Siskon paljas häpy suorastaan lumosi minut tehollaan. Silloin sisko sattui katsastamaan minuun ja huomattuuaan minun tuijottavan tussuaan sai raivarin.

Suunnaten suihkun naamaani hän huusi käskien minun painua vittuun tölläämästä. Silloin äitimmekin ryntäsi katsomaan löylyhuoneesta mitä meillä oikein oli tekeillä. Sisko kanteli minun katselleen häntä. Silloin äiti nappasi korvastani kiinni ja vei nuppituljua pukuhuoneeseen. Käskien minun istua penkillä alasti meni löylyyn takaisin. Kun äiti ja siskoni olivat pesseet itsensä he lopulta tulivat pukuhuoneen puolelle. Äitini sanoi heidän keskustelleen minun rangaistuksestani ja tulleensa siihen tulokseen että he antavat minulle Koivuniemen Herraa.

Sisko kietoi kylpytakin päällensä ja haki ulkoa oikein kunnon pajunoksan. Edelleen alaston äitini käski minut poikittain mahalleni syliinsä. Tunsin kuinka paljas pojankikkelini painui äitini häpykarvoitusta vasten.

Silloin siskoni alkoi piiskata pakaroitani ensin hitaasti ja sitten vauhtia kiihdyttäen. Sisko ei totisesti säästellyt voimiaan. Jostain syystä ensikivun ja kirvelyn mentyä tunsin suorastaan nautintoa tilanteesta. Takapuolta kuumotti ja äitini pehmeät reidet toivat lisänautintoa. Kivekset lepäsivät reittä vasten ja kikkeli äidin vatsan alla vasten häpykarvoja. Hetken kuluttua aloin kuin vaistomaisesti joka lyönnillä liikuttamaan lantiota äitini sylissä.

Kivekset liikahtelivat pehmeässä reidessä ja nappula häpykarvoja vasten. Silloin siskoni lakkasi piiskaamasta, ja totesi äidillemme minun tyydyttävän itseäni. Tietenkin äiti oli sen tuntenut mutta käski siitä huolimatta siskoani jatkamaan selkäsaunaa.

Sisko jatkoi piiskaamista jos mahdollista vieläkin rajummin. Osa lyönneistä lämähti jo osin tunnottomille pakaroilleni ja osa kipeästi selkään. Selkäiskut saivat minut ulvomaan tuskasta mutta siitä huolimatta jatkoin itsetyydytystä äitini alapäätä vasten.

Lopulta sain tyydytykseni ensimmäistä kertaa elämässäni. Olin vasta kymmenvuotias eikä murrosikä ollut vielä alkanut. Kuitenkin sain mitä ihanimman orkun vailla siemensyöksyä. Kiveksissäni kimmoili ja kutitteli kuin siellä olisi kuhissut miljoona muurhaista.

Tunne eteni kikkelliini joka sykki kivikovana, ja siitä edelleen pääkuoreen asti. Tärisin ja vapisin äitini tiukassa otteessa. Hetken kuluttua siskoni löi raivoissaan viimeisen lyönnin pakaroilleni niin lujaa että pajunvarsi räsähti kahtia. Siskoni huohottaessa piiskaamisesta voipuneena äitini irrotti otteensa niskastani.

Nousin vapisevin polvin seisomaan kuin huumantuneena. Äitini katsoessa minua hellästi siskoni avasi kylpytakkinsa vyön ja meni suihkuun hiestä märkänä. Äiti kietoi hellästi kätensä ympärilleni laventelintuoksuisen alastoman vartalonsa tuoksuessa lähelläni. Äiti suuteli pääkakeani ja sanoi pesevänsä minut kunhan siskoni tulee suihkusta. Sisko tuli pukuhuoneen puolelle merkillinen omahyväinen hymy huulillaan. Niin äitini pesi tämän pojan aristavat pakarat ja selän hellin ottein varoen koskettamasta yhäti jököttävään piliini.

