Homoseksuaaliseen nätti kalu panotreffit

Kyllähän se vähän helpottaa, jos toiset tsemppaavat. Onhan se todettu joissain tutkimuksissakin, että sen takia miesten on vaikeampi päästä yli erostakin, kun eivät ole tottuneet samalla lailla puhumaan tunteistaan ja toisaalta myös kuuntelemaan toisiaan.

Uskon kyllä, että monen miehen kohdalla tilanne alkaa nykyisin jo olla muuttunut, kun mieskuva on vähän vapautunut siitä vanhanajan jurosta ja puhumattomasta "tosimiehestä". Aiemmin valkkasin vähän, mutta kun ei tärpännyt niin kokeeksi olen kaikista tykännyt. Joten sä olet suoranainen pelimies kun minuun vertaa. Kohta varmaan joku nainen ehdottaa terapiaan menoa. Sen jälkeen se irvokkaan ruma naamakin alkaa komealta näyttämään. Highscore tällä hetkellä 3 viestiä naiselle, joka mitä ilmeisemmin ei ollut mies.

Kertaakaan en ole tinderistä tuon pidemmälle päässyt. Siinäpä palstan "nouto artisteille" tulosta päihitettäväksi "rakkauden" pelikentille. Minulla on yksi matsi mutta etäisyyttä km Oletteko ajatelleet että kävisitte puhumassa jollekin tästä asiasta? Vai meinasitko jotain plastiikkakirurgia? Ette sopineet yhteen koska ulkonäkösi ei miellyttänyt naista. Jos olisit ollut axl smith niin nainen olisi vaikka vuoden kirjoitellut kanssasi jotta olisit pyytänyt panotreffeille sitä. No voithan sinä kokeilla Axl Smithin kuvalla - tykkää kaikkien naisten profiileista ja laske, kuinka monta matchia tulee ja laske myös, kuinka monen kanssa EI tule matchia.

Tietysti tästä saattaa tulla jälkiseuraamuksia, jos esiinnyt toisena henkilönä, mutta kaipa tieteellisen kokeen nimissä mies voi pikku sakot ottaa. Jos olisin komea mies, niin voisin heittää minkälaista perseseksi läppää tahansa ja silti nainen sitkeästi jatkaisi yritystään ymmärtää elämänsä komistusta. No ei nyt enää koska axl menetti maineensa tyhmyytensä takia. Jos axl ei olisi mokannut niin voin sanoa että se saisi heti osumaa tinderistä. Se kertoo siitä että naisia kiinnostaa vain miehen ulkonäkö ja status.

Tavis ätmi ei saisi osumaa tinderistä ikinä vaikka olis hyvässä ammatissa ja tienaisi mukavasti. Osumien määrähän riippuu myös siitä, kuinka monen profiilista itse siellä tykkää. Mutta veikkaanpa kyllä, että miehetkin tykkäävät enemmän hyvännäköisten naisten profiileista. Ja varmaan Tinderissä oleva yleisten standardien mukaan hyvännäköinen julkkisnainenkin saisi enemmän matcheja kuin joku vaatimattoman näköinen pullukka. Joitain naisia ja miehiä kiinnostaa julkkikset, toisia sitten taas ei.

Mutta kuten olen monessa viestissä todennut: En minäkään silti usko, että tavis sieltä matchiä saa - ei sen enempää mies kuin nainenkaan. Mutta ehkäpä ei ole tarpeenkaan saada matchia. Mä en olisi Mulle riittäisi yksikin mutta en mä saa ensimmäistäkään. Näytä mulle nainen joka ei kolmen kuukauden aikana saa ainoatakaan osumaa, vaikka antaa tykkäyksen kaikille vastaan tuleville kuville.

Tunnen kyllä pari naista, joiden oli äärimmäisen vaikea löytää kumppania. Toisella heistä oli jopa rima hyvin alhaalla ja lähinnä hänen "kriteerinsä" taisivat olla, että mies olisi vaan ihan tavallinen, ei päihdeongelmainen tai rikollinen tai muuta hurjaa, enkä usko että ulkonäkötoiveitakaan oli. Hän yritti käydä treffeillä, mutta nimenomaan miehet olivat niitä, joiden kiinnostus lopahti ekoille treffeille.

Ja koska hän ei ulkonäöllisesti ollut sellainen, josta miehet kiinnostuisivat, vaikka olikin normaalipainoinen, niin tuskinpa olisi Tinderissäkään lykästänyt.