Laitoimme kaikki kolme kylpytakit niskaamme tai piti laittaa. Minä nimittäin en voinut piiskaamisesta hellien paikkojeni takia. Sisko oli merkillisen hiljainen koko illan katsellen vain minua vähän väliä. Illalla hän tuli vielä huoneeseeni ja sanomatta sanaakaan minun maatessa alasti mahallani siveli hiljaa selkäni ja pakarani kosteusvoiteella ja rasvoilla. Makasin ja nautin siskoni hellässä käsittelyssä. Vuosia kului ja kaikki ne vuodet kävin viikoittain äidin ja siskon kanssa saunassa.

Sen kerran jälkeen kun olin saanut piiskaa tirkiskelystä siskoni ei enää välittänyt tuijotteluistani. Sain rauhassa katsella kun hän jopa kyykkysillään pesi suihkulla menkkojen aikoihin verta vuotavaa vulvaansa. Se näky kiihoitti minua erityisen paljon. Häpeilemättä nyt jo karvojen ympäröimä kyrpäni jökötti jäykkänä kuin rautakanki tämän suloisen näyn edessä. Äitimme näki minut katselemassa siskoni alapääpesua monet kerrat tanko tanassa mutta käveli vain hymyillen löylyihin.

Sitten lopulta ollessani kuudentoista ja siskoni kahdenkymmenenyhden menimme kaksistaan saunaan Tykkääkö naiset istua miehen naamalla. Haluaisin kuulla naisista jotka tykkäävät istua miehen naamalla, onko heitä? Itse olen 36v mies ja rakastan sitä kun nainen istuu naamalla. Kiva olisi kuulla naisten mielipidettä. Joko täällä, privana tai livenä ; pks. Vanhempien naisten teehetki - palvelija. Pitkään olen miettinyt ja kuvitellut itseni vanhempien naisten tapaamiseen palvelijaksi, vaikka päivärupattelutuokioon, teehetkeeen, taikka lounaalle.

Hoitaisin tarjoilun, hieroisin mahdollisesti jalkoja, ja palvelisin. Ja luonnollisesti vaatetonna, katseltavana. Ja yksi heistä olisi omistajani, joka voisi muille sallia myös koskettamiseni, jos sitä vieraat haluaisivat.

Outoja ja kiihottavia ajatuksia ihmismieli keksiikin: Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Leikit ja fetissit Heteromiehen homo? Olen parisuhteessa elävä heteromies mutta seksin suhteen minulla on miesten välisiä fantasioita.

En pidä itseäni homoseksuaalina, vaan ennemmin uteliaana. Haluasin joskus kokea seksin toisen miehen kanssa. Minua kiihottaa ajatus ottaa suihin toiselta mieheltä ja kokea peppuseksiä toisen miehen kanssa. Minkäänlaista muuta vetoa minulla ei miehiä kohtaan siis ole. Muita saman fantasian jakavia miehiä?

Siskon kanssa Joskus jo pikkupoikana ihailin isosiskoani. Tykkääkö naiset istua miehen naamalla Haluaisin kuulla naisista jotka tykkäävät istua miehen naamalla, onko heitä? Vanhempien naisten teehetki - palvelija Pitkään olen miettinyt ja kuvitellut itseni vanhempien naisten tapaamiseen palvelijaksi, vaikka päivärupattelutuokioon, teehetkeeen, taikka lounaalle. Ei ole jäänyt fantasian asteelle. Melkein kaikkea ihminen eläissään katuu vaan ei nuorena naimistaan.

Sama fantasia mutta ei panoja, haluaisin ihan hirveästi. Täällä olisi myös v mies, joka on samaisessa tilanteessa kuin sä Ja haluja olisi myös kokeilla. Olen 33v mies ja haluaisin imeä munaa niin että suuhuni lauetaan kiimaisesti. Mun poikaystävän fantasia on rakastella mun ja kahden miehen kanssa. Sitä pantais ja alistettais? Minun fantasiani on myös alistaa mieheni toisen miehen pantavaksi. Olen tuonut asian esiin ja kun mieheni haluaisi että mua panisi vieras hänen katsellessa niin olen luvannut, että kun saan katsella miestenvälistä seksiä niin suostun myös vieraalle.

Onko kellään kokemusta ja suostuisiko miehet tähän. Olen kanssa tyttö ystävälleni ehdottanut vähä suastuki et imisin munaa sen katellessa alistamana. Ja sit haluis itekki viarasta et olis reiluu. Ja suastuisin ja viaras ku olis pannu ni olis kiva nuolla puhtaaks vaik molemmat; Kuha vaa toteutus olisin valmis. Olen jo pidempään miettinyt seksin harrastamista miehen kanssa, tuon fantasian toteuttamisessa olisin mielelläni mukana.

...

SAANA HOMOSEKSUAALISEEN PORNOTÄHTI TEINIPORNOA

Ass gay fuck pano treffit

Äiti suuteli pääkakeani ja sanoi pesevänsä minut kunhan siskoni tulee suihkusta. Sisko tuli pukuhuoneen puolelle merkillinen omahyväinen hymy huulillaan. Niin äitini pesi tämän pojan aristavat pakarat ja selän hellin ottein varoen koskettamasta yhäti jököttävään piliini.

Laitoimme kaikki kolme kylpytakit niskaamme tai piti laittaa. Minä nimittäin en voinut piiskaamisesta hellien paikkojeni takia. Sisko oli merkillisen hiljainen koko illan katsellen vain minua vähän väliä. Illalla hän tuli vielä huoneeseeni ja sanomatta sanaakaan minun maatessa alasti mahallani siveli hiljaa selkäni ja pakarani kosteusvoiteella ja rasvoilla. Makasin ja nautin siskoni hellässä käsittelyssä.

Vuosia kului ja kaikki ne vuodet kävin viikoittain äidin ja siskon kanssa saunassa. Sen kerran jälkeen kun olin saanut piiskaa tirkiskelystä siskoni ei enää välittänyt tuijotteluistani. Sain rauhassa katsella kun hän jopa kyykkysillään pesi suihkulla menkkojen aikoihin verta vuotavaa vulvaansa.

Se näky kiihoitti minua erityisen paljon. Häpeilemättä nyt jo karvojen ympäröimä kyrpäni jökötti jäykkänä kuin rautakanki tämän suloisen näyn edessä. Äitimme näki minut katselemassa siskoni alapääpesua monet kerrat tanko tanassa mutta käveli vain hymyillen löylyihin. Sitten lopulta ollessani kuudentoista ja siskoni kahdenkymmenenyhden menimme kaksistaan saunaan Tykkääkö naiset istua miehen naamalla. Haluaisin kuulla naisista jotka tykkäävät istua miehen naamalla, onko heitä?

Itse olen 36v mies ja rakastan sitä kun nainen istuu naamalla. Kiva olisi kuulla naisten mielipidettä. Joko täällä, privana tai livenä ; pks. Vanhempien naisten teehetki - palvelija. Pitkään olen miettinyt ja kuvitellut itseni vanhempien naisten tapaamiseen palvelijaksi, vaikka päivärupattelutuokioon, teehetkeeen, taikka lounaalle.

Hoitaisin tarjoilun, hieroisin mahdollisesti jalkoja, ja palvelisin. Ja luonnollisesti vaatetonna, katseltavana. Ja yksi heistä olisi omistajani, joka voisi muille sallia myös koskettamiseni, jos sitä vieraat haluaisivat. Outoja ja kiihottavia ajatuksia ihmismieli keksiikin: Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan.

Etsi Toggle navigation Valikko. Miksi ette pidä miehet mustia nappanahkahousuja? Olisitte niissä niin hyvännäköisiä. Siskon kanssa Joskus jo pikkupoikana ihailin isosiskoani. Tykkääkö naiset istua miehen naamalla Haluaisin kuulla naisista jotka tykkäävät istua miehen naamalla, onko heitä? Vanhempien naisten teehetki - palvelija Pitkään olen miettinyt ja kuvitellut itseni vanhempien naisten tapaamiseen palvelijaksi, vaikka päivärupattelutuokioon, teehetkeeen, taikka lounaalle.