Hän lopulta pariutui kyllä, mutta suhde vaikuttaa kovin etäiseltä ja puheista päätellen juuri mitään yhteistä ei ole. Mutta tietysti, jos Tinderissä antaa tykkäyksen KAIKILLE miehille, niin kaipa sieltä sitten jotain irtoaa, kun siellä kerran kuulemani mukaan on sellaisia miehiä, jotka haluavat seksiä kenen tahansa naisen kanssa.

Mutta jos tällainen yksi pano ei ole se, mitä nainen sieltä hakee, niin voidaanko puhua osumasta? Se, tuleeko match, ei vielä ole ratkaiseva, vaan se on ratkaiseva, tuleeko match sellaisen kanssa, joka haluaa samaa kuin itse. Eli jos toinen etsii suhdetta ja toinen haluaa vain kokeilla, kuinka monta matchia saa, ei ole tuolle suhdetta etsivälle oikea match. Eli ihan yhtä lailla Tinderissä pettyy se, joka saa matcheja, mutta ei löydä ikinä toivomaansa suhdetta, kuin se joka ei saa matchejäkään.

No, toki sillä erotuksella että toisen toiveet ehtivät ehkä jossain vaiheessa kohota - mutta turhaan. Ei vittu ole totta.. Aivan sama kuin seinälle puhuisi. Sun mielestä nainen joka saa silloin tällöin osumia nettitreffeillä ja parisuhteenkin, on huonommassa asemassa kuin mies joka ei ole koskaan edes päässyt suutelemaan? Oletko trolli ja haluat vain ärsyttää? Tai sitten sinä olet vain niin feminismin sokaisema muorin tunkio, ettet helvetti sentään tajua mitään.

Ketmikin voi tykätä kaikista saamatta yhtään matchia, ja matchista on vielä pitkä matka oikean elämän treffeihin. Jos matchin saa, niin viesteihin ei yleensä vastata vaikka nainen ruma läski tai jos vastataan niin vain kerran tai kaksi ja sitten "ghostaillaan".

Nainen kuitenkin haluaa itseään tasokkaamman miehen. Sen verran vaikeaa on miesten päästä treffeille että hyvä jos tavis mies pääsee kerran vuodessa treffeille naisen kanssa vaikka painaisi tuhat kertaa sitä tykkäys nappia.

Sanoin, että jos toivoo parisuhdetta, mutta ei koskaan saa sitä, pettyy ihan yhtä lailla kuin se, joka tavoittelee sitä ensimmäistä suudelmaa, mutta ei koskaan saa sitä. En ole sanonut, että tämä toinen olisi huonommassa asemassa - kyllähän hän voi sinänsä paremmassa asemassa olla, mutta lopuutulos on kuitenkin se, että kumpikaan ei saa sitä, mitä haluaa. Jos suhdetta toivova tyyppi saa muutaman matchin ihmisiltä, jotka oikeasti halusivat vain testata viehätysvoimaansa ja katsoa kuinka monta tykkäystä saavat, niin eihän silloin tämä suhdetta toivova ihminen saanut varsinaisesti mitään enempää verrattuna siihen, joka ei saanut sitä muutamaakaan tykkäystä.

Tai no, sai muutaman tykkäyksen. No, kaipa hän sitten voi olla niistä iloinen - vai? Tai sanottaisko näin, että jotkut tavismiehet eivät pääse koskaan treffeille, mutta jotkut tavismiehet pääsevät. Koska suurin osa treffeillä käyvistä miehistä ja parisuhteisiin päätyvistä miehistä ovat kuitenkin tavismiehiä, jotka ovat suhteessa tavisnaisen kanssa.

Välillä tuntuu, että jotkut palstan miehet itse ihailevat niin kovasti joitain muita miehiä en siis tarkoita homoseksuaalisessa mielessä, vaan jotenkin muuten , että kuvittelevat näiden olevan jotain ylimaallisen ihmeellistä. Vähän samalla logiikalla kuin pikkupoika ihailee pari vuotta vanhemman puheita, vaikka ne olisivat oikeastaan ihan tyhmiä ja eivät edes omaperäisiä.

Niin sitten kun nämä ihaillut tavismiehet "pääsevät treffeille" ja ehkä jopa alkavat seurustella, heidät nähdään joinain huippumiehinä ja tulkitaan taas, että "tavisnaiselle käy vaan huippumies". No kerropa meille sitten, miten ratkaisisit tämän miesten ongelman? Vai haluatko vain kiukutella? Pitäisikö kaikki naiset velvoittaa tykkäämään kaikista miehistä varmuuden vuoksi, ettei kukaan tuntisi jäävänsä mätchien ulkopuolelle ja samalla tietysti velvoittaa naiset vastaamaan aina viesteihin ja lähtemään aina treffeille, kun joku mies niin haluaa?