Kohta saa mopon tallista ja mukavan tiukat nahkafarkut jalkaan. Tavataanko nainen 40 kuopion torilla? Mitkä ovat nahkafarkut, en tajua mitä tekemistä on farmareilla ja nahalla? Eli tavallisilla nahkahousuilla, eihän niillä ole mitään tekemistä farmarikankaasta tehdyillä housuilla. Sama jos kitjoittaisi teryleeninahkahousut!

Nyt luulenkin että tällainen sanonta on jollain tavalla hienompi nimitys nahkahousuista? Kuis olis nahkapussihousut ne olis paree nimitys sen vielä ymmärrän kun on kyse kuosista. Nahkafarkut on farkkujen muotoon ommellut nahkahousut eli esim. Levi's leikkauksella olevat nahkahousut siitä nimitys. Ajatuksia kysymykseesi miten itse pukeudut jos heittelet kysymyksiä 45v miehille jotka pitää sitä normaalina vaatteena nainen.

Pukeudun kokonahkaan yleensä mustaan lammasnappaan. Yritän vain kannustaa suomalaista miestä pukeutumaan myös nahkahousuihin ne kun on niin hirveän harvinaisia miesten päällä. Minulla on kahdet mustat nahkahousut ja käytän niitä hyvin usein,tälläkin hetkellä on nahkahousut jalassa. Kukaan mies ei ainakaan täällä käytä niitä arkikäytössä.

Johtuneeko noista homo-assosiaatioista sitten en tiedä. Muuten tilastoa nahkanainen löytyykö kaapista yleensä jotain muuta samaa materiaalia? Moikka taas Muuten itse en pidä nahkavarkuista vaan todella tykkään pehmeästä nahasta kumminkin sen täytyy olla pukumainen ja väriltään tietysti tapahtumaan sopiva.

Laitetaan oikeen tiukat ja kiiltävät jalkaan- ja sitte Rokki soimaan! Aina käytän kun vain mahdollista. Eilenkin viimeksi oli jalassa. Vaatii itsetuntoa, jota yleensä suomalaiselta mieheltä puuttuu. Onko sulle huudeltu kadulla nahkahousujesi takia kun sanoit että vaatii itsetuntoa niihin pukeutuminen? On kyselty että olenko homo jne. Ja ne katseet välillä voi pikkasen ottaa pattiin, mutta kun ei välitä niin kyllä se siitä. Mutta mielestäni sillä ei ole mitään merkitystä mitä ventovieraat ihmiset ajattelee.

Pahimpia on alle 20v lökäpöksy-pipotyypit, jotka luulevat olevansa koviakin. Homohan on sellainen joka hinkkaa vehjettään saman merkkiseen vehkeeseen oli sitten nainen tai mies.

Kaikki saa tehdä mitä haluaa kun ei häiritse muita, älkää olko tiukkiksia! Siis tätä huutelua ja tuijottelua todellakin oikeasti tapahtuu. Luulin sen olevan urbaani legenda. Asun sen verran pienellä paikkakunnalla, että se lienee sen peruja että täällä ei sallita erilaisuutta.

Niin ja siitä että homoksi luullaan on ihme juttu, koska ainakin se ainoa tuntemani homo ei ikipäivänä pukeutuisi nahkaan, jotta ei vain saisi homon-leimaa.

Silloin kun vaimoni on mukana ja myös pukeutunut nahkavaatteisiin ei sitä tapahdu mielestäni niin paljoa. Silloin se varmaan on ns. Oletko kokenut ihan jopa väkivaltaa pukeutumisesi takia vai onko se vaan jäänyt huutelun ja tuijotuksen asteelle?