Miten ajattelit pärjääväsi tuossa skenaariossa, kun niille sun valitsemille naisille tulee kymmenittäin muitakin viestejä ja jokaisen kanssa naisen on pakko olla yhteyksissä ja käydä treffeillä, ettei yksikään mies loukkaannu?

Tässähän puhutaan koko ajan siitä, että treffeille pääsemättömättömyys, pillun saamattomuus ja joillekin ehkä myös parisuhteen puute en usko että tämä on ykkösenä, pillun puute on se kovin tuska , on kollektiivisesti suomalaisten miesten ongelma. Ovatko miehet valmiit siis puhaltamaan yhteen hiileen, ja sallimaan naisten yleisjaon kaikille haluaville, ettei olisi puutteessa eläviä miehiä? Kannattaa laittaa kuva erektiossa jököttävästä peniksestä! Sillä kuuluu saavan naista Tinderissä.

Jos musta ja pitkä paaaksu penis. Naiset ei halua loogisia ja rehellisiä vastauksia kysymyksiin, vaan ilkikurisen flirttailevia ja epäloogisia tunnepitoisia vastauksia. Miehen pitää keskittyä prosenttisesti naisen mielistelyyn ja viihdyttämiseen. Pieninkin herpaantuminen on kohtalokasta. Miehen tulee niellä kaikki naisen typeryydet ja jatkuvasti yrittää päätellä mitä nainen toivoisi miehen sanovan. Rehellisyydellä ei ole mitään sijaa näissä "rakkauden" peleissä.

Voit ajatella sitä mielistelynä jos haluat, tai ymmärtää sen että tunteet ei ole loogisia ja jos haluat tunteisiin perustuvan suhteen naispuolisen ihmisen kanssa, etkä loogista kaverisuhdetta, niin silloin pitää puhua tunteiden kielellä.

Miksi ätminkäinen ei herätä naisessa tunteita? Koska ätminkäinen puhuu naiselle loogisesti kuin olisi jossain työpaikkahaastattelussa. Oikeastaan kyse on ihan päinvastaisesta asiasta kuin naisten mielistelystä. Jos mietit jokaiseen naisen kysymykseen loogisen ja "rehellisen" vastauksen, niin se on ennemminkin mielistelyä kuin se, ettäs vitsailet naiselle, etkä edes vastaa suoraan hänen kysymyksiinsä vaan ennemminkin pilailet hänen kustannuksellaan olematta kuitenkaan mikään vittuileva kusipää niin naisessa herää todennäköisemmin jotain tunteita, kuin niitä "rehellisiä" loogisia vastauksia lukiessa.

Mietipä millä tavalla puhuisit vaikka pikkusiskollesi jos sinulla sellainen olisi. Todennäköisesti pelleilisit hänen kanssaan, leikkimielisesti kiusaisit häntä jne. Tuskin ainakaan yrittäisit tehdä häneen vaikututusta tai vedota hänen järkeensä rehellisen loogisilla vastauksillasi. Nämä on tällaisia juttuja jotka täytyy tajuta jos aikoo naisten kanssa olla tekemisissä.

Ihan turhaan lyöt päätäsi seinään koska "naiset ei ole kuin miehet". Itse en ainakaan tuntisi edes vetoa loogisen rationaaliseen naiseen, vaan tykkään nimenomaan naisissa siitä tunteellisesta puolesta, kunhan se ei mene hysterian tai muun sekoilun puolelle.

Kokemusta noista ilkikurisista pilailijamiehistä, ja hyi! Rasittavia kun eivät voi vastata mihinkään suoraan. Ehkä olet vähän ymmärtänyt väärin. Olin viestittelyssä oma itseni eli tiesin "mitä naiselle olisi pitänyt sanoa" mutta sanoin mitä halusin, koska nainen oli läski ja läskin menettäminen ei minua hirveästi vaivaa.

Pointtihan tässä on, että mies ei voi olla viestittelyssä ollenkaan oma itsensä vaan hänen aina täytyy emuloida unelmien miestä, jos mielii päästä naisen kanssa mihinkään väleihin. Tilaa rehellisyydelle on aika lailla ei yhtään, paitsi jos on hyvännäköinen mies. Hyvännäköinen mies voi kysellä naisilta persettä suoraan ja tulevat sitä samaan. Naiset ovat täysiä idiootteja.

Realismi on heidän touhuistaan todella kaukana. No, jos tosiaan kommentit ovat luokkaa "sä oot läski" tai "mä haluun persettä", niin todennäköisesti nainen tulkitsee, että tällaisia laukova mies on vähän jälkeenjäänyt. Nimittäin yleensähän tällaisia "huomioita" kuulee lähinnä päiväkoti-ikäisten suusta, ja oikeastaan jo heille aletaan opettaa käyttäytymissääntöjä, joten enää esikouluikäiset eivät osoittele ihmisiä bussissa ja kommentoi "täti on läski". En sitten tiedä, onko tällaisilla miehillä jokin diagnoosi - tai pitäisikö esimerkiksi olla - vai onko muuten vaan käyttäytymisnormit hukassa.

Ainoa jälkeenjäänyt tällä palstalle olet sinä. Kuka oikeasti luulee, että miehet tai ätmit kutsuvat naisia läskeiksi deittisivustoilla yrittäessään päästä näiden naisten housuihin? Ei vittu, mikä helvetti sua vaivaa? Ymmärrätkö tahallaan väärin vai oletko oikeasti noin yksinkertainen? Naiset eivät todellakaan ole korkealla älykkyysosamäärällä varustettuja, kun heidän kanssaan ei voi olla edes normaali.

Aina pitää olla mielistelemässä ja sanomasa mitä nainen haluaa kuulla, muuten ei tule mitään. Rehellinen ei todellakaan voi olla naisten kanssa, mutta mitä vittua sinä siitä tietäisit ja vaikka tietäisit, niin tuollainen tanttanarsisti ei tule sitä koskaan myöntämään. Käytin sitä 1 kk ajan kesällä ja jo silloin huomasin sen vammaisuuden: Lähes kaikki ehdotetut naiset opiskelivat joko jossain Helsingin AMK: Olen itsekin käynyt AMK: Ja niin tekevät yli kolmekymppisetkin. Jos palaamme takaisin ala-asteelle, niin otetaan sit kaverikuva, kun meillä on koulussa kuvaus?

Se tuntuu kuin tulisi muusta maailmasta ja ei olisi todellista. Ehkä sen tuoma tunne katoaa päivänvalossa ja karkaa ja vain sen rippeistä saa kiinni.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön » tästä. Edellinen juttu Seuraava juttu.

Kommentit ASMR my nemesis! Testasin tuota sen viestiä mun ASMR: D  Mulla ihan sama, hahaha: D Ja mikäs siinä ;. Sulla on sen viestin määrän arvosta kultaa!

.

Homoseksuaaliseen nätti kalu panotreffit

marraskuu Ihan kivan tuntuistahan hieronta aina on, varsinkin kun nätti tyttö hieroskelee. Hän yllättyi miten iso kulli minulla oli samalla kun runkkasi ja muutenkin . porno vidot pornokuvat panotreffit äänekosken katsastusasema 24 chat omat purkaa omaa seksuaalisuutta nuoriin adoniksiin homoseksuaalisuus. marraskuu Suuri kulli video velipuoli panee naista alistaa tallinnan escort tytöt aikuisviihde. . Pano treffit iisalmi vanha akka kiimassa novellit panin vanhaa anoppia . nummela linja-auto savon sinkut fitfarm ruokavalio-ohje car show helsinki nätti Homomiehet harrastavat homoseksuaalisia suhteita - Public eye. 5. syyskuu Netti sex alaston chat Astu iän ja aihealueen mukaan jaettuihin huoneisiin ja liity keskusteluun kokemuksistani tosiaan VAIN kahdella on ollut todella kova kalu ja . Aikuisviihde ilmainen pano forssa panotreffit kymenlaakso marjan naidaan Mutta mitä enemmän olen tullut sinuiksi homoseksuaalisten. marraskuu ent stand up jyväskylä nätti nainen big kyrpä perseeseen .. Ota kalu käteen ja runkkaa lastit ruudulle ja Sexy huora imee Ei siis ole ihme, että yhä useammat miehet päättävät perehtyä homoseksuaaliseen puoleensa! Panotreffit sivustolla voit hakea luotettavaa seksiseuraa miehistä sekä naisista. Pehmo nainti videot kolme naista loimaalta huoraa se netti seksi rakel liekki porn .. Etsitpä sitten panotreffejä tai seuraa tositarkoituksella, niin sitä löytyy netistä. .. Mutta homoseksuaalisuus on teema, josta en nykymaailmassa kovin paljon Thai hieronta tuusula suomi Neekerin kulli vanhukset ilmaiset seksivut ottaa. flirt-tipps.eu - Suomen parhaimmat seksitreffit! vuotiaat kaksostytöt · vuotias kiimainen tyttö · vuotias teinityttö · vuotias tytär · 16cm kalu · 16V.

Homoseksuaaliseen nätti kalu panotreffit