No hyvä sittenhän se haittaa mitään. Koirat haukkuu karavaani kulkee. Itsekin pikkukylässä asuessani saan paljon katseita kokonahkaan pukeutuessani. Se on niin imartelevaa että en halua käyttää kuin nahkaa. Lammasnappa on niin ihanan pehmeä materiaali päällä ja hyvännäköinen. Kiiltää, tuoksuu ja natisee ihanasti ;. Nahkanainen, mihin unohtui toisen ihon viileän pehmeä kosketus? Tuota en ole koskaan ajatellutkaan ;. Valon leikki mustalla pinnalla, saa nahkan elämään. Kun molemmilla on nahkavaatteet päällä on sellainen keskinäinen jännite.

Se on vaikeaa kuvata, mutta kun sen kokee niin sitten sen tietää. En noista sivistyssanoista niin tiedä että mitä se on. Itse olen käyttänyt nahkahousuja tai -farkkuja, useita vuosia, fiiliksen mukaan Naisilta saamani palaute nahkahousujen käytösta on ollut aina positiivista.

Miehet eivät ole housuvalintojani kommentoineet. Stereotypiaa edustavilta, kultivoituneilta kriitikoilta, saadun palautteen voi mielestäni jättää aivan omaan arvoonsa Tekstiilisanastoaesimerkiksi farmarikangas, jossa on tumma loimi ja vaalea kude Flanelli — pehmeää, runsaasti nukattua kangasta — kuituaines puuvillaa tai villaa. Vieläkös olet täällä käynyt Nainen 40? Kyllä nahkahousut miehellä on viesti homoseksuaalisuudesta jos sellaisia pitää ilman että kuuluu vaikkapa ajovarustukseen.

Jos normaali mies kulkee nahkahousuissa niin onhan se sellanen hinurin merkki. Korvien välissä se homous on. Hinttarikansa luulee olavansa normaalia, mutta totuus on se, että normaalia on enemmistö. Jos suurin osa olisi homoja niin silloin se olisi normaalia. Tuleppa kuule joskus käymään meidä prätkä tallilla niin saat ilmoittaa nuo mielipiteesi ihan naamakkain.

Pidä sä teryleenipelle vaan niitä tuulipukujas.. Mä olen kans huomannu että homot on meille muille vaan hyväksi, jää pari naista enemmän markkinoille.. Kyllä mä käytän mustia nahkahousuja ainaku se on mahdollista. Ne on mukavat jalassa ja tykkään käyttää niitä. Onneksi tuota pituutta on tullu sen verran ettei olla homoksi huudeltu, kieroon on kyllä katsottu, etenki miehet. Siskon paljas häpy suorastaan lumosi minut tehollaan. Silloin sisko sattui katsastamaan minuun ja huomattuuaan minun tuijottavan tussuaan sai raivarin.

Suunnaten suihkun naamaani hän huusi käskien minun painua vittuun tölläämästä. Silloin äitimmekin ryntäsi katsomaan löylyhuoneesta mitä meillä oikein oli tekeillä. Sisko kanteli minun katselleen häntä. Silloin äiti nappasi korvastani kiinni ja vei nuppituljua pukuhuoneeseen.

Käskien minun istua penkillä alasti meni löylyyn takaisin. Kun äiti ja siskoni olivat pesseet itsensä he lopulta tulivat pukuhuoneen puolelle. Äitini sanoi heidän keskustelleen minun rangaistuksestani ja tulleensa siihen tulokseen että he antavat minulle Koivuniemen Herraa.

Sisko kietoi kylpytakin päällensä ja haki ulkoa oikein kunnon pajunoksan. Edelleen alaston äitini käski minut poikittain mahalleni syliinsä. Tunsin kuinka paljas pojankikkelini painui äitini häpykarvoitusta vasten. Silloin siskoni alkoi piiskata pakaroitani ensin hitaasti ja sitten vauhtia kiihdyttäen. Sisko ei totisesti säästellyt voimiaan. Jostain syystä ensikivun ja kirvelyn mentyä tunsin suorastaan nautintoa tilanteesta. Takapuolta kuumotti ja äitini pehmeät reidet toivat lisänautintoa.

Kivekset lepäsivät reittä vasten ja kikkeli äidin vatsan alla vasten häpykarvoja. Hetken kuluttua aloin kuin vaistomaisesti joka lyönnillä liikuttamaan lantiota äitini sylissä.

Kivekset liikahtelivat pehmeässä reidessä ja nappula häpykarvoja vasten. Silloin siskoni lakkasi piiskaamasta, ja totesi äidillemme minun tyydyttävän itseäni. Tietenkin äiti oli sen tuntenut mutta käski siitä huolimatta siskoani jatkamaan selkäsaunaa. Sisko jatkoi piiskaamista jos mahdollista vieläkin rajummin.

Osa lyönneistä lämähti jo osin tunnottomille pakaroilleni ja osa kipeästi selkään. Selkäiskut saivat minut ulvomaan tuskasta mutta siitä huolimatta jatkoin itsetyydytystä äitini alapäätä vasten. Lopulta sain tyydytykseni ensimmäistä kertaa elämässäni. Olin vasta kymmenvuotias eikä murrosikä ollut vielä alkanut. Kuitenkin sain mitä ihanimman orkun vailla siemensyöksyä.

Kiveksissäni kimmoili ja kutitteli kuin siellä olisi kuhissut miljoona muurhaista. Tunne eteni kikkelliini joka sykki kivikovana, ja siitä edelleen pääkuoreen asti. Tärisin ja vapisin äitini tiukassa otteessa. Hetken kuluttua siskoni löi raivoissaan viimeisen lyönnin pakaroilleni niin lujaa että pajunvarsi räsähti kahtia.

Siskoni huohottaessa piiskaamisesta voipuneena äitini irrotti otteensa niskastani. Nousin vapisevin polvin seisomaan kuin huumantuneena. Äitini katsoessa minua hellästi siskoni avasi kylpytakkinsa vyön ja meni suihkuun hiestä märkänä.

Äiti kietoi hellästi kätensä ympärilleni laventelintuoksuisen alastoman vartalonsa tuoksuessa lähelläni. Äiti suuteli pääkakeani ja sanoi pesevänsä minut kunhan siskoni tulee suihkusta. Sisko tuli pukuhuoneen puolelle merkillinen omahyväinen hymy huulillaan. Niin äitini pesi tämän pojan aristavat pakarat ja selän hellin ottein varoen koskettamasta yhäti jököttävään piliini.

Laitoimme kaikki kolme kylpytakit niskaamme tai piti laittaa. Minä nimittäin en voinut piiskaamisesta hellien paikkojeni takia. Sisko oli merkillisen hiljainen koko illan katsellen vain minua vähän väliä. Illalla hän tuli vielä huoneeseeni ja sanomatta sanaakaan minun maatessa alasti mahallani siveli hiljaa selkäni ja pakarani kosteusvoiteella ja rasvoilla. Makasin ja nautin siskoni hellässä käsittelyssä. Vuosia kului ja kaikki ne vuodet kävin viikoittain äidin ja siskon kanssa saunassa.

Sen kerran jälkeen kun olin saanut piiskaa tirkiskelystä siskoni ei enää välittänyt tuijotteluistani. Sain rauhassa katsella kun hän jopa kyykkysillään pesi suihkulla menkkojen aikoihin verta vuotavaa vulvaansa. Se näky kiihoitti minua erityisen paljon. Häpeilemättä nyt jo karvojen ympäröimä kyrpäni jökötti jäykkänä kuin rautakanki tämän suloisen näyn edessä. Äitimme näki minut katselemassa siskoni alapääpesua monet kerrat tanko tanassa mutta käveli vain hymyillen löylyihin.

Sitten lopulta ollessani kuudentoista ja siskoni kahdenkymmenenyhden menimme kaksistaan saunaan Tykkääkö naiset istua miehen naamalla. Haluaisin kuulla naisista jotka tykkäävät istua miehen naamalla, onko heitä? Itse olen 36v mies ja rakastan sitä kun nainen istuu naamalla. Kiva olisi kuulla naisten mielipidettä. Joko täällä, privana tai livenä ; pks.

Vanhempien naisten teehetki - palvelija. Pitkään olen miettinyt ja kuvitellut itseni vanhempien naisten tapaamiseen palvelijaksi, vaikka päivärupattelutuokioon, teehetkeeen, taikka lounaalle.

Hoitaisin tarjoilun, hieroisin mahdollisesti jalkoja, ja palvelisin. Ja luonnollisesti vaatetonna, katseltavana. Ja yksi heistä olisi omistajani, joka voisi muille sallia myös koskettamiseni, jos sitä vieraat haluaisivat. Outoja ja kiihottavia ajatuksia ihmismieli keksiikin: Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Leikit ja fetissit Heteromiehen homo?

Olen parisuhteessa elävä heteromies mutta seksin suhteen minulla on miesten välisiä fantasioita. En pidä itseäni homoseksuaalina, vaan ennemmin uteliaana. Haluasin joskus kokea seksin toisen miehen kanssa. Minua kiihottaa ajatus ottaa suihin toiselta mieheltä ja kokea peppuseksiä toisen miehen kanssa.

Minkäänlaista muuta vetoa minulla ei miehiä kohtaan siis ole. Muita saman fantasian jakavia miehiä? Siskon kanssa Joskus jo pikkupoikana ihailin isosiskoani. Tykkääkö naiset istua miehen naamalla Haluaisin kuulla naisista jotka tykkäävät istua miehen naamalla, onko heitä?

Vanhempien naisten teehetki - palvelija Pitkään olen miettinyt ja kuvitellut itseni vanhempien naisten tapaamiseen palvelijaksi, vaikka päivärupattelutuokioon, teehetkeeen, taikka lounaalle.

Ei ole jäänyt fantasian asteelle. Melkein kaikkea ihminen eläissään katuu vaan ei nuorena naimistaan. Sama fantasia mutta ei panoja, haluaisin ihan hirveästi. Täällä olisi myös v mies, joka on samaisessa tilanteessa kuin sä Ja haluja olisi myös kokeilla. Olen 33v mies ja haluaisin imeä munaa niin että suuhuni lauetaan kiimaisesti.

Mun poikaystävän fantasia on rakastella mun ja kahden miehen kanssa. Sitä pantais ja alistettais? Minun fantasiani on myös alistaa mieheni toisen miehen pantavaksi. Olen tuonut asian esiin ja kun mieheni haluaisi että mua panisi vieras hänen katsellessa niin olen luvannut, että kun saan katsella miestenvälistä seksiä niin suostun myös vieraalle. Onko kellään kokemusta ja suostuisiko miehet tähän. Olen kanssa tyttö ystävälleni ehdottanut vähä suastuki et imisin munaa sen katellessa alistamana.

Ja sit haluis itekki viarasta et olis reiluu. Ja suastuisin ja viaras ku olis pannu ni olis kiva nuolla puhtaaks vaik molemmat; Kuha vaa toteutus olisin valmis.

Olen jo pidempään miettinyt seksin harrastamista miehen kanssa, tuon fantasian toteuttamisessa olisin mielelläni mukana. Itselläni on samanlaisia ajatuksia,mutta on jäänyt vain fantasioihin. Fantasia olis ottaa suihin ja mennä ratsastaan,ja myös toistepäinkin. Saa nähdä toteutuuko koskaan? No joo, onhan sitä muutaman kerran tullut mietittyä, ihan vain koska "kaikkea pitää kokeilla". Mutta olen melko varma kuitenkin, että jos tilaisuus tulisi, niin jättäisin kuitenkin väliin.

Ois kiva olla lökärit, hupparit ja skedetossut jalassa ja runkkailla toisiamme: